הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי כבר לעשות ציט או העמסה?

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
אז אני התחלתי את השבוע הרביעי של החיטוב ירדתי מ-310-320 פחמימה ל-210 ועכשיו אני על 180..
יש צורך בהמעסה בכלל? כי אני לא מרגיש חלש בכלל כאילו הפחידו אותי לפני החיטוב גם בפורום אתה תרגיש שאין לך כוח, תרד במשקלי העבודה וכו והאמת שלא ירדתי דווקא עליתי למשל בסקוואט ובתרגילי גב שונים(לא יותר מידי אבל עדיין) אז יש צורך בכלל?
ולגבי ציט כל כמה זמן לעשות?(כאילו מתי אני יכול לעשות כבר פעם ראשונה ואחרי זה כל כמה זמן כדי)
תודה רבה.
??

אם אתה על כמות גבוהה של פחמימה איך כלכך צורך לעשות ציט מיל או העמסה כיוון שאתה לא באמת מרוקן את מאגרי הגליקוגן שלך
ציט עוד העמסה עושים שאתה על דפ"ח כלומר לא עובר את ה50 גרם פחמימה ביום ואז יש צורך כל 7-10 יום לעשות העמסה
אתה יכול לבצע יום העמסה או יום ציט אחד ל10 יום כדי לצאת קצת מהשגרה של החיטוב זה בדכ עוזר לאנשים לחיטוב יותר מוצלח גם
אבל רק תיזהר שלא תעבור את היום הזה ליותר מיום

• פותח/ת השרשור
אם אתה על כמות גבוהה של פחמימה איך כלכך צורך לעשות ציט מיל או העמסה כיוון שאתה לא באמת מרוקן את מאגרי הגליקוגן שלך
ציט עוד העמסה עושים שאתה על דפ"ח כלומר לא עובר את ה50 גרם פחמימה ביום ואז יש צורך כל 7-10 יום לעשות העמסה
אתה יכול לבצע יום העמסה או יום ציט אחד ל10 יום כדי לצאת קצת מהשגרה של החיטוב זה בדכ עוזר לאנשים לחיטוב יותר מוצלח גם
אבל רק תיזהר שלא תעבור את היום הזה ליותר מיום
ציט כל 10 ימים נשמע מעולה אתה בטוח? חשבתי אחד בחודש או משהו כזה...

ציט כל 10 ימים נשמע מעולה אתה בטוח? חשבתי אחד בחודש או משהו כזה...

בכלל ההמלצה הגורפת היא כל 10 יום אבל ההמלצה היא גם לכאלה שהם בדל פחמימה ואתה לא אז אתה יכול לעשות ציט אחת לתקופה יותר ארוכה רק כדי לצאת מהשגרה קצת של החיטוב
אבל אתה לא חייב במצב פחמימה שלך

צ׳יט אפשר לעשות כל יום אם אתה מחליף פרוסת לחם בארטיק קרח או 2 קוביות שוקולד זה צ׳יט שלא משפיע על המאזן הקלורי.
צ׳יט שגורם לחריגה מכמות הקלוריות כדאי לעשות לא יותר מפעם בשבוע ולעשות אותו כחלק מההעמסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית