עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שחקן כדורסל, לכל אחד יש את הסיבות שלו, מעדיף לא לעשות SS כי יש לי בערך כמעט כל יום אימון לפעמים 2. ביום של אימון במכון משתדל לא ללכת לכדורסל, אלא אם יש חשק. על מה עכשיו אתה ממליץ ? אפשרויות אחרות שחשבת עליהם ? אולי 3X5 כמו בSS במקום אחוזים עולים ל5 ? או לעבוד רגיך במתכונת של המדקאו?בוא נגיד שאם הדדליפט שלך מתחת ל60 ואתה עושה מדקאו אז זה כבר טעות, תעשה SS ותעלה את הסקואט והדדליפט בקלות
צודק ב100 אחוז, תוכל לענות על המשך השאלה ?איך תתחזק בו אם לא תעשה אותו?
האמת שאני לא יודע, מעולם לא עשיתי את זה ואני לא מכיר את עובי הפלטות הקוטר הסטנדרטי.אם כן אז כמה פלטות לשים מתחת למשקל כדי שזה יגיע לגובה המתאים ? נגיד אני שם 10 לצד על המוט
התחלת מדדליפט מעל 60 ? אף פעם לא עשיתי דדליפט הסקוואט שלי התחיל מ40 ואני פשוט מניח שהדדליפט מתחת ל60, אימון הבא אני בודק משקל, וחשבתי לנסות להגיע ל50האמת שאני לא יודע, מעולם לא עשיתי את זה ואני לא מכיר את עובי הפלטות הקוטר הסטנדרטי.
נחכה לעוד תשובות.
הפעם הראשונה שעשיתי דדליפט זה היה 60 ל 4 חזרות.התחלת מדדליפט מעל 60 ? אף פעם לא עשיתי דדליפט הסקוואט שלי התחיל מ40 ואני פשוט מניח שהדדליפט מתחת ל60, אימון הבא אני בודק משקל, וחשבתי לנסות להגיע ל50
אני הייתי גם כדורסלן בעברי ועשיתי הכל ביחד.. תלך 3 פעמים בשבוע למכון ותאכל טוב ומספיק שתתאושש .. מקסימום תעשה מה שאני עשיתי, תפרוש או תדבר עם המאמן או חשוב לך מכון ותגיד שתוכל להגיע לחצי מהאימונים.אני שחקן כדורסל, לכל אחד יש את הסיבות שלו, מעדיף לא לעשות SS כי יש לי בערך כמעט כל יום אימון לפעמים 2. ביום של אימון במכון משתדל לא ללכת לכדורסל, אלא אם יש חשק. על מה עכשיו אתה ממליץ ? אפשרויות אחרות שחשבת עליהם ? אולי 3X5 כמו בSS במקום אחוזים עולים ל5 ? או לעבוד רגיך במתכונת של המדקאו?
צודק ב100 אחוז, תוכל לענות על המשך השאלה ?
אני במכון בשביל לגדול ולהתחזק לכדורסל... אין דבר שאני אוהב יותר מכדורסל, ולא אפרוש. אני אוכל 4000 קלוריות ביום, המסה הפכה לסבל לפעמים לוקח לי 50 דקות לגמור ארוחת צהריים, מקווה שאני אתרגל וזה יהפוך ליותר קל, כרגע לא ממש מפריע לי שזה שניהם ביחד, אני הולך 3 פעמים למכון. יש לך רעיון בקשר לדדליפט ?אני הייתי גם כדורסלן בעברי ועשיתי הכל ביחד.. תלך 3 פעמים בשבוע למכון ותאכל טוב ומספיק שתתאושש .. מקסימום תעשה מה שאני עשיתי, תפרוש או תדבר עם המאמן או חשוב לך מכון ותגיד שתוכל להגיע לחצי מהאימונים.
אם אני עם אולסטאר, אני מניח שהגובה של הנעל זה עוד כמה ס"מ, זה קריטי להוסיף אותם ? אעשה מה שאתה אומר ואראה איך אני מתקדם, 1X5 אחרי חימום פעם בשבוע.אם הדדליפט שלך מתחת ל60, הנפח של הליניארית לא יעזור לך. תנסה אולי 1x5 אחרי חימום פעם בשבוע (ביום B של הליניארית).
לגבי גובה,תבדוק מה המרחק בין המוט לרצפה עם הפלטה שאתה צריך ותוסיף בהתאם (מרחק סטנדרטי זה 20 ס''מ).
תאמין לי אני מבין את הסבל שלך, הייתי על 600 פחמימה, 4000 בערך או יותר קלוריות ובבוקר תמיד אכלתי איזה 200 או יותר גרם שיבולת שועל ולקח לי כמה שעות לסיים לול.. אבל תמיד אני יודע שקשה אבל צריכים להתמיד. ותעשה SS.. ומה אתה לא מצליח בכלל לעשות 60 דד? תנסה אני בטוח שתצליח..אני במכון בשביל לגדול ולהתחזק לכדורסל... אין דבר שאני אוהב יותר מכדורסל, ולא אפרוש. אני אוכל 4000 קלוריות ביום, המסה הפכה לסבל לפעמים לוקח לי 50 דקות לגמור ארוחת צהריים, מקווה שאני אתרגל וזה יהפוך ליותר קל, כרגע לא ממש מפריע לי שזה שניהם ביחד, אני הולך 3 פעמים למכון. יש לך רעיון בקשר לדדליפט ?
אם אני עם אולסטאר, אני מניח שהגובה של הנעל זה עוד כמה ס"מ, זה קריטי להוסיף אותם ? אעשה מה שאתה אומר ואראה איך אני מתקדם, 1X5 אחרי חימום פעם בשבוע.
אני אוכל 120 שיבולת שועל בבוקר ועוד 120 בין הצהריים לערב בשייקים עם חמאת בוטנים וזה מציק, אני אוכל 3 לחמניות של 90 גרם כל אחת בבצפר, ואז בא לצהריים שאני בקושי יכול לעכל. ובערב הארוחה קטנה, אני לא יודע מה להוסיף הייתי מת להעביר קצת מהצהריים לערב.תאמין לי אני מבין את הסבל שלך, הייתי על 600 פחמימה, 4000 בערך או יותר קלוריות ובבוקר תמיד אכלתי איזה 200 או יותר גרם שיבולת שועל ולקח לי כמה שעות לסיים לול.. אבל תמיד אני יודע שקשה אבל צריכים להתמיד. ותעשה SS.. ומה אתה לא מצליח בכלל לעשות 60 דד? תנסה אני בטוח שתצליח..
לא ניסיתי 60 דד, הנחתי שאני לא אצליח כי הרבה כאן לא עם יחס כזה גבוה של הדד לעומת הסקוואט, והסקוואט שלי 40.לא מסתדר לי שאתה לא מרים 60 בקלות,
בנות שמתחילות להתאמן כאן מרימות 50-60. ואתה כדורסלן
תעשה קצת דדליפט רומני עם מוט ריק ועם 40 קילו לחמישיות, ואז איזו שלשה לעבודה עם 50 קילו (שים הגבהה לפלטות אם הן נמוכות מדי).איך עושים חימום לדדליפט? עם משקל קטן מ60 ? נגיד ואני יוכל להרים 60 איך אני אעשה חימום ? תודה לשניכם
תודה אחי, אתה ממליץ על הנפח של מדקאו או חמישייה אחת עם חימום ?תעשה קצת דדליפט רומני עם מוט ריק ועם 40 קילו לחמישיות, ואז איזו שלשה לעבודה עם 50 קילו (שים הגבהה לפלטות אם הן נמוכות מדי).
גם למי שעושה madcow מלא אני ממליץ בדדליפט לרווח את האחוזים כך שבעצם זה יהפוך לחמישיה אחת עם חימום.תודה אחי, אתה ממליץ על הנפח של מדקאו או חמישייה אחת עם חימום ?
אחי אני מבין הכל.. בסוף אכלתי 400 גרם שיבולת שועל ביום ו600 גרם אורז מלא ועוד כמה דברים ואני כ"כ מבין אותךךךךך לןלללאני אוכל 120 שיבולת שועל בבוקר ועוד 120 בין הצהריים לערב בשייקים עם חמאת בוטנים וזה מציק, אני אוכל 3 לחמניות של 90 גרם כל אחת בבצפר, ואז בא לצהריים שאני בקושי יכול לעכל. ובערב הארוחה קטנה, אני לא יודע מה להוסיף הייתי מת להעביר קצת מהצהריים לערב.
אבל אוכלים הרבה כדי לגדול לא ? העיקר בסוף השבוע להסתכל על המשקל ולחייך, אמן.
לא ניסיתי 60 דד, הנחתי שאני לא אצליח כי הרבה כאן לא עם יחס כזה גבוה של הדד לעומת הסקוואט, והסקוואט שלי 40.
נ.ב אני שחיף, שוקל 69 על 1.87
איך עושים חימום לדדליפט? עם משקל קטן מ60 ? נגיד ואני יוכל להרים 60 איך אני אעשה חימום ? תודה לשניכם
רק עכשיו אני שותה שייק, ככה זה שאתה חוזק ממשחק וצריך להשלים 1000 קלוריות :D אני אוכל כרגע 240 שיבולת שועל ביום, שבועיים אני אצלך 🤣אחי אני מבין הכל.. בסוף אכלתי 400 גרם שיבולת שועל ביום ו600 גרם אורז מלא ועוד כמה דברים ואני כ"כ מבין אותךךךךך לןללל
הגעתי לכל ארוחה מפוצץ אבל זה היה כיף לאכול כל הזמן 🤩
לול, בהצלחה לסיים את השייקרק עכשיו אני שותה שייק, ככה זה שאתה חוזק ממשחק וצריך להשלים 1000 קלוריות :D
תאמת שסיימתי. תגיד, כשעלית במסה והתחזקת, הקפיצה שלך גדלה ?לול, בהצלחה לסיים את השייק