הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף2 [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חשבתי על זה ו.. אם זה כבר קרה למה שלא יקרה עוד פעם?
205 אופנר באוגוסט
תן

• פותח/ת השרשור
מוזר אבל אוקיי. אושר המאמן שלך, מבין יותר ממני. בהצלחה תותחי
למה מוזר? תקופה של כחודשיים אני עושה עשיריות בונה מסה וכוח והרבה נפח וכשהתחרות מתקרבת עובר לחמישיות עם עצירות
חשבתי על זה ו.. אם זה כבר קרה למה שלא יקרה עוד פעם?
205 אופנר באוגוסט
תן
חחח לא יקרה הכיוון הוא 180-185 דדלילפט סקוואט 165 באנץ לא יודע

למה מוזר? תקופה של כחודשיים אני עושה עשיריות בונה מסה וכוח והרבה נפח וכשהתחרות מתקרבת עובר לחמישיות עם עצירות

חחח לא יקרה הכיוון הוא 180-185 דדלילפט סקוואט 165 באנץ לא יודע
מבין שאתה מתכוון לנפחים לפני תחרות, זה הגיוני 😉
אופנר תפתח עם 10 קילו יותר מהנפח בשניהם לפי דעתי הסקוואט היה לך קל עד בדיחה בגלל שפתחת עם הנפח

• פותח/ת השרשור
מבין שאתה מתכוון לנפחים לפני תחרות, זה הגיוני 😉
אופנר תפתח עם 10 קילו יותר מהנפח בשניהם לפי דעתי הסקוואט היה לך קל עד בדיחה בגלל שפתחת עם הנפח
אם הכל ילך כמתוכנן אז הכניסות יהיו בסקוואט 170 185 200 דדליפט 190 210 220/225 ואולי באנץ 100 סוף סוף

בנץ
עוד בנץ
בנץ דאמבלים
בנץ עליון
פרס
דאמבל פרס
בייספס וטרייספס
מקבילים/פוש אפס אם הוא רוצה
צ'ין אפס
פולי עליון רחב
חתירה אם הוא רוצה
פשוט עוד מהכל לא יודע אם הוא לוחץ 50 קילו משהו בתוכנית שלו לא בסדר
קוראים לתכנית במקרה "לעשות את כל התרגיל במכון" ?

בוא נגיד שעם 72.5 בנץ לסינגל השיטות פאוורליפטינג הקלאסיות שהוא ניסה עד עכשיו לא עבדו ומה רע בנפח
אני חושב שאתה קצת לא מבין מה זה נפח. אתה אומר "מה רע בנפח" כאילו הנפח שלו אפסי. וזה, ידידי, לא המצב.

אתם מאוד חמודים בעיניי עם כל הפאוורליפטינג זה הדבר הכי מתוכנן טוב שקיים והספורט הכי טוב ונפח זה השטן
אז כמה דברים
פאוורליפטינג זה לא הספורט הכי טוב שקיים
נפח עושה טוב לבנץ ובגלל זה בלנדרים טובים בבנץ
אני אפסיק להגיב כאן כי אני רק אמרתי את דעתי שאם עד עכשיו לא עובד לך קצת נפח להמשיך לעשות קצת נפח לא יעזור לך
בעיה שלך ובהצלחה לך שתגיע גם ל300 דדליפט ו85 בנץ

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

הספורט הכי טוב ונפח זה השטן
כי פאוורליפטרים לא עושים נפח, הם באים למכון, עושים סינגל והולכים הביתה. וככה 3 פעמים בשבוע (יום סקוואט יום בנץ' יום דדליפט)

אתם מאוד חמודים בעיניי עם כל הפאוורליפטינג זה הדבר הכי מתוכנן טוב שקיים והספורט הכי טוב ונפח זה השטן
אז כמה דברים
פאוורליפטינג זה לא הספורט הכי טוב שקיים
נפח עושה טוב לבנץ ובגלל זה בלנדרים טובים בבנץ
אני אפסיק להגיב כאן כי אני רק אמרתי את דעתי שאם עד עכשיו לא עובד לך קצת נפח להמשיך לעשות קצת נפח לא יעזור לך
בעיה שלך ובהצלחה לך שתגיע גם ל300 דדליפט ו85 בנץ
יהב מה קרה? הפמילי ג'ים חירפן אותך?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית