הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלה בנוגע לירקות

Michael_S

משתמש מתחיל
186
31
נק' מוניטין:
31
186
31
שמעתי הרבה שאפשר לאכול כמה ירקות שרוצים ויש משהו שלא מסתדר לי, מבחינת ערכים תזונתיים גם לירקות יש קלוריות ואם אני יוכל מספיק מהם אני אוכל להשמין תאורטית.. אז למה בהרבה מקרים לא כוללים ירקות בתפריטים ומחשבים את סה"כ הקלוריות בלעדיהם?

שמעתי הרבה שאפשר לאכול כמה ירקות שרוצים ויש משהו שלא מסתדר לי, מבחינת ערכים תזונתיים גם לירקות יש קלוריות ואם אני יוכל מספיק מהם אני אוכל להשמין תאורטית.. אז למה בהרבה מקרים לא כוללים ירקות בתפריטים ומחשבים את סה"כ הקלוריות בלעדיהם?
בדרך כלל לירקות כמו מלפפון, עגבנייה, חסה וכו' יש ערך קלורי זניח. מי שקפדן כן יחשיב אותם

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל לירקות כמו מלפפון, עגבנייה, חסה וכו' יש ערך קלורי זניח.

תאורטית אם אני יוכל 10000 קלוריות מירקות כל יום (לא אפשרי אבל נגיד) אני יהפוך לשמן? היגיון אומר לי שאי אפשר להשמין מירקות משום מה

תאורטית אם אני יוכל 10000 קלוריות מירקות כל יום (לא אפשרי אבל נגיד) אני יהפוך לשמן? היגיון אומר לי שאי אפשר להשמין מירקות משום מה
הגיון אצל רוב האנשים הוא לא נכון.

טכנית, כן, תשמין.
פרקטית קצת פחות, הקיבה שלך לא תוכל להכיל כמות כזו של ירקות ביום אחד.

רק הפירוק שלהם מצריך אנרגיה כמעט זהה למה שהם מכילים, בחלקם אפילו מצריכים יותר אנרגיה ממה שהם מכילים
בנוסף התכולה שלהם לא זמינה כמעט מבחינה מטבולית לנו, אנרגיה שבעיקר מגיעה מסיבים, שעוברים מטבוליזם מאוד מועט בגוף

אין לנו יכולת ממשית לחשב כמה אנרגיה הגוף צורך בפירוק של המזון שאנחנו אוכלים.
ירקות הם בעלי ערך קלורי, ולכן צריך להחשיב אותם בתפריט.

אתה לא תהפוך לשמן נראלי ההפך אם תוכל 10000 קלוריות רק מירקות אתה תשלשל את החיים שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית