הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לאבקת חלבון?

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
מישהוא יכול להמליץ לי על אבקת חלבון טובה ואיכותית? עדיף כמובן שתיהיה טעימה, המחיר לא מהווה בעיה כל עוד הוא יחסית סביר ולא מעל ל450 שקל. גם כן יש לי טיפה רגישות ללקטוז אין לי בעיה לשתות מנה של אבקת חלבון ממי גבינה רגילה אבל אני הולך לשתות אותה דיי הרבה במהלך היום אני שוקל יחסית לא קצת ואני מכניס בערך 270-300 גרם חלבון ביום אז אני אשתה אותה כ4 פעמים ביום, אני לא רוצה משו מיוחד בשביל אנשים עם רגישות ללקטוז אבל גם משו שיחסית לא יגרום לבעיות או לשלשולים אם אני פתאום יקח כמות גדולה של האבקה (כמו שאמרת מנה לא עושה לי כלום אבל אם אני ישתה כמה מנות ברצף אז יתחילו לי גזים או שלשולים)
תודה מראש!

היי,

יש לך את תשלובת whey hd תוצרת חול מכילה כמה סוגי חלבון ומגיע במגוון טעמים: וניל קרמל, שוקולד עוגיות, בננה פאי, עוגת תות, קרם עוגיות, חמאת בוטנים וגרנולה. יש בחנות מבצע זוגות.

יש לך את התשלובת הישראלית פיור נוטרישן - 78% חלבון 69 מנות הגשה ונמכרת כזוג ב 499 ש״ח עם משלוח.
מגיע בטעמים: קפה, עוגיות ובננה.

אם יש לך תקציב יותר גבוה, יש לך את התשלובת של bpi best protein מדובר בתשלובת חלבוני איזולייט, הידרולייז בעיקרון אלו חלבונים מאוד יקרים והחלבון מופחת לקטוז משעותית מדובר ב 78% חלבון ו 73 מנות הגשה. מדובר בחלבון מאוד איכותי ובסה״כ אם תחלק את המחיר לפי מנות תראה שהוא די חסכוני.
מגיע בטעמים: קרם עוגיות, סמורס, תות, בננה פאי, וניל.

כל החלבונים שהצעתי לך לא מכילים חלבון חיטה, חלבון סויה, תוספת של חומצות אמינו (אמינוספייק), ללא תוספת של מלטודקסטרין
תוצרת חו״ל נבדקת במעבדות צד שלישי כרומדקס ובעלת כל התקנים המחמירים ביותר.

לצפייה בקטלוג המוצרים: אמינושופ - תוספי תזונה

• פותח/ת השרשור
היי,

יש לך את תשלובת whey hd תוצרת חול מכילה כמה סוגי חלבון ומגיע במגוון טעמים: וניל קרמל, שוקולד עוגיות, בננה פאי, עוגת תות, קרם עוגיות, חמאת בוטנים וגרנולה. יש בחנות מבצע זוגות.

יש לך את התשלובת הישראלית פיור נוטרישן - 78% חלבון 69 מנות הגשה ונמכרת כזוג ב 499 ש״ח עם משלוח.
מגיע בטעמים: קפה, עוגיות ובננה.

אם יש לך תקציב יותר גבוה, יש לך את התשלובת של bpi best protein מדובר בתשלובת חלבוני איזולייט, הידרולייז בעיקרון אלו חלבונים מאוד יקרים והחלבון מופחת לקטוז משעותית מדובר ב 78% חלבון ו 73 מנות הגשה. מדובר בחלבון מאוד איכותי ובסה״כ אם תחלק את המחיר לפי מנות תראה שהוא די חסכוני.
מגיע בטעמים: קרם עוגיות, סמורס, תות, בננה פאי, וניל.

כל החלבונים שהצעתי לך לא מכילים חלבון חיטה, חלבון סויה, תוספת של חומצות אמינו (אמינוספייק), ללא תוספת של מלטודקסטרין
תוצרת חו״ל נבדקת במעבדות צד שלישי כרומדקס ובעלת כל התקנים המחמירים ביותר.

לצפייה בקטלוג המוצרים: אמינושופ - תוספי תזונה
כמה זמן לוקח משלוח לפתח תקווה? אני מעוניין בbpi best protein

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית