הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בעלייה במסת השריר - אימוני רחוב

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
הי חברה, הבנתי שזה פורום די טוב שיש בו כמה מבינים פחות או יותר בתזונה ואימונים
ואשמח להתייעץ איתכם,
אני די רזה (57) 1.68
רוצה להתחיל מסה שבוע הבא או עוד שבועיים.
רציתי להכין את עצמי מראש - אשמח לתרגילי street workout לשיפור מסת השריר
יש לי את הציוד הנדרש ואם לא אז אפשר לקנות תלוי מה ..
מה אתם ממליצים לעבוד על כל דבר? יד קדמית אחורית גב (כנראה מתח) אשמח לשמוע דעות המלצות וכו'

תודה אביב.

עריכה : בהמשך אעלה גם אחוזי שומן אני צריך שבוע הבא ללכת לדיאטנית כדי לבדוק

חחח... אל תרד עליו. תסביר לו.

אביב, בתמונת פרופיל רואים שיש לך בסיס טוב. מציע לעשות מסה כמו שאתה אומר. הבעיה היא ש-Street Workout לא יעזרו לך בבניית שריר. מקסימום תעלה עם זה חצי קילו שריר כמו שאני עליתי. אתה צריך להירשם לחד"כ כי אתה תצטרך להעלות את המשקלים כל שבוע-שבועיים, מה שאי אפשר לעשות ברחוב. מה גם שברחוב אין סקוואט ודדליפט.

איפה אתה גר?

• פותח/ת השרשור
חחח... אל תרד עליו. תסביר לו.

אביב, בתמונת פרופיל רואים שיש לך בסיס טוב. מציע לעשות מסה כמו שאתה אומר. הבעיה היא ש-Street Workout לא יעזרו לך בבניית שריר. מקסימום תעלה עם זה חצי קילו שריר כמו שאני עליתי. אתה צריך להירשם לחד"כ כי אתה תצטרך להעלות את המשקלים כל שבוע-שבועיים, מה שאי אפשר לעשות ברחוב. מה גם שברחוב אין סקוואט ודדליפט.

איפה אתה גר?

אני גר בפרדס חנה, אבל זה לא נכון, אני עושה דווקא מתח אם ווסט 15 קילו (יכול לשלב את הווסט גם בשכיבות שמיכה)
יש לי גם משקולת קטלבלס שאפשר לשלב אותם בסקוואט לרגליים
אני די מאמין שאפשר להצליח בסטרייט ולפתח מסת שריר לא ככה?

אני גר בפרדס חנה, אבל זה לא נכון, אני עושה דווקא מתח אם ווסט 15 קילו (יכול לשלב את הווסט גם בשכיבות שמיכה)
יש לי גם משקולת קטלבלס שאפשר לשלב אותם בסקוואט לרגליים
אני די מאמין שאפשר להצליח בסטרייט ולפתח מסת שריר לא ככה?

שמע... אפשר לעשות הכל, השאלה היא מה המטרה שלך.

אם אתה רוצה להעלות מסה נקייה אתה חייב חד"כ. כי אתה תהיה חייב להעלות משקלים כל הזמן.

• פותח/ת השרשור
שמע... אפשר לעשות הכל, השאלה היא מה המטרה שלך.

אם אתה רוצה להעלות מסה נקייה אתה חייב חד"כ. כי אתה תהיה חייב להעלות משקלים כל הזמן.
בעייתי
ואם אוסיף משקלים במתח ובכל מה שאני עושה זה לא יפיק אותם תוצאות ?

ההתקדמות בSW מאוד מוגבלת, אולי בתור התחלה אם אתה מעוניין אתה יכול להתעסק עם זה, אבל כדי ליצור התקדמות ועבודה נכונה על כל השרירים שאתה צריך ללא חדר כושר זה קשה.
הייתי ישר נרשם למכון. מכיר לא מעט אנשים שהיו בSW והבינו עם הזמן שהם מבזבזים לעצמם את הזמן ונרשמו למכון.
לבחירתך.

• פותח/ת השרשור
לא, כי מאיפה תביא לרחוב משקולות של 15 קילו עם מוט? חחח.

ההתקדמות בSW מאוד מוגבלת, אולי בתור התחלה אם אתה מעוניין אתה יכול להתעסק עם זה, אבל כדי ליצור התקדמות ועבודה נכונה על כל השרירים שאתה צריך ללא חדר כושר זה קשה.
הייתי ישר נרשם למכון. מכיר לא מעט אנשים שהיו בSW והבינו עם הזמן שהם מבזבזים לעצמם את הזמן ונרשמו למכון.
לבחירתך.

אממ אני מבין אותכם, האחוז שומן בגוף שלי לא כזה גדול עכשיו,
אבל אני ממש אוהב סטריט יותר מאשר חדר כושר (לא חושב שאשנה את דעתי בנושא)
אבל מה שכן אשמח לקבל טיפים למסה בבטן ואלכסונים (קוביות ואלכסונים) אם יש דרך שאוכל להבליט אותם יותר בתרגיל מסויים
אני רוצה לחזק מסת שריר באיזורים האלה בעיקר בגב אני מאמין שיש לי מסה די יציבה
וברגליים אני רוצה להתאמן על סקוואט ברגל אחת ככה שגם מהבחינה הזאת זה בסדר..

אם אתה מתאמן sw רציני וותיק אתה יכול להתפתח יפה מאוד כי אם אתה רציני וותיק נגיד שנתיים אתה יכול לעשות המון תרגילים והמון חזרות ככה שיכולעם להגיד שלא תתפתח אבל מה שלא חושבים שאתה יכול להיות יצירתי ממש ולהתפתח.
נגיד בשכיבות שמיכה אתה עם שיא של 60 עם חזרות מושלמות אתה יכול לעשות 8 חזרות כפול 5 סטים אבל איך זה יהיה קל אז מה עושים אתה עושה תחזרות ממש איטיות שהשתפרת אתה שם את הווסט שלך.
מתח השיא שלך 30 שזה כבר סיבולת אתה יכול לעשות 5 סטים 10 חזרות הכי איטיות שלך שזה שובר תגוף.

עליות כוח יש לך יד רחבה קצרה אתה יכול לעשות סופר סט.
תלמד איך עושים פלאנץ ותרגילים כאלה זה יכול ממש לעזור לך.
רגליים תתאמן על ספרינטים ולאנצים עם סקוואטים ביחד אתה מת ברגליים אתמול עשיתי אימון לרגליים עכשיו כואב לי קצת.

אם היית חדש הייתי אומר וואלה קצת קשה אין לך מבחר אבל אם אתה וותיק יותר אתה יכול לעשות עליות כוח,פלאנץ וכו'
אתה יכול להגיד לי מאיפה הבאת את הווסט משקולות?
אני רוצה לקנות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן sw רציני וותיק אתה יכול להתפתח יפה מאוד כי אם אתה רציני וותיק נגיד שנתיים אתה יכול לעשות המון תרגילים והמון חזרות ככה שיכולעם להגיד שלא תתפתח אבל מה שלא חושבים שאתה יכול להיות יצירתי ממש ולהתפתח.
נגיד בשכיבות שמיכה אתה עם שיא של 60 עם חזרות מושלמות אתה יכול לעשות 8 חזרות כפול 5 סטים אבל איך זה יהיה קל אז מה עושים אתה עושה תחזרות ממש איטיות שהשתפרת אתה שם את הווסט שלך.
מתח השיא שלך 30 שזה כבר סיבולת אתה יכול לעשות 5 סטים 10 חזרות הכי איטיות שלך שזה שובר תגוף.

עליות כוח יש לך יד רחבה קצרה אתה יכול לעשות סופר סט.
תלמד איך עושים פלאנץ ותרגילים כאלה זה יכול ממש לעזור לך.
רגליים תתאמן על ספרינטים ולאנצים עם סקוואטים ביחד אתה מת ברגליים אתמול עשיתי אימון לרגליים עכשיו כואב לי קצת.

אם היית חדש הייתי אומר וואלה קצת קשה אין לך מבחר אבל אם אתה וותיק יותר אתה יכול לעשות עליות כוח,פלאנץ וכו'
אתה יכול להגיד לי מאיפה הבאת את הווסט משקולות?
אני רוצה לקנות.

קניתי אותו מנתניה מenergym גם את המקבילים שיש לי משם

דרך אגב אממ השיא שלי זה 20-22 מתח משהוא כזה
אני רוצה להתחיל את התוכנית הזאת של ה 50pullups ובאמת להגיע ל 50.. השאלה היא האם זה יעזור לי במסה?
שכיבות שמיכה חושב שהשיא שלי זה 30 ככה
מה זה לאנצים ?
עליות כח אני לא עושה הרבה כי אני לא כזה מתאמן על זה , אני עושה איזה 4-5 פעם ההיתי מגיע גם ל 12 ככה
פלנאץ אני בשלב 2 ותקוע מה השיטה להתקדם בתרגיל הזה...
סטים ? להחזיק יותר זמן על המקבילים ? אני די רוצה להשתפר בזה
ותרגיל לבטן L SIT זה טוב לא ? (לחטב קוביות) ? אני עושה בערך 30 שניות אלסיט על הרצפה

קניתי אותו מנתניה מenergym גם את המקבילים שיש לי משם

דרך אגב אממ השיא שלי זה 20-22 מתח משהוא כזה
אני רוצה להתחיל את התוכנית הזאת של ה 50pullups ובאמת להגיע ל 50.. השאלה היא האם זה יעזור לי במסה?
שכיבות שמיכה חושב שהשיא שלי זה 30 ככה
מה זה לאנצים ?
עליות כח אני לא עושה הרבה כי אני לא כזה מתאמן על זה , אני עושה איזה 4-5 פעם ההיתי מגיע גם ל 12 ככה
פלנאץ אני בשלב 2 ותקוע מה השיטה להתקדם בתרגיל הזה...
סטים ? להחזיק יותר זמן על המקבילים ? אני די רוצה להשתפר בזה
ותרגיל לבטן L SIT זה טוב לא ? (לחטב קוביות) ? אני עושה בערך 30 שניות אלסיט על הרצפה
להגיע ל50 מתח זה יעזור לך אבל השאלה אם אתה באמת תאכל אתה צריך לאכול טוב למרות שזה הרוב סיבולת אבל יגדל קצת כמובן שיהיה גבול ותצטרך לשנות תתוכנית שלך לפחות חזרות כי הגוף שלך יצטרך גירוי.
המתח שלך זה 22 אבל שכיבות שמיכה 30 זה נשמע לא כל כך הגיוני כי שכיבות שמיכה אמור להיות יותר קל כנראה שאתה לא ממש משקיע בשכיבות שמיכה.
לאנצ'ים -
לאנצים - חיפוש ב-Google
עליות כוח תתאמן על עליית כוח נקייה ולא יד יד כי 1 זה נראה כמו ילד ביסודי 2 זה לא כל כך מועיל 3 זה לא בריא לכתפיים.
עליות כוח תשקיע בזה.
הפאנץ תעשה שכיבות שמיכה שהאמות שלך בגובה מותניים זה מחזק ותשקיע עוד בשלבים.
התרגיל בטן הזה נראה טוב וקשה אבל אני עושה הרוב סיבולת לבטן.
שרירי הבטן זה הדאגה אחרונה שלך לפיתוח זה הכי קל.
תעשה את ה30 ואחר כך אופניים דקה ברצף ואחר כך בטן סטטית דקה זה יהיה קטלני ואת הL SIT תמסה תמיד תמיד לשבור תשיא גם אם זה בשנייה.

משהו חשוב לאימונים שלך.
עכשיו שאתה עושה פלאנץ מתח עליות כוח בטן רגליים מקבילים וכל זה אתה יכול להיגרר לפציעה או אי נוחות שתיצטרך לעצור בגלל שהמתח והשכיבות שמיכה והמקבילים והפלאנץ ירצחו לך את הכתפיים שזה יותר מפחיד מהחדר כושר הלחץ על הכתפיים שכל זה ביחד.
אתה ישר תסבול בכתפיים אתה ממש תצטרך לתת להם מנוחה כי זה המון אבל המון עומס על הכתפיים.

בשביל שזה לא יקרה תחשוב טוב טוב מה המטרה הכי חשובה שלך לפי מה שאני הבנתי מהתגובה שלך שהכי חשוב לך זה המתח והפלאנץ' שתיהם הכי חשובים לך זה אומר שאותם אתה הכי משקיע ובשאר אתה משקיע אבל לא הורג את עצמך אלא קצת שלא תרד בכושר נגיד במקום 3-5 סטים שכיבות שמיכה תעשה 2 סטים(סתם דוגמה).

תחשוב טוב טוב מה 2 המטרות החשובות שלך ותשקיע בהם כדי שלא תהרוג לך את הכתפיים.
תגיד מה הכי חשוב לך ותחשוב גם שאתה יכול AB אתה לא חייב fbw
גבר יקר לי לקנות משם את האפוד אם אני יקנה מהאיביי זה גם טוב?

• פותח/ת השרשור
להגיע ל50 מתח זה יעזור לך אבל השאלה אם אתה באמת תאכל אתה צריך לאכול טוב למרות שזה הרוב סיבולת אבל יגדל קצת כמובן שיהיה גבול ותצטרך לשנות תתוכנית שלך לפחות חזרות כי הגוף שלך יצטרך גירוי.
המתח שלך זה 22 אבל שכיבות שמיכה 30 זה נשמע לא כל כך הגיוני כי שכיבות שמיכה אמור להיות יותר קל כנראה שאתה לא ממש משקיע בשכיבות שמיכה.
לאנצ'ים -
לאנצים - חיפוש ב-Google
עליות כוח תתאמן על עליית כוח נקייה ולא יד יד כי 1 זה נראה כמו ילד ביסודי 2 זה לא כל כך מועיל 3 זה לא בריא לכתפיים.
עליות כוח תשקיע בזה.
הפאנץ תעשה שכיבות שמיכה שהאמות שלך בגובה מותניים זה מחזק ותשקיע עוד בשלבים.
התרגיל בטן הזה נראה טוב וקשה אבל אני עושה הרוב סיבולת לבטן.
שרירי הבטן זה הדאגה אחרונה שלך לפיתוח זה הכי קל.
תעשה את ה30 ואחר כך אופניים דקה ברצף ואחר כך בטן סטטית דקה זה יהיה קטלני ואת הL SIT תמסה תמיד תמיד לשבור תשיא גם אם זה בשנייה.

משהו חשוב לאימונים שלך.
עכשיו שאתה עושה פלאנץ מתח עליות כוח בטן רגליים מקבילים וכל זה אתה יכול להיגרר לפציעה או אי נוחות שתיצטרך לעצור בגלל שהמתח והשכיבות שמיכה והמקבילים והפלאנץ ירצחו לך את הכתפיים שזה יותר מפחיד מהחדר כושר הלחץ על הכתפיים שכל זה ביחד.
אתה ישר תסבול בכתפיים אתה ממש תצטרך לתת להם מנוחה כי זה המון אבל המון עומס על הכתפיים.

בשביל שזה לא יקרה תחשוב טוב טוב מה המטרה הכי חשובה שלך לפי מה שאני הבנתי מהתגובה שלך שהכי חשוב לך זה המתח והפלאנץ' שתיהם הכי חשובים לך זה אומר שאותם אתה הכי משקיע ובשאר אתה משקיע אבל לא הורג את עצמך אלא קצת שלא תרד בכושר נגיד במקום 3-5 סטים שכיבות שמיכה תעשה 2 סטים(סתם דוגמה).

תחשוב טוב טוב מה 2 המטרות החשובות שלך ותשקיע בהם כדי שלא תהרוג לך את הכתפיים.
תגיד מה הכי חשוב לך ותחשוב גם שאתה יכול AB אתה לא חייב fbw
גבר יקר לי לקנות משם את האפוד אם אני יקנה מהאיביי זה גם טוב?

אממ נראה לי שכן מהאיבי גם אפשרות
וכן אתה בראש שלי אני מאד אוהב פלאנץ ומנסה גם מתח ביד אחת וכן עושה קצת שכיבות שמיכה על הבטן רק אל סיט בקטנה כזה
בקשר לאוכל כן אני אנסה להיות בערך קלורי חיובי של איזה 500 ככה
היום הצלחתי 23 מתח ועוד לא התחלתי את התוכנית אני עושה מקסימום מתח פעם ביום כל יום חוץ משישי ושבת מקסימום
עליית כח - מזמן אני מצליח עם 2 ידים ביחד זאת לא הבעיה
אלסיט היום עשיתי 37 שניות כמו הימים הקודמים לא יודע למה טני נתקע על זה
אממ אני חושב שאעשה כל יום אימון כזה
של כל הגוף בלי ימי מנוחה ושישי שבת לא אתאמן מה אתה אומר ?

אממ נראה לי שכן מהאיבי גם אפשרות
וכן אתה בראש שלי אני מאד אוהב פלאנץ ומנסה גם מתח ביד אחת וכן עושה קצת שכיבות שמיכה על הבטן רק אל סיט בקטנה כזה
בקשר לאוכל כן אני אנסה להיות בערך קלורי חיובי של איזה 500 ככה
היום הצלחתי 23 מתח ועוד לא התחלתי את התוכנית אני עושה מקסימום מתח פעם ביום כל יום חוץ משישי ושבת מקסימום
עליית כח - מזמן אני מצליח עם 2 ידים ביחד זאת לא הבעיה
אלסיט היום עשיתי 37 שניות כמו הימים הקודמים לא יודע למה טני נתקע על זה
אממ אני חושב שאעשה כל יום אימון כזה
של כל הגוף בלי ימי מנוחה ושישי שבת לא אתאמן מה אתה אומר ?
זה נשמע כיף אבל זה יכול לגרור לפציעה נגיד אני גם יכול לעשות לפעמים כמה ימים ברצף מתח אבל אחר כך מנוחה יומיים שלושה כי כואב השרירים מהמתח.
כל יום מתאים לעשות רק שאתה עובד על משהו אחד אולי 2 כי שאתה עושה תוכנית שלמה אתה ניפצע לאט לאט.
תעשה יום כן יום לא לפעמים יומיים ברצף ומנוחה ביום השלישי לכיף.

• פותח/ת השרשור
זה נשמע כיף אבל זה יכול לגרור לפציעה נגיד אני גם יכול לעשות לפעמים כמה ימים ברצף מתח אבל אחר כך מנוחה יומיים שלושה כי כואב השרירים מהמתח.
כל יום מתאים לעשות רק שאתה עובד על משהו אחד אולי 2 כי שאתה עושה תוכנית שלמה אתה ניפצע לאט לאט.
כן, הבעיה אצלי זה שאני ממש אוהב את זה
אני סתם רואה מתקן באמצע הרחוב שאפשר לעשות מתח אז אני עושה חחח
מה אתה אומר יום מתח ושכיבות שמיכה + פלאנץ ( שכיבות שמחכה שהידיים בקטע של המותניים שמתרכזים בכתף)
ויום לאחר מכן אלסיט ורגליים ?

מה אתה אומר יום מתח ושכיבות שמיכה + פלאנץ ( שכיבות שמחכה שהידיים בקטע של המותניים שמתרכזים בכתף)
ויום לאחר מכן אלסיט ורגליים ?
נשמע טוב אבל בפלאנץ השכיבות שמיכה תעשה את זה בתור תוספת ולא תחליף לתרגיל.
תעשה ab ותראה איך הגוף שלך גם מגיב יכול להיות שיתאים לך ככה ויכול להיות שככה.

• פותח/ת השרשור
ויום לאחר מכן אלסיט ורגליים
נשמע טוב אבל בפלאנץ השכיבות שמיכה תעשה את זה בתור תוספת ולא תחליף לתרגיל.
תעשה ab ותראה איך הגוף שלך גם מגיב יכול להיות שיתאים לך ככה ויכול להיות שככה.

כן ברור בתור תוספת 😃

אני אפתח לוג ואעלה לשם סרטונים אתייג אותך ?

ויום לאחר מכן אלסיט ורגליים

כן ברור בתור תוספת 😃

אני אפתח לוג ואעלה לשם סרטונים אתייג אותך ?
נשמע טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית