הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאכול רק גזר !

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

אני מבין את הדחף ואת הרצון שלך לרדת במשקל, גם אני התנסיתי בכל מיני דיאטות מפגרות כדי לרדת במשקל. אני אישית לא הייתי ממליץ לך לעשות את מה שאתה רוצה.
קודם כל, הערכים ממש לא מספיקים כדי להתקיים. 700-750 קלוריות ביום זה כלום, זו אפילו לא ארוחת בוקר.
שנית, הגוף שלנו לא מטומטם, ברגע שלא תספק לו כל מה שצריך, הוא יכנס ל״מצב חירום״ ויתחיל לשרוף רקמות שריר כדי להמשיך להתקיים. ככה שאתה סתם תסבול וגם לא תשיג תוצאות. אז בשביל מה?
בנוסף לכך, דיאטה זה צריך להיות דבר שאתה תוכל לשמור לאורך תקופה ארוכה. נגיד שאתה תרד במשקל עם הדיאטה הזאת, אבל מתישהו אתה תצטרך להפסיק אותה כי אתה לא תחזיק יותר. ואז בגלל שלא תיהיה לך תכנית תזונה מסודרת אתה תחזור לאכול כל מה שבא ליד ואתה תעלה את כל המשקל בחזרה.
כמו כן, עם תזונה כזאת אתה תדפוק את המטבוליזם שלך, מטבוליזם מאוד קל לדפוק אבל קשה מאוד לתקן. בקיצור אני ממליץ לך לקרוא פה בפורטל על חיטוב, לראות תפריטים, לקחת רעיונות ולהתייעץ פה בפורם.
אני יודע שההסברים שלי שטחיים, אני לא מומחה גדול ואני אשמח אם החברה היותר מבינים פה יוסיפו/יחזקו או יתקנו את הטענה שלי לפני שהבחור יפגע בעצמו.
בהצלחה.

Back
למעלה תחתית