מצב שינה בלפטופ

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
היי חברים, צריך עזרה עם הלפטופ..
קניתי אותו לפני קצת יותר מחצי שנה, דגם סביר I7 של אסוס, עם וינדוס 10.
בקיצור באופן קבוע כשאני לוחץ על כפתור ה"כיבוי" במקלדת וסוגר את המסך אז במקום שהסוללה תשאר טעונה היא מתרוקנת. רוב הפעמים אני פותח והיא על 5% ולפעמים על 30%.
למשל עבדתי אתמול משמרת לילה וסגרתי את הלפטופ על סוללה מלאה. שמתי את הלפטופ באוטו ל4 שעות וכשפתחתי אותו שוב (עברו רק 4 שעות אני מזכיר) נשאר 40% סוללה.

השאלה היא למה במצב שינה הוא עדיין עובד. אני רוצה שאם לא יגעו בו רבע שעה נניח אז שיכבה וישמור סוללה. זה לא קורה.
פעם אחת אפילו הוא הפעיל לי סדרה שראיתי ועצרתי (מסך מלא), ואחרי שעה שלא נגעתי בו, פתאום שמעתי ממנו את הסאונד של הפרק כשהוא סגור! (איך לעזאזל הוא סגור שעה ופתאום הוא מחליט להפעיל?).

אשמח לעזרה...

ללא שם.png

יש לי ווינדוס 8 אבל זה אמור להיות זהה גם אצלך:

מצא את הגדרות הכוח בלוח הבקרה
(הסבר סגירת מסך 1)

מצא בצד ולחץ "choose what closing lid does"

במסך שיפתח בחר במצב שינה כאשר המסך סגור
(הסבר סגירת מסך 2)

מקווה שזה עזר:s17:
הסבר סגירת מסך 1.PNG
הסבר סגירת מסך 2.PNG

• פותח/ת השרשור
יש לי ווינדוס 8 אבל זה אמור להיות זהה גם אצלך:

מצא את הגדרות הכוח בלוח הבקרה
(הסבר סגירת מסך 1)

מצא בצד ולחץ "choose what closing lid does"

במסך שיפתח בחר במצב שינה כאשר המסך סגור
(הסבר סגירת מסך 2)

מקווה שזה עזר:s17:צפה בקובץ המצורף 34097 צפה בקובץ המצורף 34098
זה כבר ככה גבר 🫤 תודה בכל מקרה

בכללי מה שענו לך לגבי 8 נכון. הבעיה שאני לא יודע בדיוק מה זה ההגדרות האלו של 10.

לרוב יש הבדל בין הגדרות של אי-עבודה/לחיצה על הכפתור של POWER וסגירת ה LID. כלומר לכל אחד מהם יש הגדרות משלו שצריך לעדכן.

בכל מקרה זה שהסרט הלתחיל להתנגן זה באמת מוזר

• פותח/ת השרשור
בכללי מה שענו לך לגבי 8 נכון. הבעיה שאני לא יודע בדיוק מה זה ההגדרות האלו של 10.

לרוב יש הבדל בין הגדרות של אי-עבודה/לחיצה על הכפתור של POWER וסגירת ה LID. כלומר לכל אחד מהם יש הגדרות משלו שצריך לעדכן.

בכל מקרה זה שהסרט הלתחיל להתנגן זה באמת מוזר
למחשב יש חיים משל עצמו..
השתמשתי במחשב בהטענה (100%) ואחרי כמה שעות הדלקתי והסוללה על 5% במצב חיסכון (אחרי שיורד מ 20%) ולא נגעתי בו

למחשב יש חיים משל עצמו..
השתמשתי במחשב בהטענה (100%) ואחרי כמה שעות הדלקתי והסוללה על 5% במצב חיסכון (אחרי שיורד מ 20%) ולא נגעתי בו
מק -> מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא
😉

למחשב יש חיים משל עצמו..

בול מה שקרה לי עם הלפטופ שלי. אצלי המאווררים פעלו חזק ומלמטה המחשב הרגיש חם כאילו הוא מנסה להריץ 10 תוכנות. (אני מניח שהאיבוד 95% סוללה בא גם ממה שהוא עשה במעבד ומהניסיונות שלו לקרר את עצמו תוך כדי שהוא בתיק שלי)

גם אצלי אסוס, אבל זקן מ2012..
קיצור לפטופים מוזרים וסמארטפונים עוד יותר מוזרים, לא יודע אם אסוס מנסים לאסוף לי מידע מהמחשב בצורה כושלת אבל אני לחברה הזאת לא מתקרב יותר.

לאסוס יש שירות מעולה בארץ מהנסיון שלי, באים עד אלייך לוקחים את המחשב ומסדרים מה שצריך, הייתי מנסח הסבר כמו שצריך לכך שהסוללה לא עובדת כמו שצריך, וככל הנראה הם יחליפו אותה.

• פותח/ת השרשור
לאסוס יש שירות מעולה בארץ מהנסיון שלי, באים עד אלייך לוקחים את המחשב ומסדרים מה שצריך, הייתי מנסח הסבר כמו שצריך לכך שהסוללה לא עובדת כמו שצריך, וככל הנראה הם יחליפו אותה.
הסוללה טובה, מחזיקה סבבה.
המחשב פשוט "לא נח" ותמיד ישן ועובד בו זמנית..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית