הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע מה לעשות כבר לעזאזל! (עזרה)

דניאל הרוש

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מיתאמן שנה ואני לא רואה שוםם דבר באמת כשעבר חצי שנה הפסקתי ליראות תוצאות לא יודע מה לעשות כבר. חלק אומרים להרזות או תעשה חיטוב או תמשיך לעלות במסה
אני כול שנייה מחליף תפריט תזונה.
התחלתי דיאטה הרזתי 4 קילו נישארתי אותו דבר והיבאדתי מלאה מסה
לא יודע מה לעשות כבר אני מיתאמן רציני עולה מישקלים
אבל מיצד שני אכלתי ארוחת חלבון רק אחרי אימון ולפעמיים בבוקר התחלתי לאכול נכון בניתי תפריט אבל אני רוצה להיות בטוח שזה מה שאני צריך
גם יש לי אחוז שומן גבוה אז תגידו מה לעשות
אמרו לי פשוט תמשיך ליתאמן כרגיל ותקפיד אל התזונה ואז להתחיל חיטוב
אם מישהו היה פעם כמוני
או מישהו מבין בבקשה שיעזור
משקל:83
גובה:1.74

קבצים מצורפים

• fxp3 001.jpg
    fxp3 001.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 137
הכל כתוב בטקטס שרשמת - תתאמן , תשמור על תזונה נכונה למטרות שלך , תתאושש נכון בין אימונים ותוצאות יגיעו .

זה ככה בגלל שאתה מתעצל ללמוד את התאוריה ולכן אתה לא יודע מה לעשות ומקשיב לאנשים שבעצמם לא יודעים את התאוריה והגוף נראה בהתאם. תלמד מה לעשות ותעשה אותו ואז יגיעו תוצאות. יש לך פה מאמרים שמאוד עוזרים להבין, תשתמש בהם.

אני כול שנייה מחליף תפריט תזונה.
חשבת אולי זאת הבעיה?
בדיוק.
אתה לא יודע מה לעשות ומקשיב לאנשים שבעצמם לא יודעים את התאוריה והגוף נראה בהתאם.
בדיוק 2

תראה, אתה צריך להחליט מה התהליך שאתה רוצה לעבור קודם, לעלות במסת שריר או לרדת באחוזי שומן.
לדעתי כדאי לך לעשות חיטוב כמה זמן (לרדת באחוזי שומן), ואז להתחיל מסה. אם תחליט לעשות את זה אז תקרא את המאמר הבא:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ותתחיל לבנות תפריט, לאכול ולהתאמן. אם תחליט ללכת על מסה כרגע אז תקרא את המאמר הבא:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תתחיל לבנות תפריט, לאכול ולהתאמן 😃
בשני המאמרים בסוף יש קישורים לתפריטים מוכנים אם בא לך, ולתכניות אימונים.

אתה לא צריך כל שניה להחליף תפריט או תכנית, אתה צריך לקחת תפריט ותכנית מתאימים ולרוץ איתם עד שהם מפסיקים להביא תוצאות, ואז לבחון למה ומה הפסיק להביא תוצאות.
כשעבר חצי שנה הפסקתי ליראות תוצאות
אגב מה שאתה מתאר זה לא חדש ולא נדיר ממה ששמתי לב. פשוט בנאדם שמגיע לראשונה למכון יראה תוצאות כמעט מכל דבר שהוא יעשה, כי הגוף שלו מגיב טוב אחרי שהוא לא הזיז אותו ולא העמיס עליו. הבעיה מתחילה אחרי השלב הזה, אז כבר צריך גישה ותכנון קצת יותר רציניים.

נתחיל בזה שתכתוב לנו את התוכנית במלואה.
תכתוב גם משקלי עבודה בתחילת התוכנית וכעת - שנדע אם הייתה התקדמות כלשהי.

אם אתה תקוע, אתה עושה משהו לא נכון. נקודה.

Back
למעלה תחתית