הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
ייעוץ - כאבי ראש חזקים בתחילת סייקל

כה ....אני חושב שתרצה לשנות את המועמד שבחרת שייצג את המשקלים הכבדים ;)

כל הדוגמני פיטנס שעובדים על פאמפ לוקחים חומרים מפה עד ההודעה חדשה .
Do fitness models get off steroids? - Quora

שמע אתה חי בסרט של החיים ,אבל עוד פעם ,תעשה מה שבזין שלך . אתה הכי חכם פה מכולם .

ייעוץ - כאבי ראש חזקים בתחילת סייקל

כה ....אני חושב שתרצה לשנות את המועמד שבחרת שייצג את המשקלים הכבדים ;)
צודק כל אותם אנשים שאתה לוקח מהם דוגמא הם טיבעיים 😃

כמו שרשמתי לך פעם לא כזה אכפת לי מה אתה עושה. פשוט נתתי דוגמא לאנשים שעובדים כבד ולא נראים כמו @Matty או @yujinius 😃

כל הדוגמני פיטנס שעובדים על פאמפ לוקחים חומרים מפה עד ההודעה חדשה . שמע אתה חי בסרט של החיים ,אבל עוד פעם ,תעשה מה שבזין שלך . אתה הכי חכם פה מכולם .

בואנה, אתם כלכם נכנסים ללוג שלי להגיד לי שאני טועה ושאני ליצן, ואז בסוף אחרי דיון אתה אומר " אתה הכי חכם" כאילו אני זה שחדרתי ללוג של מישהו כדי להגיד לו שהוא טועה.

זה הלוג שלי, אני בהגנה פה, לא אתה.
אז אני אגיד מה שבאלי , כי זה הלוג שלי,
לא רוצה לך ללוג של מישהו אחר.

You have been banished!
Zeus will take care of you!

צודק כל אותם אנשים שאתה לוקח מהם דוגמא הם טיבעיים 😃

כמו שרשמתי לך פעם לא כזה אכפת לי מה אתה עושה. פשוט נתתי דוגמא לאנשים שעובדים כבד ולא נראים כמו @Matty או @yujinius 😃

טבעים הם לא,
אבל הם יותר גדולים מהבחור הזה ששלחת.

שניהם לוקחים חומרים,
וצד אחד יותר גדול, כי הוא עושה אימוני נפח.

You have been defeated by zeus!
Go home!

טבעים הם לא,

שניהם לוקחים חומרים,

Go home!

אתה לא קולט את מה שאנשים מנסים להסביר לך .

לאנשים טבעים אימוני כוח פרוגרסיבים מתאימים יותר מאימוני נפח . כן , אם תיקח חומרים אז הדרך השנייה עדיפה לנפח שריר . החומרים היחידים שאתה לוקח זה חומר לטימטום או משהו .
אני נתתי לך דוגמאות של בודיבילדרים מהדור שלפני סטרואידים , כולם באותו זמן עבדו כבד מאוד והיו חזקים מאוד .
Reg Park
http://cdn-maf2.heartyhosting.com/sites/muscleandfitness.com/files/reg-park.jpg

Steeve Reeves
Steve Reeves | IFBB Professional League

John Grimek
John Grimek - Wikipedia, the free encyclopedia

אבל עוד פעם , תעשה מה שאתה רוצה חח .

נערך לאחרונה:
טבעים הם לא,

שניהם לוקחים חומרים,

Go home!
אני עונה רק כי עצוב לי אליך. אתה מתקשה להפעיל קצת את השכל אז אני ינסה לעזור לך.

צד אחד עושה את זה כי זה הפרנסה שלו וזה החיים שלו.

שניהם לוקחים חומרים,

אני מניח שאתה לא יודע איך מסיקים מסקנות ממחקר נכון? איך אתה יכול לקבוע דבר כזה בלי לבודד את כל הגורמים- כולם מתאמנים אותו זמן? כולם על אותה כמות חומרים? כולם עם 100% אותו DNA?

@Daniel Barack
מצטער שאני מצטט אותך ללוג כזה, אני יודע שאתה מתעצבן כשאתה רוצה ליצנים מתאמנים, אבל אני מאמין שאתה, ה-בילדר פה בפורום, תוכל לעזור לו.

אני מניח שאתה לא יודע איך מסיקים מסקנות ממחקר נכון? איך אתה יכול לקבוע דבר כזה בלי לבודד את כל הגורמים- כולם מתאמנים אותו זמן? כולם על אותה כמות חומרים? כולם עם 100% אותו DNA?

@Daniel Barack
מצטער שאני מצטט אותך ללוג כזה, אני יודע שאתה מתעצבן כשאתה רוצה ליצנים מתאמנים, אבל אני מאמין שאתה, ה-בילדר פה בפורום, תוכל לעזור לו.
הוא לא צריך עזרה הוא צריך ללמוד מטעויות.

@Daniel Barack

חחח הוא בילדר אמיתי הוא יודע שאני צודק.

חחח הוא בילדר אמיתי הוא יודע שאני צודק.

הוא בילדר אמיתי, הוא יודע מהי החשיבות של עבודה כבדה והתקדמות. אתה מוזמן להציץ בלוג שלו, בכל יום אתה תראה המון נפח, אבל נפח כבד, ולא משהו מגוחח כמו 10x22 של סקוואט במשקל גוף

אני לא מבין למה אתם משקיעים בו?, הבן אדם עקשן יותר מטסטר שלמד אצל מירי רגב איך ליעל תרבות ? , תנו לו , יש כמה וכמה שהצליחו מסטרניט וורק
אבל יש הרבה שהצליחו מפאוורלפניג . בעיה שלו שהוא לא מבין את זה , אני נכנסתי ללוג שלו בגלל שהשם משך אותי אבל המשכתי בגלל הריב הזה שלכם . אבל חברה חלאס בסוף הוא יתמודד עם התוצאות לטוב ולרע לא אתם .

@Daniel Barack
אמ;לק בבקשה?

אמ;לק בבקשה?

הבנאדם התחיל להתאמן חושב שהוא מר.אולימפיה. צוחק על כל מי שמתאמן כוח או בטווח חזרות נמוך (ומבחינתו גם 5-6 חזרות לסט זה נמוך). חושב שצריך המון נפח בשביל להיות "בודיבילדר" והאימון רגליים שלו מורכב בעיקר מ10 סטים של 22 חזרות סקוואט משקל גוף בשביל הפאמפ. אני חושב שהוא פרסם תמונה שלו בעמוד הראשון.
ניסינו להסביר לו שבשביל לגדול צריך להתקדם (להתחזק) והוא לא מקשיב בטענה שאנחנו פאוורליפטרים שמנים, אז חשבתי שאתה תוכל לעזור לו.

הבנאדם התחיל להתאמן חושב שהוא מר.אולימפיה. צוחק על כל מי שמתאמן כוח או בטווח חזרות נמוך (ומבחינתו גם 5-6 חזרות לסט זה נמוך). חושב שצריך המון נפח בשביל להיות "בודיבילדר" והאימון רגליים שלו מורכב בעיקר מ10 סטים של 22 חזרות סקוואט משקל גוף בשביל הפאמפ. אני חושב שהוא פרסם תמונה שלו בעמוד הראשון.
ניסינו להסביר לו שבשביל לגדול צריך להתקדם (להתחזק) והוא לא מקשיב בטענה שאנחנו פאוורליפטרים שמנים, אז חשבתי שאתה תוכל לעזור לו.
למה אתה מתרגש מזה ? תאכלס מה אכפת לך ממנו? ניסו לעזור לו. הוא רוצה ללכת בדרך שלו. אתה לא צריך להילחם בו בשביל שיחשוב כמוך.

keep-calm-and-don-t-feed-the-troll-22.png
הוא לא טרול, פשוט הולך ראש בקיר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית