הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון עושה לי צרבת

כינוי

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי כולם,
במשך שלושה שבועות התחלתי אימוני כוח רציניים (אחרי חודשיים ״הסתגלות״) בשילוב עם אבקת חלבון (ושוקל הוספת קריאטין בקרוב).
הבעיה שהשייק עושה לי צרבת נוראית וכאבים בקיבה, לפעמים יותר לפעמים פחות. אני שותה Optimum Nutrition Whey Gold Standard בטעם וניל. ניסיתי פעם אחת של חברה אחרת ובכל זאת עושה לי את אותם כאבים.
מישהו מכיר או שמע על זה משהו? מה כדאי לעשות?
לגבי קריאטין ושאר דברים אפתח אשכול נפרד יש לי הרבה לשאול זה נראה אחלה פורום, פשוט חייב לדעת מה לעשות לגבי זה כרגע.

תודה רבה!

איזה כאבים בקיבה?
שלשלולים או סתם כאבי בטן?
יכול להיות שיש לך רגישות ללקטוז
זה קורה לך גם עם מוצרי חלב רגילים וגבינות למיניהם?

• פותח/ת השרשור
לא לא שלשולים ולא כאבי בטן, פשוט כמו צרבת נורא חזקה כזו, וכאבים בקיבה בחלק העליון בשקע הזה מתחת לחזה
לא קורה לי עם אף מוצר חלבי אחר
מה שכן, לפני הרבה שנים לפעמים הכאבים האלה היו נגרמים מידי פעם כשהייתי אוכל עגבניה, הבנתי שזה בגלל החומציות הגבוהה שבה. יכול להיות שבאבקת חלבון יש רמת חומציות גבוהה או משהו כזה?

יכול להיות זה החלבון ספציפי לא טוב
תבדוק תאריך פג תוקף או תנסה אבקה אחרת מחברים או טעם אחר
תבדוק אם זה קורה לך גם אז אם לא יכול להיות האבקה בעייתית

ניסיתי השבוע אבקה אחרת, אבל גם בטעם וניל, לנסות טעם אחר יכול להיות שזה נובע מזה?

יכול להיות שהטעם בעייתי אני אישית לא מתחבר לטעם ווניל בכלל באבקות טעם מאוד קשה לשתייה יותר מתאים לבישולים
תנסה טעם אחר שונה או חברה שונה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהטעם בעייתי אני אישית לא מתחבר לטעם ווניל בכלל באבקות טעם מאוד קשה לשתייה יותר מתאים לבישולים
תנסה טעם אחר שונה או חברה שונה

לא משנה לי הטעם פשוט הכאבים האלה מוגזמים אי אפשר להתעלם חח
מה הכוונה ״באבקות טעם מאוד קשה לשתיה יותר מתאים לבישולים״? יש אבקות בלי חומרי טעם?
ולגבי בישול, לא משנה מה עושים לאבקה זה עדיין נשאר אפקטיבי? חימום/קירור לא משפיע על זה?

לא משנה לי הטעם פשוט הכאבים האלה מוגזמים אי אפשר להתעלם חח
מה הכוונה ״באבקות טעם מאוד קשה לשתיה יותר מתאים לבישולים״? יש אבקות בלי חומרי טעם?
ולגבי בישול, לא משנה מה עושים לאבקה זה עדיין נשאר אפקטיבי? חימום/קירור לא משפיע על זה?

אני חושב שאם מישהו קונה אבקת בטעם ווניל זה לשימוש של בישול ולא לשתייה כאילו להכין עם זה עוגות חלבון או חטיפים
וכן יש אבקות בלי חומרי טעם (אבקה בלי טעם) אתה יכול למצוא מחיפוש בחנויות בחול או יש לך בארץ את השקים של ה25 קילו של K-PRO
וכן לא משנה מה תעשה לאבקה זה עדיין נשאר אפקטיבי

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם מישהו קונה אבקת בטעם ווניל זה לשימוש של בישול ולא לשתייה כאילו להכין עם זה עוגות חלבון או חטיפים
וכן יש אבקות בלי חומרי טעם (אבקה בלי טעם) אתה יכול למצוא מחיפוש בחנויות בחול או יש לך בארץ את השקים של ה25 קילו של K-PRO
וכן לא משנה מה תעשה לאבקה זה עדיין נשאר אפקטיבי

סבבה מעולה תודה רבה! אנסה טעם אחר חברה אחרת מקווה שאין לי איזו רגישות בכללי לאבקה כי אני חייב חח
תודה רבה יום טוב אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית