נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
אין 5X5 או 5X3 ?בעיקר בעצירה אני חרא (חזה), מעניין לאין אני אגיע עם העשיריות t&g. שבועיים לפני התחרות עשיתי קללוז גריפ 57.5 3x10 קליל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין 5X5 או 5X3 ?בעיקר בעצירה אני חרא (חזה), מעניין לאין אני אגיע עם העשיריות t&g. שבועיים לפני התחרות עשיתי קללוז גריפ 57.5 3x10 קליל
אין 5X5 או 5X3 ?[/QUOTE
הרבה נפח בשביל גיינז
5x5 5-6 שבועות לפני תחרותאין 5X5 או 5X3 ?
מוזר אבל אוקיי. אושר המאמן שלך, מבין יותר ממני. בהצלחה תותחי5x5 5-6 שבועות לפני תחרות
לא לא, 250 אופנרחשבתי על זה ו.. אם זה כבר קרה למה שלא יקרה עוד פעם?
205 אופנר באוגוסט
תן
למה מוזר? תקופה של כחודשיים אני עושה עשיריות בונה מסה וכוח והרבה נפח וכשהתחרות מתקרבת עובר לחמישיות עם עצירותמוזר אבל אוקיי. אושר המאמן שלך, מבין יותר ממני. בהצלחה תותחי
חחח לא יקרה הכיוון הוא 180-185 דדלילפט סקוואט 165 באנץ לא יודעחשבתי על זה ו.. אם זה כבר קרה למה שלא יקרה עוד פעם?
205 אופנר באוגוסט
תן
מבין שאתה מתכוון לנפחים לפני תחרות, זה הגיוני 😉למה מוזר? תקופה של כחודשיים אני עושה עשיריות בונה מסה וכוח והרבה נפח וכשהתחרות מתקרבת עובר לחמישיות עם עצירות
חחח לא יקרה הכיוון הוא 180-185 דדלילפט סקוואט 165 באנץ לא יודע
אם הכל ילך כמתוכנן אז הכניסות יהיו בסקוואט 170 185 200 דדליפט 190 210 220/225 ואולי באנץ 100 סוף סוףמבין שאתה מתכוון לנפחים לפני תחרות, זה הגיוני 😉
אופנר תפתח עם 10 קילו יותר מהנפח בשניהם לפי דעתי הסקוואט היה לך קל עד בדיחה בגלל שפתחת עם הנפח
תאכל סיבים.עובר לחמישיות עם עצירות
שום דברתאכל סיבים.
קוראים לתכנית במקרה "לעשות את כל התרגיל במכון" ?בנץ
עוד בנץ
בנץ דאמבלים
בנץ עליון
פרס
דאמבל פרס
בייספס וטרייספס
מקבילים/פוש אפס אם הוא רוצה
צ'ין אפס
פולי עליון רחב
חתירה אם הוא רוצה
פשוט עוד מהכל לא יודע אם הוא לוחץ 50 קילו משהו בתוכנית שלו לא בסדר
בוא נגיד שעם 72.5 בנץ לסינגל השיטות פאוורליפטינג הקלאסיות שהוא ניסה עד עכשיו לא עבדו ומה רע בנפחקוראים לתכנית במקרה "לעשות את כל התרגיל במכון" ?
אני חושב שאתה קצת לא מבין מה זה נפח. אתה אומר "מה רע בנפח" כאילו הנפח שלו אפסי. וזה, ידידי, לא המצב.בוא נגיד שעם 72.5 בנץ לסינגל השיטות פאוורליפטינג הקלאסיות שהוא ניסה עד עכשיו לא עבדו ומה רע בנפח
הוא שואף לאפסאני חושב שאתה קצת לא מבין מה זה נפח. אתה אומר "מה רע בנפח" כאילו הנפח שלו אפסי. וזה, ידידי, לא המצב.
🤦♂️הוא שואף לאפס
כי פאוורליפטרים לא עושים נפח, הם באים למכון, עושים סינגל והולכים הביתה. וככה 3 פעמים בשבוע (יום סקוואט יום בנץ' יום דדליפט)הספורט הכי טוב ונפח זה השטן
יהב מה קרה? הפמילי ג'ים חירפן אותך?אתם מאוד חמודים בעיניי עם כל הפאוורליפטינג זה הדבר הכי מתוכנן טוב שקיים והספורט הכי טוב ונפח זה השטן
אז כמה דברים
פאוורליפטינג זה לא הספורט הכי טוב שקיים
נפח עושה טוב לבנץ ובגלל זה בלנדרים טובים בבנץ
אני אפסיק להגיב כאן כי אני רק אמרתי את דעתי שאם עד עכשיו לא עובד לך קצת נפח להמשיך לעשות קצת נפח לא יעזור לך
בעיה שלך ובהצלחה לך שתגיע גם ל300 דדליפט ו85 בנץ