הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון חזה מושלם

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
אני מתאמן רק חצי שנה ואני מרים בלחיצת חזה 90 קילו כולל מוט , שזה 20 קילו מעל המשקל גוף שלי , אני שוקל 70 קילו , רציתי לשתף אתכם בתוכנית שלי לחזה , 5 סטים של בנץ פרס ו5 סטים של לחיצת חזה בסמית , בבנץ פרס המייצבים עובדים חזק , ובסמית אני מבודד את החזה ומעמיס משקלים , כמשלבים את שני האלמטים האלה רואים התקדמות אדירה , ולפני שאתם תוקפים אותי אני מקדיש גם זמן לחזה עליון ותחתון אבל בחרתי שלא להתייחס לחזה עליון ותחתון בפוסט הזה

מתאמן חצי שנה , גובה 1.80 משקל 70

כל הכבוד על המשקל, אבל-
לחיצה בסמית' זאת לא לחיצת חזה, אין דבר כזה חזה עליון\תחתון.
הכותרת ותוכן השרשור מעיד על גאווה והשתחצנות במשהו שלא הייתי קובע כמרשים, צר לי.

להבא, אתה מוזמן להעלות סרטון שלך לוחץ 90 ואני מאמין שזה יהיה יותר לעניין מאשר לפתוח שרשור חסר תוכן.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לעלות סרטון מעיד על השתחצנות , לא משעמם לי בחיים שאני אנסה להשתחצן ממשתמש אנונימי , אם יש התקדמות אז התוכנית שלי טובה , ואם היא טובה אז אני אשתף אותה בשביל לעזור לאחרים , מה שאני מנסה להגיד פה שהשימוש בסמית משין הוא מבודד את שרירי החזה , בניגוד לבנץ פרס רגיל שבו המייצבים עובדים , ואם מתחילים עם הבנץ שעובד גם על החזה וגם על מייצבים ולאחר מכן עוברים לסמית משין שמבודד את החזה אז החזה מתפתח ורואים תוצאות , בקיצור הנקודה שלי היא שהסמית משין עושה פלאים לאימוני החזה

לכתוב משקלי עבודה תחת הכותרת "אימון חזה מושלם" זו התרברבות, ולא מעט פעמים אנשים נדרשו לאחר כתיבה של משקלי העבודה שלהם
להביא סרטון שמוכיח את אותו משקל עבודה, אחרת הם מושעים לצמיתות מהאתר. (ראה ערך "חוב לראק")
במקרה שלך, לא מדובר בראק אלא במכונה מיותרת, שלא הייתי מתרברב בה יותר מאשר משקל עבודה בפולי עליון.
אבל בכל זאת - כל הכבוד על ההישג ותמשיך לעשות מה שעובד לך.

משתמשים אחרים בפורום הזה לא יקבלו המלצה ממני או מרוב המנהלים האחרים "לבודד" חזה בסמית' מאשין, מכיוון שיש בזה יותר חסרונות מיתרונות.

• פותח/ת השרשור
אני לוחץ 90 במוט חופשי , בכל מקרה , בפעם הבאה לא לרשום את משקלי העבודה שלי ? , איזה פורום מוזר , משעים אנשים שמנסים לעזור , אני לא אפרסם יותר פוסטים , חג שמח

אני לוחץ 90 במוט חופשי , בכל מקרה , בפעם הבאה לא לרשום את משקלי העבודה שלי ? , איזה פורום מוזר , משעים אנשים שמנסים לעזור , אני לא אפרסם יותר פוסטים , חג שמח
אתה מוזמן לפרסם סרטון שלך ואתה תקבל את כל הפירגון שבעולם.
גם עזרה שרלוונטית למתאמנים שמבקשים עזרה, תתקבל בברכה.

חג שמח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית