הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על האימונים

matannnn

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
אם אני עושה AB יום ראשון A- רגליים חזה ויד אחורית יום שני B- גב כתף ויד קדמית ואז לשנות ולעשות רביעי חזה ויד אחורית חמישי גב ויד קדמית ושישי רגליים וכתף? כי יש מנוחה מיום שישי עד יום ראשון לאימון A הרגיל. האם זה בסדר? יש יתרונות/ חסרונות מעבר לזה שיהיה יותר מנוחה לשרירים?.
נ.ב עוד שאלה לא הכי קשורה לפורום הספציפי הזה אבל לא רציתי לפתוח עוד אשכול, חלק אומרים לי לשתות את האבקת חלבון אחרי האימון ישר חלק אומרים לי שזה לא משנה כנל לגבי החלבונים חלק אומרים לאזן בין הארוחות כי הגוף לא יכול לספוג הכל חלק אומרים שזה לא משנה אפשר הכל בארוחה אחת. עכשיו אם זה לא מוכח עדיין וזה חלק מאמינים ככה וחלק ככה עדיף לאזן בין הארוחות כי לגרוע זה לא יכול, קיצר זה תחום מעצבן כל הפיתוח גוף הזה...
אשמח לתשובות

שאלה ראשונה, לא מבין מדוע אתה רוצה להתאמן 5 פעמים בשבוע. זה הרבה מדי ולא אפקטיבי.
אבל אם כבר בחרת תשאיר אימון A ואימון B אותו דבר ותפסיק לשחק עם הסדר זה רק יפגע לך בגדילה.

לגבי החלבון. זה לא משנה העיקר שתגיע לערכים הסופיים באותו יום ותדאג לא להיתאמן בצום או לאכול 5 שעות ויותר אחרי אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית