הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בחיטוב

ירין0609

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי אני כרגע בחיטוב כבר חודש עושה תוכנית abcde שעשיתי במסה הוספתי אירובי כמעט יום ימי ואני נימצא בגירעון שלילי אני עדין מתאמן חזק ותוך כדי יורד בשומן ועדין עולה במשקלי עבודה ‏‏‏במורכבים השאלה שלי ‏היא כזאת להמשיך את אותה התוכנית לתווך חזרות של 5-8 ושעוני מרגיש ירידה בכוח להוריד סטים ונפח או לעבור לתווך חזרות גבוה יותר ולהחליף ל abc חמש פעמים בשבוע אני רוצה כמה שיותר לשמר את השריר כרגע אני מתאמן 6 פעמים בשבוע וחשבתי לעבור לabc כי השרירים שלי ‏מתאוששים יותר מהר או שלא צריך כי אין לי למה לצפות לעלות במסה בחיטוב

להמשיך את אותה התוכנית לתווך חזרות של 5-8 ושעוני מרגיש ירידה בכוח להוריד סטים ונפח או לעבור לתווך חזרות גבוה יותר ולהחליף ל abc חמש פעמים בשבוע
מבלי להתייחס למה אני חושב על הצורה שבה אתה מתאמן בחיטוב (או בכלל אם נתייחס לסלט ה abcdefgh...) תרד בתרגילי הבסיס לטווח חזרות של עד 5 ובתרגילי עזר\השלמת נפח סביב ה 8 חזרות זה בסדר.
הרעיון הוא לעבוד בעצימות גבוהה ובנפח נמוך.

כרגע אני מתאמן 6 פעמים בשבוע וחשבתי לעבור לabc כי השרירים שלי ‏מתאוששים יותר מהר או שלא צריך כי אין לי למה לצפות לעלות במסה בחיטוב
אתה לא בונה מסת שריר ולכן כל האימונים הרבים האלה רק מפריעים להתאוששות ולשימור משקלי העבודה.
רד ל 3 פעמים בשבוע, FBW כלשהי תתאים.
לא AB וחבריהם.

• פותח/ת השרשור
מבלי להתייחס למה אני חושב על הצורה שבה אתה מתאמן בחיטוב (או בכלל אם נתייחס לסלט ה abcdefgh...) תרד בתרגילי הבסיס לטווח חזרות של עד 5 ובתרגילי עזר\השלמת נפח סביב ה 8 חזרות זה בסדר.
הרעיון הוא לעבוד בעצימות גבוהה ובנפח נמוך.

אתה לא בונה מסת שריר ולכן כל האימונים הרבים האלה רק מפריעים להתאוששות ולשימור משקלי העבודה.
רד ל 3 פעמים בשבוע, FBW כלשהי תתאים.
לא AB וחבריהם.
אין לי זמן להתאמן fbw הסיבה שעשיתי abcde כי אלה היו אימונים קצרים יחסית אין לי הרבה זמן להיות במכון וגדלתי יפה מאוד מהתוכנית הזאת

אין לי זמן להתאמן fbw הסיבה שעשיתי abcde כי אלה היו אימונים קצרים יחסית אין לי הרבה זמן להיות במכון וגדלתי יפה מאוד מהתוכנית הזאת
אתה לא חייב לי דין וחשבון, זכותך להתאמן איך שאתה רוצה.
אמרתי את דעתי בנושא, ועניתי לך בשאר הדברים ששאלת לגביהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית