עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא ממש לא מסכים, דווקא בחיטוב הייתי אומר להעלות את כמות הקלוריות שמגיעות משומן ולהוריד את אלה שמגיעות מפחמימות
הסיבות היחידות להשאיר פחמימה בדיאטה זה בשביל מעט אנרגיה זמינה, ובעיקר בשביל להרגיע את העצבנות שמגיעה מהרעב
ולגבי מה משביע יותר, תנסה לאכול 100 גרם חזה עוף או 2 כפות חמאת בוטנים, ותראה מה משביע אותך יותר (אני יודע שהם לא חופפים מבחינת הערכים, אבל דווקא בגלל זה אתה תראה את ההבדל של שומן על שובע)
שטויות, התחטבתי יפה מאוד עם יחס של 40 אחוז שומן, 40-50 אחוז חלבון ו10-20 אחוז פחמימה, וכמעט ולא הייתי רעב לעומת תפריט דל שומן ועתיר פחמימה.
הכמות שומן והחלבון הגבוהה בחיטוב עושים את העבודה מבחינת הרעב, שלא נדבר על היתרונות של הכמות שומן הגבוהה שעוזרים לתהליכים חיוניים בגוף בין היתר במיוחד במצב חיטוב(בגרעון שלילי הגוף נכנס למצב "סטרס"), מה שפחמימה לא יכולה לספק לך. תוך פרק זמן מסויים הגוף גם יסתגל להפיק את האנרגיה שלו מהשומן(ביחסים גבוהים יותר של שומן כמובן, מצב "קטוזיס") ככה שאתה יכול גם להסתדר בלי פחמימה בכלל. (למעט הפחמימות שמגיעות מהירקות)
בסוף הכל מסתכם לגרעון הקלורי והערכים לא באמת משנים, אבל מבחינת רעב וכו' שומן תמיד יהיה עדיף על פחמימה.
דיאטת שומנים?דיאטה פחמימות VS דיאטת שומנים כי לא ניצא מהויכוח הזה.
זה שזה נשמע לך יותר "הגיוני" לא אומר שזה נכון.אני לא אכנס לדיון של דיאטה פחמימות VS דיאטת שומנים כי לא ניצא מהויכוח הזה. כל בנאדם הוא אינדיבידואלי , על האחד יכול להשפיע דיאטת שומנים טוב יותר ועל השני דיאטת פחמימות טוב יותר. מה שכן נישמע לי יותר הגיוני לאכול ירקות ופחמימות מלאות שלא רק שהן משביעות יותר משומן בגלל הסיבים התזונתיים , יש בהן גם פחות קלוריות וגם הן נספגות רק 70-80% בניגוד לשומן שניספג רק ב95 אחוז(אם תרצה ריפרנס לנושא אני אפנה אותך)
לגבי החפיפה בדקתי.
כף שטוחה של חמאת בוטנים זה 132 קלוריות ו120 גרם חזה עוף זה 132 קלוריות.
אתה טוען שהכף תשביע יותר?