הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עדיף שעון gps+hrm או לשדרג טלפון וhrm

Jack_London

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
כרגע יש לי טלפון די מעפן galaxy s3 אבל זה לא מפריע לי כלכך השאלה שלי היא מה אתם חושבים שעדיף לי המטרה היא ריצה ואימונים לצבא
לקנות galaxy s6 וheart rate monitor או שעון gps וheart rate monitor? תודה מראש

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך את כל אלה?
אמרו לי ששעון דופק טוב לריצה ואני צריך gps כדי לדעת כמה רצתי ויש לי חרא טלפון שאי אפשר לבדוק בוא
וממה שאני מבין אם אתה יודע את הדופק שלך אתה יכול לדעת אם אתה מתאמן יותר מדי קשה או קל מדי

נשמע לי שטויות.. ולפי דעתי אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר.
עזוב אותך מכל המכשירים הכי חדשים וכל הטכנולוגיה שיש כיום, אני לא אומר שלא להשתמש בהם, מומלץ להיעזר בהם אבל לא יותר מידי.
תעשה שיעורי בית לפי הריצה, תבדוק את המסלול שאתה הולך לרוץ בעזרת גוגל(יש אפשרות כזאת אם לא ידעת), ובמהלך הריצה שאתה עושה תמדוד את הדופק שלך מתי שבאלך בשביל להעריך.

• פותח/ת השרשור
נשמע לי שטויות.. ולפי דעתי אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר.
עזוב אותך מכל המכשירים הכי חדשים וכל הטכנולוגיה שיש כיום, אני לא אומר שלא להשתמש בהם, מומלץ להיעזר בהם אבל לא יותר מידי.
תעשה שיעורי בית לפי הריצה, תבדוק את המסלול שאתה הולך לרוץ בעזרת גוגל(יש אפשרות כזאת אם לא ידעת), ובמהלך הריצה שאתה עושה תמדוד את הדופק שלך מתי שבאלך בשביל להעריך.
זאת הבעיה שאני לא רוצה לרוץ באתלטיקה (יש מסלול 200 מטר מעגלי) כי כשאני אגיע לקילומטרז יותר גבוה אני כבר לא אצליח לספור את כל הסיבובים וגם כי בכללי לרוץ באותו מקום זה לא טוב אני מעדיף לעבוד גם בים נגיד ובשטחים אבל אני לא רוצה לרוץ ברחוב
ואיך אני אבדוק דופק תוך כדי ריצה? יש את השיטה של לספור ולבדוק 15 שניות בשעון ולהכפיל ב4 אבל זה קשה כשאתה רץ

כרגע יש לי טלפון די מעפן galaxy s3 אבל זה לא מפריע לי כלכך השאלה שלי היא מה אתם חושבים שעדיף לי המטרה היא ריצה ואימונים לצבא
לקנות galaxy s6 וheart rate monitor או שעון gps וheart rate monitor? תודה מראש
אני הייתי רץ גם עם טלפון וגם יש לי שעון דופק שאח שלי קנה בהרבה מאוד כסף, ואני חייב לציין שטלפון נוח יותר, בעיקר מבחינת הממשק, וגם ברמה הכספית עדיף כבר להשקיע במוצר שימושי יותר, קנה שרבול ליד שתוכל לשים שם את הטלפון ולחבר אוזניות למוסיקה אם תרצה, אני הסתדרתי יופי עם galaxy s3 אבל אם אתה כבר רוצה לקנות חדש זו בחירה שלך.
בכל אופן כדי למדוד דופק לא תוכל למדוד עם הטלפון אתה צריך לקנות רצועת חזה שמודדת ולהתחבר אליה דרך הטלפון/שעון, בדוק מחירים אם אני לא טועה זה אמור לעלות באיזור ה100-200 שקל.

אגב עוד אופציה היא לקנות שעון חכם, היום זה הפך לטרנד, להוריד את אותה אפליקציה כמו בטלפון ולסנכרן אותה למד דופק, תעשה השוואות מחירים תראה מה יותר עדיף לך.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי רץ גם עם טלפון וגם יש לי שעון דופק שאח שלי קנה בהרבה מאוד כסף, ואני חייב לציין שטלפון נוח יותר, בעיקר מבחינת הממשק, וגם ברמה הכספית עדיף כבר להשקיע במוצר שימושי יותר, קנה שרבול ליד שתוכל לשים שם את הטלפון ולחבר אוזניות למוסיקה אם תרצה, אני הסתדרתי יופי עם galaxy s3 אבל אם אתה כבר רוצה לקנות חדש זו בחירה שלך.
בכל אופן כדי למדוד דופק לא תוכל למדוד עם הטלפון אתה צריך לקנות רצועת חזה שמודדת ולהתחבר אליה דרך הטלפון/שעון, בדוק מחירים אם אני לא טועה זה אמור לעלות באיזור ה100-200 שקל.

אגב עוד אופציה היא לקנות שעון חכם, היום זה הפך לטרנד, להוריד את אותה אפליקציה כמו בטלפון ולסנכרן אותה למד דופק, תעשה השוואות מחירים תראה מה יותר עדיף לך.
חחחח הכי דוש שיש נראה לי אני אלך אז על טלפון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית