הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות פשוטות בהעמסה

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני ביום ראשון אהיה בחיטוב 3 שבועות ואני מתכנן לעשות בו העמסה ויש לי מספר שאלות.
1. כרגע אני צורך בערך 220 גרם פחמימה ביום (100 שומן ו220 חלבון לא כולו חלבון מהחי) ויורד במשקל קילו בשבוע.
רציתי לדעת כמה פחמימות בערך אני אמור לצרוך בהעמסה?

2. כמה גרם מהפחמימות שאני צריך לצרוך בהעמסה יכולים להגיע מסוכרים פשוטים (גלידות, עוגות וכו)

3. אפשרי להכניס אלכוהול בהעמסה? (בירה או וודקה) אם כן כמה?

4. לדעתכם כדאי לי למשוך עוד שבוע ולחכות ל4 שבועות בחיטוב עד העמסה או שכבר אחרי 3 שבועות לתת העמסה ראשונה?

תודה מראש

רציתי לדעת כמה פחמימות בערך אני אמור לצרוך בהעמסה?
70% מסך כל התפריט

2. כמה גרם מהפחמימות שאני צריך לצרוך בהעמסה יכולים להגיע מסוכרים פשוטים (גלידות, עוגות וכו)
אין בעיה, רצוי לשלב עם מזון קצת יותר מזין ובריא אבל שים לב שבגלידות ועוגות יש גם כמות גבוהה מאוד של שומן ואז אתה מפספס את הקונספט של ההעמסה.

3. אפשרי להכניס אלכוהול בהעמסה? (בירה או וודקה) אם כן כמה?
לא הייתי ממליץ. לדעתי בכל אופן.

4. לדעתכם כדאי לי למשוך עוד שבוע ולחכות ל4 שבועות בחיטוב עד העמסה או שכבר אחרי 3 שבועות לתת העמסה ראשונה?
באופן כללי חיטוב של 3 שבועות זה די בדיחה, אבל אם אתה כבר שואל אז אחרי שבועיים-שלוש גג תן העמסה אחת וסגור את הסיפור.

• פותח/ת השרשור
70% מסך כל התפריט

אין בעיה, רצוי לשלב עם מזון קצת יותר מזין ובריא אבל שים לב שבגלידות ועוגות יש גם כמות גבוהה מאוד של שומן ואז אתה מפספס את הקונספט של ההעמסה.

לא הייתי ממליץ. לדעתי בכל אופן.

באופן כללי חיטוב של 3 שבועות זה די בדיחה, אבל אם אתה כבר שואל אז אחרי שבועיים-שלוש גג תן העמסה אחת וסגור את הסיפור.

לא החיטוב של 3 שבועות
התכוונתי שאני בחיטוב כרגע 3 שבועות ורציתי לדעת אם לעשות את העמסה כבר עכשיו או לחכות עוד שבוע כדי לעשות העמסה ראשונה

ולגבי הגאנק פוד, נגיד ש20 אחוז מסך הפחמימות בהעמסה יגיעו מהם, תקין?

התכוונתי שאני בחיטוב כרגע 3 שבועות ורציתי לדעת אם לעשות את העמסה כבר עכשיו או לחכות עוד שבוע כדי לעשות העמסה ראשונה
תעשה העמסה עכשיו, 3 שבועות זה די והותר.

ולגבי הגאנק פוד, נגיד ש20 אחוז מסך הפחמימות בהעמסה יגיעו מהם, תקין?
שמע, מבחינת ההעמסה הרעיון הוא פחמימות וכמה שיותר.. אז אם בסופו של יום הגעת לערכים תקינים בגדול זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תעשה העמסה עכשיו, 3 שבועות זה די והותר.

שמע, מבחינת ההעמסה הרעיון הוא פחמימות וכמה שיותר.. אז אם בסופו של יום הגעת לערכים תקינים בגדול זה בסדר.
תגיד הבנתי בערך את המטרה של העמסה, שצריך להעמיס פחמימות כדי למלא את מאגרי הגליקוגן אבל מה זה נותן בעצם?
יותר כח וחילוף חומרים יותר מהיר?

אה וכדאי לעשות את העמסה ביום של אימון? כדי שיהיה יותר כח באימון עצמו?

אבל מה זה נותן בעצם?
כמובן שזה ממלא אותך בנוזלים ובגליקוגן שמשם השריר מקבל את האנרגיה הזמינה, ובלי קשר ככל שהחיטוב מתקדם המטאבוליזם ניהיה איטי יותר והעמסות עוזרות להאט את התהליך. אחרת אתה עלול להיתקע בחיטוב

• פותח/ת השרשור
כמובן שזה ממלא אותך בנוזלים ובגליקוגן שמשם השריר מקבל את האנרגיה הזמינה, ובלי קשר ככל שהחיטוב מתקדם המטאבוליזם ניהיה איטי יותר והעמסות עוזרות להאט את התהליך. אחרת אתה עלול להיתקע בחיטוב
הבנתי וכדאי לעשות את העמסה ביום של אימון? כדי שיהיה יותר כח באימון עצמו?

הבנתי וכדאי לעשות את העמסה ביום של אימון? כדי שיהיה יותר כח באימון עצמו?
אני אוהב לעשות העמסות ביום של אימון (ועצים במיוחד)
כוח לאימון זה לא יוסיף לך כי אתה תתאמן לפני ההעמסה.. אימון במהלך העמסה לא הייתי ממליץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית