עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הגעת כבר ל104 קילו בנץ ואתה לא מתקדם עדיף שתעבור לטקסס
הייתי ממליץ על טקסס..
בצעתי כבר מספר ריסטים אבל עדיין לא ניסתי את המתכונת עם הוספת תרגילי עזר שאמורה לשפר את המצב השאלה אם זה חא בזבוז זה וכדאי? ולמה טקסס ולא לינארית? אם אני אעשה לינארית אחרי שהפסיק להתקדם אןכל לישתמש במתכונת טקסס וככה הרווח?אם עברת ריסטים כבר (אם לא תעשה ריסט) תעשה כמו שאמרו מעליי
מאימון לאימון בפרס אני עולה בקפיצות של חצי קילו וגם לא רצוף ומבצע ריסטים יש אפשרות גם לפרס להוסיף תרגיל עזר או שזה יהיה יותר מידי כבר? והאם לא אז אפשר תרגיל עזר אחר במקום המקבילים חשבתי על אנדסטנד (שכיבות סמיכה שהראש כלפי מטה במצב על עמידת ידיים) פשוט אני אוהב לעשות אותו?לדעתי תנסה להוסיף תרגילי עזר (מקבילים בעיקר מה שאמור להשפיע), תראה אם יהיה שינוי.
אני ממליץ על מקבילים בלי עוד תרגיל עזר ללחיצות. לגבי תרגיל עזר אחר לא יודע להגיד לך.מאימון לאימון בפרס אני עולה בקפיצות של חצי קילו וגם לא רצוף ומבצע ריסטים יש אפשרות גם לפרס להוסיף תרגיל עזר או שזה יהיה יותר מידי כבר? והאם לא אז אפשר תרגיל עזר אחר במקום המקבילים חשבתי על אנדסטנד (שכיבות סמיכה שהראש כלפי מטה במצב על עמידת ידיים) פשוט אני אוהב לעשות אותו?
והאם אחרי הוספת תרגיל העזר קפיצות של חצי קילו בפרס זה תקין?אני ממליץ על מקבילים בלי עוד תרגיל עזר ללחיצות. לגבי תרגיל עזר אחר לא יודע להגיד לך.
דדליפט 150 לחמישיהעם כל הכבוד לפרס ולבנץ', מה המצב עם הסקוואט/דדליפט?
לא חושב. בכל מקרה אפשר לשנות מתכנות ללחיצות.בסקוואט לדעתי אפשר להמשיך עד לפחות 140 קילו
דדליפט 150 לחמישיה
סקוואט 120 3x5 אני יודע שזה לא גבוה אבל מבחינצי גם שם הגעתי למקסימום שאני יכול.
אשמח לשמוע את דעתך בעניין וגם בקשר של הלינארית והטקסס
נושא מאוד חשוב וחבל שלא נותנים עליו פה יותר דגש, כמובן לגבי מתאמנים שלא מחפשים "להוציא קוביות עוד חודשיים לקיץ".ב-long run זה לא משנה אם תמשיך עם SS בסקוואט/דדליפט או תעבור להתקדמות לינארית שבועית כבר עכשיו, תבחר את מה שתהנה ממנו יותר - התקדמות מהירה כשכל אימון חגיגה ב-SS או התקדמות איטית יותר אבל אימונים יותר קלים.
אפשר לעבור למתכונת טקסס ללחיצות בסוף SS, הרבה עושים את זה.
באופן כללי אני נוטה חזק לכיוון של טקסס לעומת הלינארית, אבל יש כאן כמה חבר'ה חזקים מאוד שהתקדמו מצויין דווקא עם הלינארית.
לגבי "המקסימום שאתה יכול" - זה מקסימום יחסי, יום יבוא ואתה רק תתחמם עם המשקל הזה. ב-long run זה לא משנה אם תמשיך עם SS בסקוואט/דדליפט או תעבור להתקדמות לינארית שבועית כבר עכשיו, תבחר את מה שתהנה ממנו יותר - התקדמות מהירה כשכל אימון חגיגה ב-SS או התקדמות איטית יותר אבל אימונים יותר קלים.
שים לב שאם אתה עושה משהו לא נכון (לא אוכל, לא ישן, טכניקה על הפנים וכו') שום תכנון אימונים לא יציל אותך ואתה שוב פעם תיתקע ב-120 ק"ג סקוואט ואז תעבור לבילדינג כשאתה מקלל את ריפטו.
אז נוותר על האפשרות של הוספת תרגיל עזר ונעבור ישירות ללינארית? תאמת אני תאשוש מהאימונים ואני חושב שהתוכנית כבר כבד עליי והוזפת תרגיל עזר רק תקלקל כרגע מה אתם אומרים?נושא מאוד חשוב וחבל שלא נותנים עליו פה יותר דגש, כמובן לגבי מתאמנים שלא מחפשים "להוציא קוביות עוד חודשיים לקיץ".