עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכנות? משמעותית קשה יותר (לי לפחות) להעריך אחוזי שומן אצל אישה.מדדתי בחדר כושר אחוז שומן ויצא לי 14.9, רציתי לדעת אם לדעתכם זה משקף את המציאות. צפה בקובץ המצורף 33854 צפה בקובץ המצורף 33855 צפה בקובץ המצורף 33856 צפה בקובץ המצורף 33857
יותר לכיוון 16-17 לדעתי. קצת מטעה כי אין כ'כ מסת שריר..
לא כתבת בזמנו שאת מתחילה העלאה במסת השריר?
20 אחוז שומן אצל אישה זה האידיאל, כל הבאדי בילדריות מגיעות ל14 15 כדי להתחרות.
לצורך העניין, ב14 אחוז שומן היא לא תקבל מחזור.
הייתי אומר שהיא 15 או 16, בדיוק על הקצה. הצורה שבה רואים לה את הצלעות ואת הגב, רואים בברור שהיא ירדה מ20.
לא מבין בכלל מה את צריכה חדר כושר, אם את הגעת לאחוזי שומן כאלה משמע שאת לא אוכלת מספיק.
אימונים אירובים, גורמים לוויסות של הורמוני רעב, ז"א שבמקרה שלך - את תהיה רעבה יותר. ואת לא צריכה מכון בשביל אירובי, את צריכה זוג רגליים ורצון לצאת מהבית.
א. לצערי אני לא מקבלת מחזור מסיבות אחרות.
ב. למה הסקת שאני רוצה אירובי? אני רוקדת וזה האירובי שלי, החדר כושר זה למשקולות
מה גבר?לצורך העניין, ב14 אחוז שומן היא לא תקבל מחזור.
מה גבר?
למה את מתעסקת באחוזי שומן במצבך?
אחוזי שומן נמוכים ללא מסת שריר זה לא לפה ולא לשם..
תאכלי הרבה ואל תתביישי!
שמע אתה חתיכת ליצןקח יא גבר על
At What Body Fat Percent Do You Start Losing Your Period? | LIVESTRONG.COM
מת עליך תותח אלוף
שמע אתה חתיכת ליצן
This same study and others published since then have been unsuccessful in finding a specific cut off point
אז אתה החלטת חד משמעית שהמספר הוא 14? לכולן? אני חוזר על ההצהרה המקורית שליחחח אחי, רשום שהם לא מצליחים למצוא מספר מדויק, לא שאין מספר כזה.
הם רושמים בהתחלה שבוודאות אחוז שומן משפיע ישירות על המחזור, רק לא ידוע מספר מדויק.
שמע אתה חתיכת ליצן
אז אתה החלטת חד משמעית שהמספר הוא 14? לכולן? אני חוזר על ההצהרה המקורית שלי