הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר זה כבר שיא בבולשיט של תזונה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
מהנדס מזון או משהו... לא זוכר מין תואר הזוי כזה שמתעסק במזון ואנערף 30-40 שנה, או בחורה אנערף.., בא לאבא שלי שאחרי סטייקים אם נשתה מתוק זה ידפוק את זה והכל יהפוך לפחמימה ובלאט, זה באמת כבר שיא.
מה אפשר לעשות נגד התופעה הדפוקה הזאת, שאנשים שהרבה זמן בתחום מפזרים שטויות על ימין ועל שמאל?

אין מה לעשות, כל מה שאתה יכול לעשות זה לפקח את אבא שלך ואת הסובבים לך, אל תקח שום דבר כתורה מסיני, בהכל תטיל ספק (גם בדברי איש מקצוע) , עד שכולם ילמדו לעשות את זה (זה לא יקרה אף פעם) ימשיכו השטויות לעוף באוויר, אין מה לעשות, אבל זה גם לא צריך להשפיע עליך.

• פותח/ת השרשור
לא משפיע, אבל תבין, הרבה אנשי מקצוע אומרים לאבא שלי שטויות מפה עד הודעה חדשה.
ואז אני בא לו ואומר לו שמה שמישהו שעוסק בזה 40 שנה טועה, הוא מתייחס אלי כמו איזה כפוי טובה שחושב שהוא יודע הכל (בעניינים כאלה מטומטמים לא צריך יותר מהגיון פשוט וידע קל ביותר בביולוגיה).

• פותח/ת השרשור
כה אחי השמנמן אבל שאבא שלך אומר לך כאלה שטויות, ואתה סותר אנשים פרופסורים למיניהם, אבא שלי מסתכל עלי כאילו אני חש שאני יודע הכל, במקרים שהם כבדים ואני לא בטוח בהם אני מבליג, אבל בכאלה דברים בסיסיים?
אבל כה, למדתי כבר, אנשים שמחוץ לתחום החברים הקרובים שלי והמשפחה שלי, אם הם מדברים שטויות אני לא עוזר להם, אני זורם ואומר להם שיעשו מה שבא להם, מי שלא רוצה עזרה ורוצה להתקע במקום שיבושם לו.

אמא שלי כל יומיים הייתה באה אלי ביציאות של "ראיתי בטלויזיה X" או "ראיתי בטלויזיה Y", כל פעם שהיא הייתה אומרת לי את זה הייתי אומר לה בלה בלה בלה בלה בלה ואז היא הפסיקה 😃

לא נכון, אמא שלי גם שולחת. רק השבוע קיבלתי מייל עם מצגת על כל הסכנות בחלב. אנחנו הולכים למות מזה, זה הרוצח השקט הבא, מיד אחרי לחץ דם גבוה, לחץ דם נמוך, מלח ותאונות דרכים. ובמשרד כמעט כל יום יש מחדש את ויכוח הכולסטרול. אבל לא נורא, זה מעביר את היום.

תפציץ אותו גם בשקרים, תגיד לו שאם הוא לא יספק לך כל יום 3 ליטר חלב, וטונה ובשר בכמויות, השריר שלך יתפרק לתוך הורידים ויגרום לסתימת עורקים ואתה יכול למות.
רק אתמול חירטטתי את סבתא שלי בחרטה דומה וקיבלתי ממנה 7 ביצים קשות, כש5 דקות לפני היא אמרה שבשביל הגובה שלי (1.84) אני צריך לשקול 60... :nono:

לפי דעתי להתחיל לסטור אנשים בצורה די מעליבה ופוגעת כמו שרובנו עושים להורים זה דבר ממש לא רואי.
תחשבו על זה שסך הכל הם באים מכוונה טובה ומתוך דאגה לכם.
אם אתם לא מקבלים פשוט תהנהנו בראש ותמשיכו בשלכם. לא צריך לסחוף עם הדעה שלכם עוד אנשים במיוחד כאלה שנחשבים למבינים ואתם יודעים מראש שלא משנה מה תגידו הם בשלהם.
אז פשוט להתעלם מדברים כאלה ולהראות להם שבסדר תודה על המידע.

לפי דעתי להתחיל לסטור אנשים בצורה די מעליבה ופוגעת כמו שרובנו עושים להורים זה דבר ממש לא רואי.
תחשבו על זה שסך הכל הם באים מכוונה טובה ומתוך דאגה לכם.
אם אתם לא מקבלים פשוט תהנהנו בראש ותמשיכו בשלכם. לא צריך לסחוף עם הדעה שלכם עוד אנשים במיוחד כאלה שנחשבים למבינים ואתם יודעים מראש שלא משנה מה תגידו הם בשלהם.
אז פשוט להתעלם מדברים כאלה ולהראות להם שבסדר תודה על המידע.

אחי אתה שוכח שלפחות 95% מהאנשים בפורום הזה או גרים בבית או בממוצע יוצא להם כמה ימים בחודש להיות אצל ההורים, מה שהולך כאן זה קרב חפירות שלא נראה מאז ימי מלחמת העולם הראשונה 😃 ככה זה אצלי לפחות שבסופ"ש אמא שלי כל הזדמנות מזיינת לי במוח על זה שאני רזיתי והנה היום אני ממש חלש בגלל שלא לקחתי היום EC ואמא שלי כולה נכנסה לסרטים, אסור לעשות דברים כאלה, ליד אמא צריך תמיד להיות בריאים וחסונים ולא בתקופת גמילה משום דבר 😃

אני מכיר את כל הדברים האלה הכי טוב בעולם חח
כל המשפחה של אמא שלי הם אנשים גבוהיים 180-200 ס"מ ואני 160 וקצת ס"מ
שבתאכלס זה בגלל אבא שלי.
אז דבר ראשון שמדברים על חדר כושר זה היה זה פגע לך בגדילה וסיפורים מפה עד הודעה חדשה ואין לי כוח לדבר איתם על זה אז סתם אומר להם אתם צודקים אבקות זה לא בריא ואסור להרים משקלים כבדים ובלה בלה בלה וחוזר למכון לעשות מה שאני חושב.
כנ"ל בשיעורי ביולוגיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית