עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאמת? לא זוכר.. יודע רק כל הזמן שאני קופץ על רגל אחת כואב לי הברך אח"כ.. אבל ניתור צריך לעבוד על זה, לא חושב שאם תעלה במסת השריר ותתחזק הניתור שלך יהיה גדול יותר.תאמת שסיימתי. תגיד, כשעלית במסה והתחזקת, הקפיצה שלך גדלה ?
אני עושה גם פליאומטרי באימוני בוקר, שאני עושה לעצמי, זה אימוני כדורסל אבל אני משלב קצת פליאומטרי. למה כואבת לך הברך ? כח מתפרץ הוא מהירות וכח, ככה שאם הרגליים שלך מתחזקות הקפיצה אמורה לגדול לדעתי, במידה ואתה לא מאטתאמת? לא זוכר.. יודע רק כל הזמן שאני קופץ על רגל אחת כואב לי הברך אח"כ.. אבל ניתור צריך לעבוד על זה, לא חושב שאם תעלה במסת השריר ותתחזק הניתור שלך יהיה גדול יותר.
הברך כואבת בגלל משהו משפחתי לצערי.. אבל המהירות שלי לא היה מדהים חחחח עניין אותי להרים יותר ולהיות חזק מאשר כדורסל ומהירות.. הפכתי לשמן כמו רוב הפורום 🤣אני עושה גם פליאומטרי באימוני בוקר, שאני עושה לעצמי, זה אימוני כדורסל אבל אני משלב קצת פליאומטרי. למה כואבת לך הברך ? כח מתפרץ הוא מהירות וכח, ככה שאם הרגליים שלך מתחזקות הקפיצה אמורה לגדול לדעתי, במידה ואתה לא מאט
גם אני אחרי פציעה של חודשיים, קרע חלקי בצולבת, מתאמן עם תומך ברך. העיקר לעשות מה שאתה אוהב לא ? ככה אני חושב. גם אם זה דורש להיות שמן או שלא תהיה לך דקה פנויה לנוח, או לדחוף אוכל, העיקר שתאהב את מה שאתה עושה.הברך כואבת בגלל משהו משפחתי לצערי.. אבל המהירות שלי לא היה מדהים חחחח עניין אותי להרים יותר ולהיות חזק מאשר כדורסל ומהירות.. הפכתי לשמן כמו רוב הפורום 🤣
מסכים. אני אהבתי יותר מכון אז פרשתי.. אמרתי למאמן שאני פורש והוא רצה שאני אשאר אבל שאני אבוא לאימון שניים בשבוע ושאני אתאמן כמה שאני צריך במכון ולקצת זמן שיחקתי בלי לשלם אבל בסוף לא היה לי כוח ופרשתי סופיתגם אני אחרי פציעה של חודשיים, קרע חלקי בצולבת, מתאמן עם תומך ברך. העיקר לעשות מה שאתה אוהב לא ? ככה אני חושב. גם אם זה דורש להיות שמן או שלא תהיה לך דקה פנויה לנוח, או לדחוף אוכל, העיקר שתאהב את מה שאתה עושה.
איפה שיחקת ? נשמע סיפור אהבה 😃 אתה אוהב את זה, תמשיך. עדיין משחק לפעמים כדורסל כתחביב ? אני לא רואה את עצמי חי בלי זהמסכים. אני אהבתי יותר מכון אז פרשתי.. אמרתי למאמן שאני פורש והוא רצה שאני אשאר אבל שאני אבוא לאימון שניים בשבוע ושאני אתאמן כמה שאני צריך במכון ולקצת זמן שיחקתי בלי לשלם אבל בסוף לא היה לי כוח ופרשתי סופית
שיחקתי בכפר יונה למרות שהציעו לי בעבר לשחק בנתניה אבל לא משחק בכלל יותר, בגלל מאמנים מהעבר התחלתי לשנוא את המשחקאיפה שיחקת ? נשמע סיפור אהבה 😃 אתה אוהב את זה, תמשיך. עדיין משחק לפעמים כדורסל כתחביב ? אני לא רואה את עצמי חי בלי זה
באיזה גיל פרשת ? נוער ?שיחקתי בכפר יונה למרות שהציעו לי בעבר לשחק בנתניה אבל לא משחק בכלל יותר, בגלל מאמנים מהעבר התחלתי לשנוא את המשחק
תחילת י''א כזהבאיזה גיל פרשת ? נוער ?