הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

אני חושב שלגבי הציוד, כוונתו של מתי היתה שהסט צ'אלנג' ומוט הטקסס שהוזמנו במיוחד מחו"ל, אכן הוזמנו במיוחד, אבל במיוחד לחדר הכושר וולקנו.
בכל העולם משתמשים בציוד התחרות לאימונים,
הוא לא יושב באולם התחרות, מחכה לתחרות הבאה.

פשוט דיון הזוי, נכנסים לדברים שלא קשורים אליכם, מה זה עניינכם אם יש עמדות של טיטאן או לא, אם משתמשים בציוד של התחרויות או לא? ממש כמו חפרפרות, לכו חפשו משהו יותר טוב בחיים לעשות

פשוט דיון הזוי, נכנסים לדברים שלא קשורים אליכם, מה זה עניינכם אם יש עמדות של טיטאן או לא, אם משתמשים בציוד של התחרויות או לא? ממש כמו חפרפרות, לכו חפשו משהו יותר טוב בחיים לעשות

לא רוצה להיכנס לדיון פה רק לענות על השאלה הזו של השימוש בציוד תחרות
כי אם עכשיו המוט טקסס נגיד יקבל עקמת קטנה כתוצאה משימוש נרחב מאוד בו
אז בתחרות למתחרים יהיה פחות נוח להתחרות עם מוט עקום וזה יכול גם לחלק לדפוק תחרות

אני חושב שהבעיה שנדב מעלה, זה לא מי תורם יותר או מי חשוב יותר. הדיון הדרדר למקום שונה לגמרי.

בלי קשר לחלוטין לזה, אני לא חושב שיש מקום למחוק פוסטים ולהעיף משתמשים.

אני מסתכל מהצד במשך המון זמן ואנשים מקבלים הרגשה מאוד חזקה (בין אם זה בצדק או בטעות) שיש מקום לדעות מאוד מסויימות בקבוצת פייסבוק, שמתחרים מאוד מסויימים מקבלים זמן במה מוגזם לחלוטין, וכל מי שמתבטא נגד זה - מוקצה. שים לב שלא דיברתי על איכות התרומה / הרמות / מתחרים / תחרויות. אני מדבר על המידע העקיף בלבד.

אני חושב שהתחרויות השתדרגו בצורה מאוד טובה, ציוד, שיפוט, משלחות, תוצאות, כמות המתחרות במיוחד.

אבל הצורה שבה המידע זורם בקבוצה הוא מאוד חד צדדי (לדעתי האישית) ומאדיר קבוצה מאוד מצומצמת של מתחרים בצורה לא פרופורציונלית. הייתי שמח לראות סיקור של עוד חלקים בקהילה.

כל זה בלי מילה על המתחרים / תחרויות של ולרי - אני חושב שזה לא קשור לדיון כאן ולא מהווה פקטור לאף צד בדיון.

משפט אחרון, מה שהכי מפריע לי בקצרה שקוראים לדף "קהילת הפאוורליפטינג הישראלית" אבל זה מרגיש קבוצה הרבה יותר סגורה ומצומצמת מהשם שלה.

אז בתחרות למתחרים יהיה פחות נוח להתחרות עם מוט עקום וזה יכול גם לחלק לדפוק תחרות
כדי שדבר כזה יקרה, צריך ממש להתאמץ עם הטקסס - משהו בסגנון ראק פולס ממש גבוה וזריקה על התומכים של הראק.
דבר כזה לא יקרא כל עוד אני כאן.
כשיהיה מוט עקום בתחרות, תתלונן.

כדי שדבר כזה יקרה, צריך ממש להתאמץ עם הטקסס - משהו בסגנון ראק פולס ממש גבוה וזריקה על התומכים של הראק.
דבר כזה לא יקרא כל עוד אני כאן.
כשיהיה מוט עקום בתחרות, תתלונן.

רק העלתי נקודה, לא בהכרח דיברתי על המוט טקסס
והיה מקרה בתחרות במרץ שעבר שהמוט של AF שהיה התעקם ואז השתמשו במוט בנץ לדדליפט ואני מכיר כמה שזה דפק להם קצת את הכניסה השלישית
אז כן סיטוצאיות כאלה יכולות לקרות וקרו עם מוטות שאומרים להיות מיוחדים לדד

רק העלתי נקודה, לא בהכרח דיברתי על המוט טקסס
והיה מקרה בתחרות במרץ שעבר שהמוט של AF שהיה התעקם ואז השתמשו במוט בנץ לדדליפט ואני מכיר כמה שזה דפק להם קצת את הכניסה השלישית
אז כן סיטוצאיות כאלה יכולות לקרות וקרו עם מוטות שאומרים להיות מיוחדים לדד
והמוט הוחלף באותו רגע

אין שום בעיה להשתמש עם ציוד תחרותי במהלך השנה. הפלטות לא יהיו מבריקות אבל ראיתי את זה קורה לפלטות חדשות לגמרי שהצבע יורד. מוט טקסס (וכל מוט מחברה מוערכת) מגיע עם אחריות לכל החיים, ומעולם לא שמעתי על מוט כזה שהתעקם עקב התכונות שלו. מוטות אחרים יכולים להתעקם אבל החלפתם תהיה פחות בעייתית כי ניתן למצוא בארץ תחליף ראוי. מעבר לציוד של התחרות אני לא חושב שאושר ישמח להתאמן עם מוט עקום באופן תדיר.

תסתכל אחורה באוף טופיק, יש לא מעט דיונים הזויים. הדיון לא עובר על חוקי הפורום, אף אחד לא מחייב אותך להגיב / לקרוא.

לגבי השאלה על הציוד תחרות היא עניינית מאוד, גם אם לא מעלה שום אנקדוטה חשובה.
למוט בנץ שהוא קשיח ולא גמיש כמו המוט AF שהיה

אין הגדרה נכון לעכשיו מהו מוט סקוואט / בנץ' / דדליפט שמתאימים למפרט תחרותי. ככה שלא יכולים "לאכזב" אותך שמשתמשים במוט אחר.

נכון להיום יש מוט טקסס, שאין תלונות עליו.

אם אתה מוצא לנכון לבקש מראש לדעת עם איזה מוטות מתחרים, אתה מקבל תשובה x ומתחרה עם מוט אחר - זוהי תלונה לגיטימית.

תסתכל אחורה באוף טופיק, יש לא מעט דיונים הזויים. הדיון לא עובר על חוקי הפורום, אף אחד לא מחייב אותך להגיב / לקרוא.

לגבי השאלה על הציוד תחרות היא עניינית מאוד, גם אם לא מעלה שום אנקדוטה חשובה.

אין הגדרה נכון לעכשיו מהו מוט סקוואט / בנץ' / דדליפט שמתאימים למפרט תחרותי. ככה שלא יכולים "לאכזב" אותך שמשתמשים במוט אחר.

נכון להיום יש מוט טקסס, שאין תלונות עליו.

אם אתה מוצא לנכון לבקש מראש לדעת עם איזה מוטות מתחרים, אתה מקבל תשובה x ומתחרה עם מוט אחר - זוהי תלונה לגיטימית.

לא הבנת אותי נכון, אין לי תלונה נגד המוטות של התחרות, אני רק אומר שבתחרות לפני שנה היה מוט AF שהתעקם באמצע ובאמצע התחרות היה צריך להחליף אותו למוט פחות טוב לדדליפט מה שגרם למתחרים שאני מכיר להתקשות בהרמה ואפילו בודדים שנכשלו בגלל סיבות המוט הפחות טוב
לכן אני אומר שכאילו יכול להיווצר מצב שהכרגע המוט טקסס שיש יכול להתעקם גם לפני או באמצע תחרות ואז לגרום ל"איכות" תחרות פחות טובה אצל חלק מהמתחרים כיוון שהמוט יהיה פחות נוח
כי תחשוב שמתחרה א' הרים עם המוט טקסס ולפני שמתחרה ב' הרים החליפו למוט פחות אידיאלי
שניהם היו אמורים למשוך 200 אבל מתחרה ב' נכשל כי המוט היה פחות אידיאלי והקשה עליו על ההרמה
ומתחרה א' זכה מהיתרונות של המוט הטוב ולכן הצליח למשוך את ה200
וזה קרה תחרות קודמת שמקצה A משך במוט AF
ומקצה B היה צריך למשוך במוט פחות אידיאלי לדדליפט

זה מה שקרה במרץ קודם
לפני התחרות ידעו שיתחרו עם המוט AF לדדליפט ובפועל מקצה B קיבל מוט אחר כי המוט התעקם באמצע התחרות

לא ראיתי שפרסמו איפשהו שמתחרים עם מוט מסויים. אולי אני טועה. בכל אופן המקרה לא רלוונטי כי יש מוט שאתה יכול להיות סמוך ובטוח שלא יתעקם.

אגב, אני גם לא אוהב מוטות קשיחים לדדליפט (כמו כולם בדר"כ) אבל מוט אליקו לפאוורליפטינג שמשתמשים בIPF באחריות יותר קשיח מכל מוט שאתה אי פעם הרמת איתו, ואני בטוח שאם היו מביאים מוט כזה, כולם היו מבסוטים בגלל המותג.

לא ראיתי שפרסמו איפשהו שמתחרים עם מוט מסויים. אולי אני טועה. בכל אופן המקרה לא רלוונטי כי יש מוט שאתה יכול להיות סמוך ובטוח שלא יתעקם.
אתה צודק, לא הובטח שום מוט מראש.
אני הבאתי את המוט AF המדובר אגב, שיום לפני התחרות ולאד אלחזוב עיקם בראק פולס עם 400 ק"ג.

סליחה שאני מתערב בתור ליפטר בנימוס,
אבל לצדד בחופש ביטוי (פוגעני) זה להיות נבל ברשות התורה.
מעבר לזה אדטו לא חייב דין וחשבון לאף אחד על כלום, בטח שלא על מדיניות הקבוצה שלו בפייסבוק.

ולגבי הזלזול. כן זלזול, שעלה פה כנגד אנשים וירטואליים או מתחרי עבר, הוא נורא דבילי,
כי התרומה של אותם אנשים היא מוחשית ומשמעותית ומתרחשת גם ברגע זה ממש.
בלי הפורום הזה והאנשים שחייו אותו, היה פחות ידע ומוטיבציה עשרות מונים לכל מי שקשור אליו.
בדימוס*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית