הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Noam66
  • פורסם בתאריך

Noam66

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום, אני מתאמן שלא חדש בתחום ואני משתמש באבקת חלבון לארוך התקופה רציתי לדעת אם אבקת חלבון בשימוש במשך תקופה ושילוב לספורטאי לאורח חיים בריא יש תוצאות שיכולות לפגוע בגוף לדוגמה בכבד בכליות וכו.. תודה לעוזרים מראש

אם אתה לא חדש בתחום אתה אמור לדעת.. שלא.
מדובר בתוסף תזונה, חלבון לכל דבר.

הסיבה היחידה של לא לצרוך אבקות חלבון היא במידה ואתה מגיע לערכים היומיים שלך בקלות, ואוכל מוצק בעל ערכים תזונתיים תמיד עדיף לדעתי על תוספי תזונה.

משזה נאמר, אבקת חלבון זה אחלה דבר ולא רואה סיבה לא לתסף בו. זה טעים ונוח ולרוב זול יותר.

אין שום בעיה עם זה, אפילו להפך, יש לה כל מני תכונות די בריאותיות לגוף

אתה מדבר על אבקת חלבון?
איזו תכונה בריאותית יכולה כבר להיות?
עוזרת להעלות את הגלוטטיון בגוף, שזה אחד מנוגדי החימצון הכי חשובים שיש לנו בגוף
היו גם עוד כמה דברים, אבל כבר שכחתי, אבל זה העיקרי לדעתי מביניהם
אני זוכר גם יצא לי לקרוא מחקר שבו הזריקו WHEY לעור של עכברים וזה הגן עליהם מנזקי שמש, סתם לא קשור, אבל מעניין...

אתה מדבר על אבקת חלבון?
איזו תכונה בריאותית יכולה כבר להיות?
יכול לעזור בהפחתת הסיכון לדלקת בגוף(מוריד את רמת הCRP בגוף), עוזר להילחם ברדיקליים חופשיים שנוצרים בגוף(ע"י העלאת הגלוטטיון), בכמויות גדולות יכול לעזור להוריד את רמות הכולסטרול ה"רע" בגוף(LDL, אבל צריך עוד מחקרים בנושא), וגם יכול להפחית את הרמת לחץ דם(בעיקר לאנשים שסובלים מבעיות בנושא הזה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית