איפה בדיוק אתה נותן להן כיף?אני תמיד מביא כיף,
זה הסימן הכר שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה בדיוק אתה נותן להן כיף?אני תמיד מביא כיף,
זה הסימן הכר שלי.
דודי תמיד עושה סקוואט ובנץ בלי מוט ל 30-40 חזרות, ככה הוא מגדיל את הסיבים האדומים.יפה. בטח הבאדיבילדרים שאתה שואף להיות כמוהם גם השיגו רגליים גדולות מסקוואט בלי משקל
בלוג מדען האחים2 😘הבלוג הזה זהב
עשיתי היום אימון B,
למי שלא עוקב התחלתי לחלק את זה ABC.
בכל מקרה:
שכיבות סמיכה רחבות 18 כפול 8 סטים - הייתי חולה, ובדיוק השתפר לי המצב, אז לא עשיתי 10 עשיתי 8
יד אחורית במכונה(10 קילו) - 5 סטים 20 חזרות
כתף קדמית(5 קילו) - 5 סטים 12 חזרות
כתף אמצעית(5 קילו) - 5 סטים 12 חזרות
כתף אחורית(5 קילו) - 5 סטים 12 חזרות
עברו יומיים מאז האימון רגליים,
ועדיין לא התאוששתי מזה. אני מהלך כמו פינגווין,
הרגליים שלי פשוט שבורות.
יד אחורית במכונה 10 קילו ?! 😲
חשבתי שאתה לא מרים כבד...
שמע הוא כבר יומיים אחרי אימון רגליים ועדיין לא הולך כמו שצריך, בעוד שאחרי סקוואט כבד אתה הולך רגיל אחרי כמה דקות. כלומר הוא מגרה את בלוטת החשק של הסיב. הוא ניצח בתאכלסשורף ת'שריר אחי?
צחקתי 😉זה משיכת חבל כזה עם שתי ידיים,
כביכול 5 קילו לכל יד. זה לא כבד.
אני באמת הולך רגיל אחרי סקוואט כבד...שמע הוא כבר יומיים אחרי אימון רגליים ועדיין לא הולך כמו שצריך, בעוד שאחרי סקוואט כבד אתה הולך רגיל אחרי כמה דקות. כלומר הוא מגרה את בלוטת החשק של הסיב. הוא ניצח בתאכלס
אני באמת הולך רגיל אחרי סקוואט כבד...
עשיתי פעם עם 70 קילו 22 חזרות אחרי 5*3 בצעירותי. היה נחמד...תנסה סתם פעם אחת בשביל לראות איך זה,
תעשה בלי שום משקל, 10 סטים של 20 חזרות, עם דקה מנוחה בין סט לסט.
זה עדיין בטווח האנאירובי,
הרגל שלך פשוט תתפוצץ בחומצת חלב,
והשריר יקרע בכזאת עצימות גבוה.
לא כמו ממשקלים כבדים,
אבל עדין יקרע.
מבטיח שזה אימון כיפי 😛
איך בדיוק?זה עדיין בטווח האנאירובי,
ו?הרגל שלך פשוט תתפוצץ בחומצת חלב,
משקל גוף זה עצים? אני לא חושב שאתה יודע מה משמעות המילה "עצימות".והשריר יקרע בכזאת עצימות גבוה.
הכוונה להתשה של שריר.איך בדיוק?
ו?
משקל גוף זה עצים? אני לא חושב שאתה יודע מה משמעות המילה "עצימות".
איך בדיוק?
ו?
משקל גוף זה עצים? אני לא חושב שאתה יודע מה משמעות המילה "עצימות".
הכוונה להתשה של שריר.
זכורני בתקופה שהייתי בילדר כמוהו, הייתי עושה כמה סטים בפשיטת ברכיים ואז נותן סקוואטים כבדים ומקנח בסקוואט מקסימום חזרות.לאחר מכן הייתי נותן שוב דרופסטים בפשיטת ברכיים.
אבל לא משקל גוף בלבד, מהיכרות שלי עם בילדרים, זה פשוט לא עובד.
אולי בהתחלה, למה באמת שלא תעשה את זה עם גלובט סקוואט עם דאמבל?חח לא ידעת שהטווח האנאירובי הוא 120 שניות?
טוב....יפה...
The Three Metabolic Energy Systems
אני אצטט את הקטע שיעניין אותך:
Glycolysis
This system can be trained using fast intervals lasting 30 seconds to 2 minutes with an active-recovery period twice as long as the work period (1:2 work-to-rest ratio).
אני לא מתכנן להשאר במשקל גוף כל הזמן חחח
אני פשוט עכשיו רק מתחיל, הרגליים שלי יגדלו(וכבר גדלו) מ"רק" משקל גוף.
אולי בהתחלה, למה באמת שלא תעשה את זה עם גלובט סקוואט עם דאמבל?
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה
בהתחלה אתה תגדל גם מעבודה כזאת, אבל לא חבל לבזבז את התקופה הראשונית שבה אתה יכול לבנות בסיס טוב להמשך על עבודה לא נכונה?
יש פה מגוון גדול של אנשים.תסתכל פה על רוב חברי הפורום,
יש פה מגוון גדול של אנשים.
חלק אפילו רזים מאוד ומרימים המון, חלק גדולים מאוד, זה שהם טיפה שמנים לא אומר שהם לא מלאי מסת שריר, צא מהסרט. זה שאתה לא רואה לו את הוריד בייספס זה לא אומר שהוא עצום.