נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
אם ככה, ברופין תנסה את הפיני. אתה תהנה בטוח.מעולה, אמנם היחיד שאכלתי ביומנגס אבל עדיין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם ככה, ברופין תנסה את הפיני. אתה תהנה בטוח.מעולה, אמנם היחיד שאכלתי ביומנגס אבל עדיין
מודיעיןאיפה זה נמצא?
תלך לגורדוס, לא רואה את יומנגס.
וואי רחוק 🙁מודיעין
וואי רחוק 🙁
וואי רחוק 🙁
בכיינים! זה המבורגר זה שווה נסיעה. ויש מלא חניה ולא נראה לי שאי פעם היה שם תור.. בכל זאת מודיעין.. רחוקזה גם מה שאני אמרתי...
בכיינים! זה המבורגר זה שווה נסיעה. ויש מלא חניה ולא נראה לי שאי פעם היה שם תור.. בכל זאת מודיעין.. רחוק
BBB משביע
אני מוכן לשלוח תמונה משם בשבת ;)אין בעיה, אז תבוא לאסוף אותי כשאתה נוסע לשם. נצטרף אלייך בכיף, אני מת ללכת לאכול שם.
אכלתי אתמול במורדן בר וזה אחד המקומות הכי טובים להמבורגר שאכלתי בהם.
המבחר של המיוחדים מגוון ממש. ביחד עם בירה שלא הכרתי(שניידר) ובכלל באה בטוב.
ממליץ בחום!
אני מוכן לשלוח תמונה משם בשבת ;)
לגמרי. חזזרתי מהביביבי ואכלתי את ה300 בקר שלהם, מגעיל בקושי יכולתי לסיים.גם ההמבורגר של הדסון ברמת החייל הבנתי שהוא ההמבורגר הכי טוב בארץ בכמה מקומות, מישו יכול לאשר ?
מישו שמע על מקום בת"א בשם "הפרוזדור" ?
אין בעיה, אז תבוא לאסוף אותי כשאתה נוסע לשם. נצטרף אלייך בכיף, אני מת ללכת לאכול שם.
אל תצחיק אותי
הייתי שם עם חבר אחרי שהוא ישב עליי לבוא איתו לאכול שם למרות שלא רציתי אבל בסוף וויתרתי והשתכנעתי.
אחרי שהתלבטתי בין ההמבורגרים והייתי רעב מת לקחתי את ההמבורגר הכי גדול שלהם(300 גרם).
איך שהמלצר מגיע עם המנות ואני מסתכל על הצלחת שלי אני כמעט צוחק למלצר בפנים ולחבר שלי אני עושה
פרצוף של "אני מבואס תחת מהמנה ואני אהרוג אותך על זה שסחבת אותי לכאן", ההמבורגר הכי לא משביע בעליל וטעים הוא ממש לא היה.
1. הינו שניים, אכלנו: פרידה קאלו, צ'ה גווארה ופידל קאסטרו.מה אכלת ? ומה זאת הבירה הזאת ? כמה קנס יצאת ? האם יש שם חנייה ? תור של אנשים ?
לא לא לא חביבי
אם אתה בא ועושה עלינו פוזות לפחות תעמוד במילה שלך ותהיה גבר.
1. הינו שניים, אכלנו: פרידה קאלו, צ'ה גווארה ופידל קאסטרו.
2. בירה גרמנית כהה יחסית מחיטה לא מסוננת.
3. קנס קנס.. 320 לפני טיפ ל 3המבורגרים ו 4 בירות
4. יש, אני עם אופנוע אבל החבר עם אוטו חנה ממש בכניסה
5. שבאנו היה ריק יחסית אבל לקראת 23:00 התמלא. (מוצ"ש)