סרטון דדליפט 170 ק"ג

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
סרטון של דדליפט שלי מהיום.
אני חושב שאני יכול ליישר עוד קצת את הגב. בנוסף, בחזרה האחרונה הרגשתי שנעלתי, למרות זה נראה שלא.
עכשיו תורכם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דבר ראשון, כל הכבוד. מכובד ביותר!

שיפורים אפשריים:
יש קצת יותר מדי תנועה לפני שהמוט מתחיל לזוז. אתה צריך להגיע למצב שיש מתח מלא בשרירים ובמוט (take out the slack) לפני שאתה ממש מושך. זה גם יעזור לך לקבע את הגב עוד יותר לפני המשיכה.

שים לב שאתה מתיישב לפני שאתה מרים חזה, זה גורם לך להרים את הישבן לפני המשיכה ולהרפות מעט את הפשיטה בזוקפי הגו.

בכל מקרה המשקל טוב ואני בטוח שתוך אימון או שניים עם הקפדה וביקורת מהצד אתה יכול להגיע למצב שהמשקל הזה נראה כמו סירטון הדגמה לאיך לעשות דדליפט נכון. תרים חזה במקום להוריד תחת 😃

שים לב שאתה מתיישב לפני שאתה מרים חזה, זה גורם לך להרים את הישבן לפני המשיכה ולהרפות מעט את הפשיטה בזוקפי הגו.

בכל מקרה המשקל טוב ואני בטוח שתוך אימון או שניים עם הקפדה וביקורת מהצד אתה יכול להגיע למצב שהמשקל הזה נראה כמו סירטון הדגמה לאיך לעשות דדליפט נכון. תרים חזה במקום להוריד תחת 😃

מה הבעיה בלהוריד תחת כמוהו, ואפילו טיפה יותר?

אצלי היא כן.
תעלה סרט של הדדליפט שלך, אתה תראה בעצמך שע"י הורדה של האגן אתה לא תגיע לנקודת המשיכה הנכונה לדדליפט כבד, אלא ע"י הרמה של החזה ופשיטה של זוקפי הגב.

או שאתה עובד עם משקלים של תינוקת ולא יודע איפה הסקפולה. אחת משתי האופציות.

• פותח/ת השרשור
תודה על הביקורת

אני אעבור אחר כך כמה פעמים (נוספות) על הסרטון כדי להבין את התיקונים שלכם; צפו לשאלות שלי.

זה בספייס@!@ לעשות דדליפט שם זה סיוט!!!

למה סיוט? אתה מתאמן שם עכשיו?

אני אעבור אחר כך כמה פעמים (נוספות) על הסרטון כדי להבין את התיקונים שלכם; צפו לשאלות שלי.

למה סיוט? אתה מתאמן שם עכשיו?
הייתי פעם אחת וכשעמוס אי אפשר לזוז שם, אני זוכר שפאוארקלין ודדליפט זה ממש כאב ראש לעשות שם

• פותח/ת השרשור

חשבתי על זה וזה מוזר: למרות שיש הבדל במסה בין הישבן לחזה שלי (לטובת הישבן, אם זה לא ברור), עדיין הישבן עולה לפני החזה, גם בסקוואט (לא תמיד!)...

תעלה סרט של הדדליפט שלך, אתה תראה בעצמך שע"י הורדה של האגן אתה לא תגיע לנקודת המשיכה הנכונה לדדליפט כבד, אלא ע"י הרמה של החזה ופשיטה של זוקפי הגב.

או שאתה עובד עם משקלים של תינוקת ולא יודע איפה הסקפולה. אחת משתי האופציות.
אתה חיי בסרט, זה לא אצל כל אחד.

חשבתי על זה וזה מוזר: למרות שיש הבדל במסה בין הישבן לחזה שלי (לטובת הישבן, אם זה לא ברור), עדיין הישבן עולה לפני החזה, גם בסקוואט (לא תמיד!)...
זה בגלל שלפני הSS היה לך אימון J לשרירי העכוז 😃
משקל מטורף, מעריץ אותך אחי 😃

אתה חיי בסרט, זה לא אצל כל אחד.
חבוב, בני האנוש בנויים ככה שבנקודה די מסוימת השכמות נמצאות בדיוק מעל המוט עם פשיטה מלאה בגב לפני המשיכה, הנקודה הזאת היא לא קבועה אבל יש כמה דברים בסיסיים שאמורים להתקיים כדי זה יקרה, זה אומר שלפני המשיכה המוט נוגע בשוקיים, החזה מורם, הישבן בחוץ והגב ישר, ברגע שאתה מוריד את הישבן למטה זה אומר שזוקפי הגב או/ו אחד השרירים מהפוסטריור צ'יין רפויים שזה אומר שהדדליפט לא טוב כמו שקורן אמר.

משקל מכובד ביותר לפטי, תמשיך ככה רק תסדר את הטכניקה (אם עדיין לא סידרת ✌️)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית