עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תהפוך.סליחה שזה על הצד..
שטויות, בעוד חצי שנה אני רוצה לראות 4 פלטות סינגל. 😉לא הצלחתי להפוך את זה.. ומיהרתי כי זה היה דקה לפני הסגירה.
למההסטאפ של הסומו לך לא טוב
כי זה הרבה יותר נוח לי והגב לא מתעגל לי כמו בקונבנציונאלי(בבקשה לא תגובות כמו אז מה שזה מתעגל,כי כל פעם כאב לי אחרי הדדליפט ואני לא מעוניין בזה שוב.)למה אתה עושה סומו?
למה
כי זה הרבה יותר נוח לי והגב לא מתעגל לי כמו בקונבנציונאלי(בבקשה לא תגובות כמו אז מה שזה מתעגל,כי כל פעם כאב לי אחרי הדדליפט ואני לא מעוניין בזה שוב.)
אז אתה מחליף תרגיל כי אתה לא מצליח ללמוד את הטכניקה שלו?כי זה הרבה יותר נוח לי והגב לא מתעגל לי כמו בקונבנציונאלי(בבקשה לא תגובות כמו אז מה שזה מתעגל,כי כל פעם כאב לי אחרי הדדליפט ואני לא מעוניין בזה שוב.)
הכוונה לגב יותר קרוב למאונך?(לא חושב שאפשר מאונך)אתה מושך בטכניקה של קלאסי עם עמידה של סומו
בסומו הגב אמור להיות מאונך לרצפה
מה הבעיה בסומואז אתה מחליף תרגיל כי אתה לא מצליח ללמוד את הטכניקה שלו?
הכוונה לגב יותר קרוב למאונך?(לא חושב שאפשר מאונך)
מה הבעיה בסומו
אתה לא ברמה של לעשות סומו. תלמד טכניקה של קלאסי ותתחיל להתקדםלמה
כי זה הרבה יותר נוח לי והגב לא מתעגל לי כמו בקונבנציונאלי(בבקשה לא תגובות כמו אז מה שזה מתעגל,כי כל פעם כאב לי אחרי הדדליפט ואני לא מעוניין בזה שוב.)
למה צריך להיות ברמה מסויימת בשביל לעשות דדליפטאתה לא ברמה של לעשות סומו. תלמד טכניקה של קלאסי ותתחיל להתקדם
מה זה רמה של סומו? מתי אתה מחליט לקבוע באיזה שלב לומדים סומו?אתה לא ברמה של לעשות סומו. תלמד טכניקה של קלאסי ותתחיל להתקדם
זה כמו להגיד שאתה לא ברמה של לעשות הייבאר.אתה לא ברמה של לעשות סומו.
זה כמו להגיד שאתה לא ברמה של לעשות הייבאר.
זה למה אני לא עושה. 😃אתה לא ברמה של קרלז
אני לא מסכים שצריך להיות ברמה מסויימת בשביל לעשות תרגיל מסויים.אתה לא ברמה של לעשות סומו. תלמד טכניקה של קלאסי ותתחיל להתקדם
אז איך תגדל לך היד אחי?זה למה אני לא עושה. 😃