עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדרך כלל לירקות כמו מלפפון, עגבנייה, חסה וכו' יש ערך קלורי זניח. מי שקפדן כן יחשיב אותםשמעתי הרבה שאפשר לאכול כמה ירקות שרוצים ויש משהו שלא מסתדר לי, מבחינת ערכים תזונתיים גם לירקות יש קלוריות ואם אני יוכל מספיק מהם אני אוכל להשמין תאורטית.. אז למה בהרבה מקרים לא כוללים ירקות בתפריטים ומחשבים את סה"כ הקלוריות בלעדיהם?
בדרך כלל לירקות כמו מלפפון, עגבנייה, חסה וכו' יש ערך קלורי זניח.
הגיון אצל רוב האנשים הוא לא נכון.תאורטית אם אני יוכל 10000 קלוריות מירקות כל יום (לא אפשרי אבל נגיד) אני יהפוך לשמן? היגיון אומר לי שאי אפשר להשמין מירקות משום מה
טכנית, כן, תשמין.תאורטית אם אני יוכל 10000 קלוריות מירקות כל יום (לא אפשרי אבל נגיד) אני יהפוך לשמן? היגיון אומר לי שאי אפשר להשמין מירקות משום מה
בודדים.בחלקם אפילו מצריכים יותר אנרגיה ממה שהם מכילים
אמרתי חלקםבודדים.
10000 קלוריות?תאורטית אם אני יוכל 10000 קלוריות מירקות כל יום (לא אפשרי אבל נגיד) אני יהפוך לשמן? היגיון אומר לי שאי אפשר להשמין מירקות משום מה
אתה לא תהפוך לשמן נראלי ההפך אם תוכל 10000 קלוריות רק מירקות אתה תשלשל את החיים שלך...תאורטית אם אני יוכל 10000 קלוריות מירקות כל יום (לא אפשרי אבל נגיד) אני יהפוך לשמן? היגיון אומר לי שאי אפשר להשמין מירקות משום מה