עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים לב שאתה מתיישב לפני שאתה מרים חזה, זה גורם לך להרים את הישבן לפני המשיכה ולהרפות מעט את הפשיטה בזוקפי הגו.
בכל מקרה המשקל טוב ואני בטוח שתוך אימון או שניים עם הקפדה וביקורת מהצד אתה יכול להגיע למצב שהמשקל הזה נראה כמו סירטון הדגמה לאיך לעשות דדליפט נכון. תרים חזה במקום להוריד תחת 😃
הסקפולה לא ממוקמת מעל המוט. read the book.מה הבעיה בלהוריד תחת כמוהו, ואפילו טיפה יותר?
תעלה סרט של הדדליפט שלך, אתה תראה בעצמך שע"י הורדה של האגן אתה לא תגיע לנקודת המשיכה הנכונה לדדליפט כבד, אלא ע"י הרמה של החזה ופשיטה של זוקפי הגב.אצלי היא כן.
זה בספייס@!@ לעשות דדליפט שם זה סיוט!!!
הייתי פעם אחת וכשעמוס אי אפשר לזוז שם, אני זוכר שפאוארקלין ודדליפט זה ממש כאב ראש לעשות שםאני אעבור אחר כך כמה פעמים (נוספות) על הסרטון כדי להבין את התיקונים שלכם; צפו לשאלות שלי.
למה סיוט? אתה מתאמן שם עכשיו?
שים לב שאתה מתיישב לפני שאתה מרים חזה, זה גורם לך להרים את הישבן לפני המשיכה ולהרפות מעט את הפשיטה בזוקפי הגו.
בכל מקרה המשקל טוב ואני בטוח שתוך אימון או שניים עם הקפדה וביקורת מהצד אתה יכול להגיע למצב שהמשקל הזה נראה כמו סירטון הדגמה לאיך לעשות דדליפט נכון. תרים חזה במקום להוריד תחת 😃
אתה חיי בסרט, זה לא אצל כל אחד.תעלה סרט של הדדליפט שלך, אתה תראה בעצמך שע"י הורדה של האגן אתה לא תגיע לנקודת המשיכה הנכונה לדדליפט כבד, אלא ע"י הרמה של החזה ופשיטה של זוקפי הגב.
או שאתה עובד עם משקלים של תינוקת ולא יודע איפה הסקפולה. אחת משתי האופציות.
זה בגלל שלפני הSS היה לך אימון J לשרירי העכוז 😃חשבתי על זה וזה מוזר: למרות שיש הבדל במסה בין הישבן לחזה שלי (לטובת הישבן, אם זה לא ברור), עדיין הישבן עולה לפני החזה, גם בסקוואט (לא תמיד!)...
חבוב, בני האנוש בנויים ככה שבנקודה די מסוימת השכמות נמצאות בדיוק מעל המוט עם פשיטה מלאה בגב לפני המשיכה, הנקודה הזאת היא לא קבועה אבל יש כמה דברים בסיסיים שאמורים להתקיים כדי זה יקרה, זה אומר שלפני המשיכה המוט נוגע בשוקיים, החזה מורם, הישבן בחוץ והגב ישר, ברגע שאתה מוריד את הישבן למטה זה אומר שזוקפי הגב או/ו אחד השרירים מהפוסטריור צ'יין רפויים שזה אומר שהדדליפט לא טוב כמו שקורן אמר.אתה חיי בסרט, זה לא אצל כל אחד.