הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תת משקל :(

• פותח/ת השרשור shola
  • פורסם בתאריך

shola

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בת 21 עוד שבוע משתחררת ואני מאוד רוצה לעלות במשקל אני נמצאת כל החיים בתת משקל וזה ממש מפריע לי.
ניסיתי להשתמש בגיינר פרפקט 3000 עליתי איתו במשקל אבל היה לי ממש קשה לשתות אותו והוא היה כבד ומגעיל לא קניתי אותו שוב.
הבעיה שלי שאני לא אוכלת הרבה ואני זקוקה לגיינר.
אני אשמח אם תמליצו לי על גיינר ביחס 1:5 והכי חשוב הטעםם!!
והודעות כמו תתחילי לאכול, זה לא כזה פשוט.
גובה - 1.53
משקל 35

רק כדי להבין את הלוגיקה במצבך את מצפה עכשיו לשתות גיינר כל החיים?

אממ מגיינרים שהם יחס 1:5 הייתי ממליץ רק על האקסטרים 9 קילו הכי משתלם מבחינת מחיר
תאכלס כל הגיינרים הם אותו חרא שמבודר על ה1:5 אז תקחי את הזול ביותר שזה האקסטרים
טעמים טובים זה עוגיות או בננה

דברי עם @AminoShop למחיר טוב הם יעשו לך מחיר

אממ מגיינרים שהם יחס 1:5 הייתי ממליץ רק על האקסטרים 9 קילו הכי משתלם מבחינת מחיר
תאכלס כל הגיינרים הם אותו חרא שמבודר על ה1:5 אז תקחי את הזול ביותר שזה האקסטרים
טעמים טובים זה עוגיות או בננה

דברי עם @AminoShop למחיר טוב הם יעשו לך מחיר
אתה שחיף מקצועי?

• פותח/ת השרשור
@eyalmazuz אתה בטח מכיר גיינרים טעימים[/QUOTE
לפני הגיוסשקלתי בסיבות ה47,48 בחיים לא הייתי מלאה אבל הייתי במשקל תקין לאחר הגיוס רזיתי ממש וקשה לי לעלות במשקל אז אני מעוניינת לעלות עם גיינר
אתה שחיף מקצועי?
פחות אכפת לי מהמחיר יותר חשוב לי הטעם

לפני הגיוסשקלתי בסיבות ה47,48 בחיים לא הייתי מלאה אבל הייתי במשקל תקין לאחר הגיוס רזיתי ממש וקשה לי לעלות במשקל אז אני מעוניינת לעלות עם גיינר

פחות אכפת לי מהמחיר יותר חשוב לי הטעם

ברור שטעם זה פאקטור רציני
אבל אם יש לך
גיינר א' שוקל 5 קילו מכיל 16 מנות כל מנת הגשה (לפי הגיינר) 1200 קל' 230 פחמימה ו46 חלבון עולה 400
גיינר ב' שוקל 9 קילו מכיל 30 מנות כל מנת הגשה (לפני הגיינר) 1200 קל' 230 פחמימה ו46 חלבון עולה 400

את בכל זאת תלכי על הראשון שאתה יכולה לקבל כפול במנות באותו מחיר?
במיוחד שיש חפיפה בין טעמים בגיינר
בשניהם יש טעם בננה, עוגיות, ווניל, שוקולד

והבדלים בטעם יחסית זניחים שמדובר בטעמים זהים במיוחד שגם ההרכב של הגיינר זהה

הבחור צודק. להמליץ על גיינר זה פשוט מפגר! גיינר בשבילך זה כמו לשים פלסטר למישהו עם דימום פנימי (ואני בכלל לא מדבר על הכסף שתזרקי לפח).
יש לך בעיה שיכולה להיות קשורה בדברים אחרים בגוף שלך
תפני לרופא או תזונאי שיגיד לך מה לעשות.

• אהבתי
Reactions: A.o
תאכלי אוכל שהוא calorie dense
שמן זית/קוקוס /אגוזים /טחינה /דבש/חמאת בוטנים
תאכלי בפלוס של 1000 קלוריות עד שתגיעי למשקל תקין ואז תורידי לפלוס 500
תשלבי אימוני משקולות ללא אירובי

תאכלי אוכל שהוא calorie dense
שמן זית/קוקוס /אגוזים /טחינה /דבש/חמאת בוטנים
תאכלי בפלוס של 1000 קלוריות עד שתגיעי למשקל תקין ואז תורידי לפלוס 500
תשלבי אימוני משקולות ללא אירובי

דבש? חחח סתם סתם ;)
מסכים עם ארנולד ☝️

לעניין הגיינר - אם היית לך בעיה להשתמש בפרפרט 3000 סביר להניח שגם עם גיינרים ביחס של 1-5 לא יהיה לך קל,
אני מניח שאת לא מאלו שאוכלים הכל ובקלות, אז במקרה כזה הייתה ממליץ לקחת גיינר ביחס של 1-3, אולי זה יהיה הכי אפקטיבי ישר בהתחלה אבל בשילוב אכילה של המוצרים שארנולד ציין אני מאמין שתעלי, בנוסף יהיה לך הרבה יותר קל לצרוך גיינר ביחסים האלו כי בדר״כ הם טעימים יותר ולכן יהיה לך קל יותר להתמיד איתם וזה לא ייאש אותך כמו במקרה של הפרפרט 3000, בהצלחה ותעדכני.

אם תצטרכי עזרה דברי איתי

לא מומלץ לקחת גיינר כי זה יגרום לך להפוך לתלוייה בו
מה שאת צריכה לעשות זה לאכול בפלוס 500 מעל הRMR בגלל הקצב חילוף חומרים הגבוהה שלך
עם שומנים איכותיים כמו שארלונד ציין ופחמימות פשוטות זה אפשרי להגיע לזה.
כהתחלה ממליץ לך על 1500 קלוריות ותעלי בהדרגה בהתאם לעלייה במשקל.

לא מומלץ לקחת גיינר כי זה יגרום לך להפוך לתלוייה בו
מה שאת צריכה לעשות זה לאכול בפלוס 500 מעל הRMR בגלל הקצב חילוף חומרים הגבוהה שלך
עם שומנים איכותיים כמו שארלונד ציין ופחמימות פשוטות זה אפשרי להגיע לזה.
כהתחלה ממליץ לך על 1500 קלוריות ותעלי בהדרגה בהתאם לעלייה במשקל.

אם קראת את מה שהיא רשמה אז מצויין שם בבירור ש״הודעות כמו תתחילי לאכול, זה לא כזה פשוט״ עבורה,
אני בטוח שאת מה שכתבת כאן היא שמעה בערך 30 פעמים ואני עדין..
כשרוצים לעזור למישהו להשיג את היעדים שלו זה לא תמיד לפי ה-״אני מאמין שלי״,
לפעמים צריך לחשוב מחוץ לקופסא שלך כי אותו אחד פשוט צריך דרך אחרת,
וזה יהפוך אותה לתלויה בו?
בקיצור אני בטוח שהכוונה הייתה טובה, שבת שלום 😃

אם קראת את מה שהיא רשמה אז מצויין שם בבירור ש״הודעות כמו תתחילי לאכול, זה לא כזה פשוט״ עבורה,
אני בטוח שאת מה שכתבת כאן היא שמעה בערך 30 פעמים ואני עדין..
כשרוצים לעזור למישהו להשיג את היעדים שלו זה לא תמיד לפי ה-״אני מאמין שלי״,
לפעמים צריך לחשוב מחוץ לקופסא שלך כי אותו אחד פשוט צריך דרך אחרת,
וזה יהפוך אותה לתלויה בו?
בקיצור אני בטוח שהכוונה הייתה טובה, שבת שלום 😃
אני לא אמרתי תתחילי לאכול. הבחורה לא יכולה לאכול אוכל מוצק וכבד בגלל זה לא אמרתי לה להתחיל לאכול מלא חזה עוף וטונות. יש לה מספיק סוכרים פשוטים ומספיק שומנים עתירי קלוריות שאם תאכל אותם לא תרגיש בכלל מלאה ושבעה ובכיף תגיע ל1500 קלוריות. קיים מספיק טכניקות לעלות במשקל בלי גיינר. אבל בגדול תזונאי כנראה יהיה הפתרון הכי טוב שלה כי יוכל לעקוב אחרי המשקל שלה ולתת לה תפריט.

מתי היא אמרה שהיא לא יכולה לאכול אוכל מוצק וכבד..? 🤦‍♂️
כמה ניסיון יש לך עם אנשים בעלי הפרעות אכילה? (שואל לא בציניות)
אבל אתה לא העניין בפוסט הזה אלא shola.
אז שולה כמו שאמרתי, אם תצטרכי עזרה את יותר ממוזמנת לפנות אליי,
ולאנשים שמגיבים כאן אני בטוח שהכוונות הן טובות אבל לפעמים אם אין משהו טוב להגיד אפשר גם לא להגיב.. לא חייב.
שבוע טוב

מתי היא אמרה שהיא לא יכולה לאכול אוכל מוצק וכבד..? 🤦‍♂️
כמה ניסיון יש לך עם אנשים בעלי הפרעות אכילה? (שואל לא בציניות)
אבל אתה לא העניין בפוסט הזה אלא shola.
אז שולה כמו שאמרתי, אם תצטרכי עזרה את יותר ממוזמנת לפנות אליי,
ולאנשים שמגיבים כאן אני בטוח שהכוונות הן טובות אבל לפעמים אם אין משהו טוב להגיד אפשר גם לא להגיב.. לא חייב.
שבוע טוב
יש לך גישה של שחצן סתם שתדע כי ככה בדיוק אני רואה את התגובה שלך : "אם את צריכה עזרה את מוזמנת לפני אליי כי אני הגאון שיודע הכל ושאר החברה לא מבינים שום דבר"
.

עכשיו אני יענה בפעם האחרונה תשובה רצינית ,בחורה שלא מצליחה לאכול ונמצאת בתת משקל מן הסתם מתקשה לאכול הרבה אוכל מוצק וכבד, כגון טונה חזה עוף ירקות וכו' . ארלונד נתן פה תשובה חכמה ואפילו אתה הסכמת איתו , שמן זית/קוקוס /אגוזים /טחינה /דבש/חמאת בוטנים יעלו אותה במשקל בתוספת לדאוג שתיהיה ארוחת בוקר וארוחת לילה . גם אם היא מפוצצת היא יכולה לאכול מנות קטנות ונוזליות.
ותתפלא גם אני הייתי פעם בתת משקל.
הרגל נכון של תזונה יגרום לה לצאת מהתת משקל הזה. גיינר זה רק פלסטר. או שתתחיל להרגיל את עצמה לאכול סדיר ואוכל בריא, או שתאלץ להיות תלויה בגיינר כל מהלך חייה.
גיינר לדעתי מיועד לאנשים עם מחסור בזמן שלא מצליחים לאכול סדיר ושורפים מלא קלוריות בעבודה פיזית. חוץ מזה לא הייתי ממליץ.

אתה מדבר שטויות, כי עצם השימוש בגיינר לא משנה את העובדה שעליה להכנס לשגרה מסודרת של תזונה, להכניס מנה אחת של 500 קק״ל גיינר ועוד ארוחה קטנה של 200 קק״ל עדיין לא יקחו אותה לאן שהיא מעוניינית להגיע, אזי שזה ממש לא פלסטר אלא כלי שיכול לסייע להתחיל עם עזרה, לאחר מכן היא תוכל להפטר ממנו ולהכניס ארוחה במקומו,

העובדה שאתה עצמך היית תת משקל לא מעידה על שום דבר כי המוכנות וההקרבה שאתה מוכן לה עבור ההתפתחות האישית שלך היא לא אותה מוכנות ואותה הקרבה שכל אדם אחר מוכן לה..זה ממש לא ניסיון.

תקרא לי שחצן או מה שבא לך, בשורה התחתונה יש לי הרבה ניסיון בתחום ואני שמח לתת מעצמי, זה עולם שאני מתפרנס ממנו וכאן אני מקדיש את זמני וללא תמורה חומרית רק מהמקום הנכון של לעזור לאחר..
אני אסיים כאן את הדיון כי אני לא מרגיש שהוא תורם לכותבת הפוסט ולא ממש נשנה אחד את הדעה של האחר..
בהצלחה

Back
למעלה תחתית