הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשקם את הגוף לאחר דל פחמימות

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
הכוונה היא לאחר שאני חושב שסיימתי את החיטוב ורוצה להגיע למאזן ניטרלי..
באיזה קצב להעאלות פחמימה-והאם זה צריך להיות אחרי יום העמסה..?

אתה לא חייב לצאת מדל פחמימה
ביציאה מחיטוב אתה צריך להיות ניטרלי לתקופה מסוימת, אבל אתה לא חייב להעלות את הקלוריות מהפחמימה

ניטראלי לשבוע-שבועיים, ופחמימה אם אתה לא מעוניין להיות קטוגני אז להעלות בהתאם לערכים.
הפחמימה תמיד תהיה השארית אחרי החלבון+שומן.

ניטראלי לשבוע-שבועיים, ופחמימה אם אתה לא מעוניין להיות קטוגני אז להעלות בהתאם לערכים.
+1

רק להדגיש שאת ההעלאה מהגרעון הקלורי לנייטרלי, תבצע בהדרגה. כשבוע עד 10 ימים בהם אתה מעלה לאט לאט קלוריות עד לנייטרלי.

• פותח/ת השרשור
ביציאה מחיטוב אתה צריך להיות ניטרלי לתקופה מסוימת, אבל אתה לא חייב להעלות את הקלוריות מהפחמימה

+1

רק להדגיש שאת ההעלאה מהגרעון הקלורי לנייטרלי, תבצע בהדרגה. כשבוע עד 10 ימים בהם אתה מעלה לאט לאט קלוריות עד לנייטרלי.
אני אבל רוצה להגיע למצב שהפחמימה היא מקור האנרגיה שלי . ולא השומן ..
בנוסף לא עניתם לי אם להעאלות את הקלוריות לאחר העמסה או באמצע הסייקל הרגיל של הדל פחמימה (אני מתכוון לעלות לניטרלי בעתיד לאחר סייקל של קלן)

+1

אני מצטער אם אסור לעשות שני הודעות רצופות אחת אחרי השנייה ,
אך מה שהתכוונתם זה דבר ראשון לעלות למאזן נטרלי על ידי העלאת צריכת השומן , ורק לאחר מכן להעלות את הפחמימה בהדרגה ?

תעלה למאזן נייטרלי בחישוב לפי היחסים של פחמימה חלבון ושומן.
2 גרם חלבון לכל קילו מ"ג
1 גרם שומן לכל קילו מ"ג
היתר פחמימה

פעם קראתי בספר של לייל שאפשר כל יום להעלות באיזה 15 גרם ועדיפות שזה יגיע מירקות..

אבל בתכלס אפשרי לעלות כל שבוע בסביבות ה 50 או שבועיים יותר עדיף שהגוף יסתגל.. על מנת למנוע ריבאונד של נוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית