הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקולות לכל שרירי הידיים

• פותח/ת השרשור User5
  • פורסם בתאריך

User5

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן. רוצה לפתח את שרירי הידיים (כרגע מתמקד בידיים) אז אני מעוניין לקנות משקולות. מעוניין להשקיע מעט כסף אז חשבתי לקנות מוט 1 או 2 (לידיים) עם קצת צלחות
איזה משקל (צלחות) אתם ממליצים לי לקנות - ממש בקושי יש לי עכשיו שרירים.... ?
וחשבתי לקנות עוד משקולות אולי עם גומי כדי שיהיה אפשר לעשות עוד סוגי תרגילים..... מה דעתכם?
אם אתם באים להסתלבט וכו' אז תעברו הודעה ויום טוב

בברכה
???

אם תעבוד רק על הידיים אז תיהיה לך התקדמות איטית ומזערית מאוד אפילו בידיים, אתה חייב לעבוד על כל הגוף ,כדי שהידיים יגדלו.

מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה יהיו יותר יעילים ממשקולות יד.
אם אתה בכל זאת רוצה לקנות. תקנה שני מוטות קצרים ופלטות. תתחיל משתי 1.25 ועוד שתיים של 2.5

אהלן. רוצה לפתח את שרירי הידיים (כרגע מתמקד בידיים) אז אני מעוניין לקנות משקולות. מעוניין להשקיע מעט כסף אז חשבתי לקנות מוט 1 או 2 (לידיים) עם קצת צלחות
איזה משקל (צלחות) אתם ממליצים לי לקנות - ממש בקושי יש לי עכשיו שרירים.... ?
וחשבתי לקנות עוד משקולות אולי עם גומי כדי שיהיה אפשר לעשות עוד סוגי תרגילים..... מה דעתכם?
אם אתם באים להסתלבט וכו' אז תעברו הודעה ויום טוב

בברכה
???
להרשם לחדר כושר תהיה ההשקעה הכי נבונה לטובת המטרה שלך, אם אתה לא מוכן, תוכל להתקין מתח בבית, לקנות פלטות וחגורה להוספת משקל, ולבצע אימונים בבית, כמובן שתהיה מוגבל בתרגילים, תאלץ להשקיע כסף בכל ציוד שתקנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית