עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף לזה איזה כוס יין והיידה פיפי ק"ש ולישון .ותתחיל כבר שעה-שעתיים לפני שעת השינה להתנתק ממכשירים טכנולוגיים...
עזוב,תהיה ינשוף כמוניאני די התעייפתי מהמצב
תשתה הרבה אלכוהול על בטן מלאהאהלן חברה
כמו שאתם רואים באיזו שעה אני מפרסם את הפוסט הזה אז ככה אני הייתי בתקופת מבחנים ודי הלכו לי השעות שינה ואני התרגלתי להרדם ב6 בבוקר ולא מצליח להיות עייף לפני.
יש למישהו רעיון איך לחזור להרדם ב12 1?
אני די התעייפתי מהמצב
נסיתי למשך כמה ימים לא עבד ככ פשוט קרסתי בצהריים לשעה ואז בום הלך הכלהשאלה היא מתי אתה קם בבוקר....
תנסה בהדרגה להתקרב לשעת ההתעוררות המיועדת, בלי קשר לכמה ישנת בלילה...
אם המטרה שלך היא לקום נניח ב8 אז תתחיל מ10.
ואז יוצא שתישן רק 4 שעות
ואמנם תהיה עייף כל היום, אבל בזכות זה תוכל להרדם מוקדם יותר...
ואז למחרת תעשה אותו הדבר אבל תקום ב8...
ושוב תהיה קצת עייף אבל כבר תוכל להרדם מוקדם יותר....
ותתחיל כבר שעה-שעתיים לפני שעת השינה להתנתק ממכשירים טכנולוגיים...
שקלתי כדור מלטונין אבל בחיים לא לקחתי ככנ שאני לא יודע אתייעץ עם הרופאאתה ג'אט לאג. כל מי שחוזר מארה"ב חווה את זה.
כמו ש @אני=] כתבה, תתחיל לסדר את השעות שאתה קם בהם.
אני ברוך ה' מתגבר על זה די מהר עם כדור מלטונין 5 מ"ג, מקלחת חמה וקצת מדטציה.
נשמע שילוב קטלני חחחחחתוסיף לזה איזה כוס יין והיידה פיפי ק"ש ולישון .
וואלה יהיה מעניין להטיס לפורץ פלטה של 10 קילו לא יבין מאיפה זה באעזוב,תהיה ינשוף כמוני
הפריצות שקטות יותר בלילה ;-)
נסיתי למשך כמה ימים לא עבד ככ פשוט קרסתי בצהריים לשעה ואז בום הלך הכל
אין לך שמץ אה?שעה' שנץ לא אמור לחרבש לך שנת לילה
יותר מדי מאמץוואלה יהיה מעניין להטיס לפורץ פלטה של 10 קילו לא יבין מאיפה זה בא
אני רק מושיט יד מתחת לכריתיותר מדי מאמץ
כבר יותר הכיווןאני רק מושיט יד מתחת לכרית
"surprise mada faka" 😵
חחח, יצר הרע. שיקרא כל ספר משעמם שהוא.יש לי רעיון שתוכל להרוויח פעמיים אם היין לא עזר , קח ספר תורני תלמד במיטה בלי טכנולוגיה כמובן אחרי רבע שעה היצר הרע כבר ישיר לך נומי נומי : )
ניכר שלא, אולי היא בורכה.אין לך שמץ אה?
עובד, מניסיון. אם כי כשהמסגרת לא הייתה נוקשה או קיימת בכלל, לא הצלחתי לשמר את זה למרות זאת.אם אתה רוצה צ'יט מגעיל- תשן יותר ויותר "מאוחר" עד שתסיים מחזור שלם ותגיע שוב לשעות נורמליות
שלא יקח אותך ברצינות 🙄תשתה הרבה אלכוהול על בטן מלאה
עוזר להירדם אבל פוגע באיכות השינה, קם עייף יותר, הבנתי שזה קורה אצל רוב האנשים ששאלתי.תעשה שאכטה טובה פעם בכמה ימים ותישן כמו תינוק. וכמובן תיזהר ממאנצ'ים.
העצה הכי טובה לדעתי, עשיתי ככה כל הזמן כשהייתי סטודנט עם משמרות לילה והייתי צריך לקום בבוקר יחסית מוקדם בימים אחרים.תנסה בהדרגה להתקרב לשעת ההתעוררות המיועדת, בלי קשר לכמה ישנת בלילה...
אם המטרה שלך היא לקום נניח ב8 אז תתחיל מ10.
ואז יוצא שתישן רק 4 שעות
ואמנם תהיה עייף כל היום, אבל בזכות זה תוכל להרדם מוקדם יותר...
ואז למחרת תעשה אותו הדבר אבל תקום ב8...
ושוב תהיה קצת עייף אבל כבר תוכל להרדם מוקדם יותר....
כן, זה שולח אותך לישון כמו תינוק אבל גם שולח את השינת REM לפחעוזר להירדם אבל פוגע באיכות השינה, קם עייף יותר, הבנתי שזה קורה אצל רוב האנשים ששאלתי
ספציפית פה הייתי רציני, ישנתי משתים עשרה עד שש וחצי אחה"צ והייתי למחרת צריך לקום בשש ולהיות ערני, ולכן זה אומר שהייתי צריך לישון בתשע בערב....שלא יקח אותך ברצינות
עוזר להירדם אבל פוגע באיכות השינה, קם עייף יותר, הבנתי שזה קורה אצל רוב האנשים ששאלתי.