הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפו 6 - בלאק

• פותח/ת השרשור Arikation
  • פורסם בתאריך
A

Arikation

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם.
בימים האחרונים התחלתי להשתמש בתוצר הרשום מעלה, כדור אחד בבוקר כ 30 דק' לפני א. הבוקר וכדור נוסף כ-30 דק' לפני האימון.
אחרי 3 ימים העלתי ל 2 כד' למנה. (4 ביום)
המינון הממולץ הוא 3 כד' למנה סה"כ 6 ביום.
בפעילות האירובי היום קרה לי דבר מוזר (פעם ראשונה שאני מתאמן היום ולקחתי 2 כד'), לאחר כ 30 דק' ריצה בינונית בדר"כ אני מתחיל לחוש עייפות כבר כאבי רגליים, שרירים וכד'.
היום זה לא קרה, לא כאב לי כלום בקושי התנשמתי הרגשתי שאני יכול לרוץ עוד שעתיים ככה, אבל היות ואני מכיר את הגוף הבנתי שאולי כדאי להפסיק.
כשעצרתי הרגשתי שהחזה עוד שניה יוצא מהמקום ומדידת דופק באמצעות מכשיר הראתה 195.
עכשיו לשאלה\ות..
אולי אני לא אמור לקחת את זה לפני חדר כושר ? (אע"פ שזו ההוראה של היצרן).
אולי כדאי שאני אחזור לכד' אחד ביום? או שתיים בבוקר ואחד לפני חדר כושר?
להפסיק לקחת לגמרי ?
נ.ב. אני בן 24, שוקל כרגע 79 (הורדתי קילו לערך בשבוע שאני לוקח את זה.)

המוצר אינו יעיל כי:

1. יחס הקפאין והיהומבין שם בצורה מגוכחת כ 1 מ"ג יהומבין על 70 מ"ג קפאין, נוצר מצב שמנת הגשה 3 כדורים, 4.5 גרם יהומבין (ולא HCL) יחד עם 200 מ"ג קפאין.
2. לפי מחקרים המנה המומלצת ליעול תוצאה היא 0.2 מ"ג כפול משקל גוף = כמות היהומבין שיש לקחת במנה אחת או מחולקת ל2 לכל היותר.
3. יש חשיבות מרובה לאינסולין, אכילה לפני ואחרי לקיחת התוסף
4. יש חשיבות לא לקחת זאת לפני אימון משקולות אלא רק אירובי בלבד, כדי להימנע מהמצב שקרה לך מומלץ להשתמש בשעון דופק
5. אם אתה לא באזור ה 10-12% ורוצה לרדת מתחת לכך, התוסף אינו יעיל בשבילך ואפשר להתווסף רק בקפאין בלבד.
6. פעם הבאה תדע לקנות דברים שבאמת יממשו את הכסף שאתה מוציא עליהם, בהרחבה על המוצר אתה יכול לקרוא כאן:
http://www.kilogram.co.il/140/יהומביןyohimbine-מהו/

משה רציתי לשאול 0.2 זה מינון ממש מטורף
השאלה אם להגיע לזה בכל מקרה או לעצור לפני (נניח לאחד שצריך 15 האם הוא יכול להסתפק ב 10)

תמיד אפשר, אבל שוב מדובר במיקסמום תוצאות, מה מטורף בזה אבל?
יש מחקר אחד שעבר את זה והאנשים נשארו חיים.
אם אתה שוקל לדוגמה 100 ק"ג כפול 0.2 יוצא לך 20 מ"ג אם תחלק לכדורים של 2.5 מ"ג יוצא לך 8 כדורים/יום, אתה יכול לחלק ל2 אבל שוב מדובר בהתעסקות קקת אינסולין

בכל מקרה, הבחור דבר על זה שזה קרה לו אחרי אירובי דווקא אז יש מצב שזאת פשוט תופעת לוואי של קפאין, קפאין מעלה דופק ולחץ דם. חשוב להיות בנושא עם האצבע על הדופק ולבדוק איך הולך, בכל מקרה 195 זה נשמע לי כמו דופק ממש מסוכן ולא הגיוני, בן כמה אתה ?

יותר מדי עומס על הלב אני מניח. אני לא יודע, אני לא רופא, אבל ממה שאני יודע לא מומלץ לעבוד או להגיע בדופקים כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית