הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ביתי

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן
אני רוצה לעשות חדר כושר ביתי .
בעיקרון צריך כלוב טוב מוט טוב פלטות ספה טובה ידיות למקבילים ומעדיף שהכלוב יהיה מובנה עם ידיות למתח
ומשטחי גומי
עכשיו השאלה מאיפה הכי כדאי להזמין ?מה שחשוב שיהיה שווה את הכסף ויחזיק מעמד טוב כל הציוד
מבחינתי להוציא סביב ה 10 אלף
תודה לכולם

רציני, אני לא יודע אם מותר לפרסם פה מחיר ופרטים של התוכנית. מחכה לאישור של מנהל.
לגבי מוט אולימפי, הייתי קונה מוט מלא מפלדה 4140 מאספקה טכנית, זו הפלדה שמשמשת אצל היצרנים, גם אלייקו משתמשים בסוג של 4140

רציני, אני לא יודע אם מותר לפרסם פה מחיר ופרטים של התוכנית. מחכה לאישור של מנהל.
לגבי מוט אולימפי, הייתי קונה מוט מלא מפלדה 4140 מאספקה טכנית, זו הפלדה שמשמשת אצל היצרנים, גם אלייקו משתמשים בסוג של 4140
גם אני חובב DIY ובעל מסגריה בין היתר אבל מוט זה לא חתיכת פלדה, יש מיסבים, knurling, אולי המוט עובר חיסום למרות שלא נראה לי. משהו כמו כלוב ניתן להכין לבד אבל אם אתה רוצה משהו רציני כדאי שתהיה לך plasma cutter

בשביל מה צריך פלזמה ? את המוט יחתכו לך בסגלוביץ במידה הרצויה.
אתה צודק בקשר לבנות תואם מוט אולימפי במדויק עם השרוולים והמיסבים זה יותר מורכב, אבל אפשר להסתדר .
.לגבי חיסום גם אני לא בטוח המוט צריך להיות אלסטי במידה מסוימת

בגלל זה אמרתי שלגבי חיסום אני לא חושב, לגבי לחתוך במידה ??? יש לי 3 מסורים אז המידה זה לא הבעיה, מה שכן אתה לא תצליח לעשות בלי פלזמה זה חורים ברמת גימור כזו, ויש הרבה מהם. אם תעשה קדחים זה יראה יותר מכוער. אני מתכוון לחורים בפרופילים של המסגרת כמובן! לא מדבר על המוט עכשיו

אז ברור שהיא תהיה פחות מדויקת, אבל ככלל פלזה (לא ידנית) תעשה חורים יותר מדויקים ועם רמת גימור יותר גבוהה ממקדחה - עד פה מסכימים? ואתה משווה פלזמה לליזר אז כדי שלייזר יחתוך ברזל בעובי שפלזמה חותכת הוא יהיה יותר חזק ויותר יקר מהפלזמה.

גם אם אתה צודק, העלות של פלזמה ממוכנת הרבה יותר יקרה, וההבדל ברמת הגימור לא כזו משמעותית למה שניתן כבר להשיג בציוד הרבה יותר זול,
אפילו מברגה עם כוס
רק העבודה תקח יותר זמן.

בגלל זה מסגר שיש לו פלזמה יכול לתת לך מחיר יותר טוב ורמת גימור יותר גבוהה אני רק מציין מצב.

מוט לפי דעתי לא שווה התעסקות,ראק לעומת זאת כן.
אני שוקל להכין איזה מתקן שיתפוס את הפלטות,מתלבט בין מגירה מחולקת לבין מעמד כזה עם התפצלויות,אני צריך בסופו של דבר גם לכסות את הפלטות

אין לי ניסיון עם ספות אבל של Again Faster מסאל ספורט נראית טוב.
לי יש ניסיון איתו והוא מעולה

לפותח האשכול דעתי האישית היא אם אתה מתכנן שזה יחזיק שנים ויחזיק טוב תקנה ציוד ברמה , דברים כמו המוט ששלחת לא הייתי קונה בחיים , לא מזלזל באותו אתר . פשוט אי אפשר להשוות בכלל מוט פשוט (the bear ) של AGAIN FASTER ב1300 שזה הכי זול למה שהבאת , מניסיון , לא יודע כמה או אם בכלל אתה תכנס לעולם הWL אבל גם ב PL הדברים האלו משמעותים , כמו שאמרו פה .. אפשרי לחסוך בראק ואפילו להתחכם עם סידור הפלטות .. על מוט לא הייתי לוקח ריסק , עצה שלי תרים טלפון לסאל ספורט ..מאמין יצא להם לא מעט לטפל במקרים כמו שלך , קבל הצעת מחיר ותתקדם משם

נערך לאחרונה:
ממליץ לשבת חזק על הקבוצה של הקרוספיטרים בפייסבוק,אני קניתי ציוד לחד''כ קטלני.
ראק מתחבר לקיר ומתקפל+ספה של רוג פינטס,חדשים לגמרי,בקרטון.
מוט טקסס מושחר,180 ק''ג פלטות באמפר בכל הגדלים,סט פלטות קטנות 0.25,0.5,0.75,1,סוגרים,1 מטר מרובע גומי לריצפה בעובי של 8 ס''מ,כל הציוד של רוג,בקושי עבר שימוש
מאורר תעשייתי שמצאתי בחינם,ורשת צל שקניתי ב100 ש'ח.
מה שחסר לי זה 2 קורות עץ שארכוש בימים הקרובים ויהיה לי חד''כ במרפסת,שתוך רגע אפשר לקפל והוא נעלם.
עוד שבועיים בערך הוא יהיה מוכן,מה שנשאר זה להזמין ספוטר ארמס ודשא סינטטי להתגלגל עליו אחרי כל סט.
מה לגבי מוטות ביטחון לכלוב? יש אפשרות לקנות ולהוסיף? או שצריך לאלתר..

BEAR יקר, לגבי מוט ממליץ על ROGUE, ובכל אופן לא הייתי ממליץ לך לעשות לבד (יש מספיק מתח נפשי להיכנס מתחת ל- 200+ ק"ג גם בלי להיות בספק איך זה יתנהג לך על הגב). גם לא לקנות זבל סיני (אלא ציוד יקר סיני).
בכלוב דווקא הייתי ממליץ (אם יש אפשרות מבחינת מקום) לבנות לבד, כי החומר שממנו עשויים הכלובים התעשייתיים (שמיועדים לבית, לא למכון) הוא די פח. לא יוצא הרבה יותר יקר (אם בכלל) מכלוב סביר קנוי (ביתי). יש בארץ לפחות אחד עם נסיון בתחום.
סוג הפלטות זה לפי הכיס, ובתלות באיכות השמיעה של השכנים בדירה שמתחתיך (אם יש).

BEAR יקר, לגבי מוט ממליץ על ROGUE, ובכל אופן לא הייתי ממליץ לך לעשות לבד (יש מספיק מתח נפשי להיכנס מתחת ל- 200+ ק"ג גם בלי להיות בספק איך זה יתנהג לך על הגב). גם לא לקנות זבל סיני (אלא ציוד יקר סיני).
בכלוב דווקא הייתי ממליץ (אם יש אפשרות מבחינת מקום) לבנות לבד, כי החומר שממנו עשויים הכלובים התעשייתיים (שמיועדים לבית, לא למכון) הוא די פח. לא יוצא הרבה יותר יקר (אם בכלל) מכלוב סביר קנוי (ביתי). יש בארץ לפחות אחד עם נסיון בתחום.
סוג הפלטות זה לפי הכיס, ובתלות באיכות השמיעה של השכנים בדירה שמתחתיך (אם יש).
איזה מוט של ROUGE תביא לארץ במחיר מוזל מהBEAR שבאותו רמת איכות כמו שלו ?

לבל,אתה מוזמן אלי ליבנה להעתיק אחד לאחד את הראק לפני הבניה,כל עוד הוא לא מורכב.
שייק חלבון/גלנפידיך/קפה שחור עלי
מה לגבי מוטות ביטחון לכלוב? יש אפשרות לקנות ולהוסיף? או שצריך לאלתר..
יש מוטות ביטחון ב100 דולר שניתן לקנות ברוג פיטנס.

אהממ... אני גר באיזור... אפשר לבוא גם?

אפשר לסמוך עליהם במשקלים כבדים?
קראתי שיש סכנה שהראק ימשך מהקיר בהפלה של משקל ממש כבד מגובה,נגיד מגובה הכתפיים לברכיים,בתאכלס לא אמור לקרות.
בקבוק 130 שח,כשהראק יהיה מוכן אתה מוזמן לאימון ושתיה

לבל,אתה מוזמן אלי ליבנה להעתיק אחד לאחד את הראק לפני הבניה,כל עוד הוא לא מורכב.
שייק חלבון/גלנפידיך/קפה שחור עלי

יש מוטות ביטחון ב100 דולר שניתן לקנות ברוג פיטנס.

תודה, באמת לא רכבתי הרבה זמן חולון -אשדודה, יש מצב ליבנה בחזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית