הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חצי שנה מסה-משקל תקוע

• פותח/ת השרשור Yoni G
  • פורסם בתאריך

Yoni G

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
5
14
2
אני נמצא כבר חצי שנה או אפילו יותר בתקופת מסה. ב-5-6 חודשים ראשונים עליתי כל חודש קילו ואף יותר,וכבר תקופה של חודש או אפילו יותר אני לא עולה. בחודש האחרון עליתי חצי קילו במשקל יציב-וגם זה כשאני אוכל עד שאני רוצה להקיא. קראתי פה ושם שלאחר זמן מסה ממושך כמו חצי שנה,הגוף לא עולה במשקל וצריך לרדת מהתפריט למשך שבוע-שבועיים. מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
מה המשקל? מה הגובה? מה התוכנית אימונים?
משקל 51 וחצי. גובה 171. תכנית ABC.
ומה התפריט שלך?
בוקר: כריך קוטג'+דגנים וטיפה חלב. בית ספר: חביתה שלמה וכריך חמאת בוטנים. צהריים: חזה עוף,אורז,טחינה. ביניים: תפוח. ערב: קופסת טונה, 2 פרוסות לחם, 2 כפות חומוס

נתחיל בזה לתחליף תוכנית. מי שבמשקל 51 לא צריך נפח של ABC.
תוסיף עוד 100 גרם אורז וחזה בצהריים ועוד 2 פרוסות לחם בערב. זה ממש לא נקרא "הרבה".
בשתי מילים; תתחיל לאכול.

• פותח/ת השרשור
נתחיל בזה לתחליף תוכנית. מי שבמשקל 51 לא צריך נפח של ABC.
תוסיף עוד 100 גרם אורז וחזה בצהריים ועוד 2 פרוסות לחם בערב. זה ממש לא נקרא "הרבה".
בשתי מילים; תתחיל לאכול.

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע,לא 6. ולפי הגיון פשוט אני יודע שצריך לאכול יותר,העניין הוא שאני מגיע כבר לרמה שאני לועס בכוח ומדמיין שזה משהו אחר כדי לא להיגעל. השאלה שלי היא האם הטענה של שבוע ניטרלי ללא תפריט יעזור לגוף לחזור ולהגביר משקל,או שאלו שטויות?

• פותח/ת השרשור
אתה לא אוכל מספיק ,בחיטוב אני אוכל יותר.

אני בן 14,עד שהתחלתי להתאמן לא הייתי רגיל לאכול הרבה,ועכשיו הקיבה מתרחבת. תתיחס בבקשה למה שכתבתי למעלה,אם הטענה של שבוע ניטרלי אלה שטויות?

אני בן 14,עד שהתחלתי להתאמן לא הייתי רגיל לאכול הרבה,ועכשיו הקיבה מתרחבת. תתיחס בבקשה למה שכתבתי למעלה,אם הטענה של שבוע ניטרלי אלה שטויות?
תעלה את המאזן הקלורי תוסיף עוד 100 קל' לתפריט פשוט ותעקוב החודש אחרי המשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית