הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פרוזן יוגורט וריבר

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
היי יש את היוגו יוגרטריה הזה שזה פרוזן יוגורט אז זה די בריא נכון? זה כמו יוגורט רגיל לא?
גם יש להם יוגורט דל שומן 0.8% ו1.6% וללא תוספת סוכר, אז זה נחשב בריא לא? אני יכולה נגיד לאכול את זה כמה פעמים בשבוע
נגיד פעמיים בשבועיים בממוצע ככה מדי פעם ולהוסיף פירות וגרנולה ביתית או טחינה ותוספות בריאות כאלה זה נחשב לארוחה בריאה לא?
זה כמו בבית רק בקניון נכון? (למי שמכיר את היוגו YOGO) יש לכם ערכים מדוייקים של יוגורט כזה בלי תוספות?
ושאלה שנייה- האם ריבר זה בריא? נגיד יש להם שייקים שהם בריאים וכאלה שלא? אתם יכולים לומר לי מה כן בריא ומה לא? דוגמות...

היי יש את היוגו יוגרטריה הזה שזה פרוזן יוגורט אז זה די בריא נכון? זה כמו יוגורט רגיל לא?
גם יש להם יוגורט דל שומן 0.8% ו1.6% וללא תוספת סוכר, אז זה נחשב בריא לא? אני יכולה נגיד לאכול את זה כמה פעמים בשבוע
נגיד פעמיים בשבועיים בממוצע ככה מדי פעם ולהוסיף פירות וגרנולה ביתית או טחינה ותוספות בריאות כאלה זה נחשב לארוחה בריאה לא?
זה כמו בבית רק בקניון נכון? (למי שמכיר את היוגו YOGO) יש לכם ערכים מדוייקים של יוגורט כזה בלי תוספות?
ושאלה שנייה- האם ריבר זה בריא? נגיד יש להם שייקים שהם בריאים וכאלה שלא? אתם יכולים לומר לי מה כן בריא ומה לא? דוגמות...
תגדירי מה זה בריא?

רמז: אין קשר בין כמות שומן בין מוצר ספציפי לבריאות.

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי , התכוונתי בבריא שהוא ממרכיבים טבעיים וללא סוכר וכל הדברים האלה כמו ביוגורט רגיל, האם ככה זה גם בפרוזן יוגורט בקניון?
היי אני סומכת על הדעה שלך כי ענית לי על הרבה שאלות ואני באמת חושבת שאתה מבין בדברים האלה
אתה גם מנהל... בקיצור אתה תוכל לענות לי על שתי השאלות שלי לגבי הריבר והיוגורט?

אז לא הבנתי , התכוונתי בבריא שהוא ממרכיבים טבעיים וללא סוכר וכל הדברים האלה כמו ביוגורט רגיל, האם ככה זה גם בפרוזן יוגורט בקניון?
אני אסביר, וגם אסביר את התגובות שמעליך.

אני נוטה להגיד את זה הרבה.

אין באמת משהו כזה בריא. זה מונח מונפץ שנועד לגרום לך לקנות דברים. זה ירוק/בריא/מחטב/מרזה הכל אותה שטות.

שום מוצר שתאכלי לא יהפוך אותך לבריאה כי זה מונח לא מוגדר בכלל.

ולגבי מרכיבים טבעיים, לא כל מה שטבעי הוא טוב לך, וגם להפך. לא כל מה שלא טבעי הוא לא טוב לך.

ללא סוכר זה גם משהו מטעה. כי אולי לא הוסיפו לו סוכר. אבל יש ביוגורט כמו בהרבה דברים אחרים פחמימה, ופחמימה = סוכר.
וזה לא רע. סוכר הוא לא גורם מוות (כמובן שהכל תלוי בכמויות. אם התזונה תתבסס רק על סוכר כנראה שהתופעות יבואו)

בדוכני קניון לרוב יש יוגורט ללא תוספת סוכר ויש כאלה עם. אפשר לבקש ללא. ביוגורט עצמו עדיין יש סוכר (שוב כי סוכר = פחמימה)

וכמו בשאר הפוסטים שלך. את מתעסקת בזה יותר מדי..תהני קצת, ואם בא לך יוגורט מדי פעם בקניון עם חברות, תאכלי יוגורט עם חברות ותהני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית