עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כדאי לקנות חגורה לדדליפט או לא?
ישנה?זה ישנה משהו בכלל?
אתה יכול להריץ חיפוש בפורום, דובר מליון פעם.ואיזו חגורה כדאי לקנות?
יש המלצה מאיזה משקלים צריך חגורה ? , נניח פי 1.5 ממשקל גוף?אם אתה מתאמן רציני, חובה חגורה בלי קשר לדדליפט.
לדעתי בסופו של דבר כן תצטרך חגורה גם אם לא לדדליפט אז לסקוואט .. בהסבר הכי גרוע שאני יכול לתת זה - החגורה נועדה להגדיל את הלחץ התוך בטני ולאפשר גיוס רב יותר של שרירי הליבה, ובמיוחד את ה- רקטוס אבדומינלס
אם אתה מתאמן רציני, חובה חגורה בלי קשר לדדליפט.
בסקוואט צריך חגורה גם כן.
יש כאלו גם בלחיצות למיניהם משתמשים.
הדעות לגבי החגורה בדדליפט חלוקות.
מידי פעם אנשים לא נוח להם למשוך עם חגורה בדדליפט ולכן מתאמנים בלעדייה.
ישנה?
כן, בוודאות. השאלה אם השימוש בה לא יפריע לך.
אתה יכול להריץ חיפוש בפורום, דובר מליון פעם.
כשאתה משתמש בחגורה הבטן עובדת יותר אתה לא משתמש פחות *-*יש המלצה מאיזה משקלים צריך חגורה ? , נניח פי 1.5 ממשקל גוף?
חשבתי שעם חגורה אני כביכול אצטרך פחות להשתמש בבטן ובגב התחתון ואז אני בעצם נותן יתרון לעצמי ולא מנצל את כל השרירים לתרגיל (סקוואט נניח)
זה בדיוק ההפך ממה שחגורה עושה.חשבתי שעם חגורה אני כביכול אצטרך פחות להשתמש בבטן ובגב התחתון ואז אני בעצם נותן יתרון לעצמי ולא מנצל את כל השרירים לתרגיל (סקוואט נניח)
אין המלצה גורפת לדברים כאלו. פשוט מתי שזה נראה לך לנכון.יש המלצה מאיזה משקלים צריך חגורה ? , נניח פי 1.5 ממשקל גוף?
סליחה שאני מתפרץ ככה לדיון אבל אם חגורה עובדת כמו שאמרתם, יש איזה שהוא יתרון בלהתקדם בלי חגורה?זה בדיוק ההפך ממה שחגורה עושה.
אין המלצה גורפת לדברים כאלו. פשוט מתי שזה נראה לך לנכון.
1.5 נשמע סביר לחלוטין.
אותה גישה לגבי רצועות לברכיים ?אין המלצה גורפת לדברים כאלו. פשוט מתי שזה נראה לך לנכון.
אותה גישה לגבי רצועות לברכיים ?
מהרגע שקשה לך יותר להתקדם ללא חגורה, למרות הטכניקה הטובה ושאר התנאים שמתקיימים.יש המלצה מאיזה משקלים צריך חגורה ? , נניח פי 1.5 ממשקל גוף?
הפוך..חשבתי שעם חגורה אני כביכול אצטרך פחות להשתמש בבטן ובגב התחתון
מי אמר שיש?סליחה שאני מתפרץ ככה לדיון אבל אם חגורה עובדת כמו שאמרתם, יש איזה שהוא יתרון בלהתקדם בלי חגורה?
לא, רצועות ברכיים זה ממש לא אותו הדבר.אותה גישה לגבי רצועות לברכיים ?
בתקופת מסה כשאני שואף להתקדם אז המשקלים עולים כל שבוע, זה נקרא להרים יותר משקלים מבחינתך ?אין טעם לחגורה בשום שלב, אלא אם כן אתה רוצה להרים יותר (כדי להתחרות/ליישר קו עם שאר המרימים).
יש הבדל בין להרים יותר ללהתחזק,בתקופת מסה כשאני שואף להתקדם אז המשקלים עולים כל שבוע, זה נקרא להרים יותר משקלים מבחינתך ?
אני שואל אם יש או אין..מי אמר שיש?
לא, רצועות ברכיים זה ממש לא אותו הדבר.
אני לא בעד, אבל התחרויות בארץ הם עם רצועות, אז אין מנוס.
אני לא בקיא מספיק ביתרונות של אימון ללא חגורה(גם לא בטוח שבכלל יש) , אבל לדעתי עדיף להתאמן כמה שאפשר ללא ואז לקבל "boost" מהחגורה.אני שואל אם יש או אין..
אין יתרון מובהק בלהתקדם ללא חגורה.סליחה שאני מתפרץ ככה לדיון אבל אם חגורה עובדת כמו שאמרתם, יש איזה שהוא יתרון בלהתקדם בלי חגורה?
מבחינתי אין דבר כזה, אצלי הטכניקה לא תשתנה בהתאם לעליית המשקלים אפילו אם זה יעלה לי בלהיתקע עם אותו משקל.ם הוספת 5 קילו למוט וחתכת בחצי את העומק (בהנחה שחצי סקוואט קל יותר מסקוואט מלא שזה לא תמיד כך) אז כנראה שלא התחזקת.
מבחינתי אין דבר כזה, אצלי הטכניקה לא תשתנה בהתאם לעליית המשקלים אפילו אם זה יעלה לי בלהיתקע עם אותו משקל.
ממה שהבנתי מדבריך חגורה זה לא אביזר חובה שיישמור עליי מלהיפצע , ברגע שאני מתחיל להשתמש בחגורה ועולה איתה משקלים חשוב לי לזכור שהמשקלים האני מגיע אליהם יהיו עם כוכבית בצד שאומרת שהמשקלים הללו הם עם חגורה ובלעדיה כנראה שלא אצליח אותם אלא אם אחזור אחורה ואעלה במשקלים בלי חגורה, הבנתי נכון ?