הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

הנחש המעשן, איש הלילה, המפצל, רן, אלכס, משה ועוד רבים וטובים הם אלה שנתנו את הפוש למה שקורה פה.
בתקופה שבקושי ידעו מה זה SS והאתר הזה רק עלה לאוויר, בתקופה שהיו הקבוצות הישנות והטובות במסנג׳ר, בזכות האנשים האלה נפתחו פורומים וקבוצות בפייסבוק.
הם היו ניצני הקהילה, לא אדטו ולא אף אחד אחר.
שכחת מישהו לול

כל כמה שנים זה אותו הסיפור. הענפים של פיתוח הכוח ופיתוח הגוף מתחלקים לקהילות כשכל אחת יורדת על השנייה והן רבות מי משפיע יותר על התחום ומתנשאות האחת על השנייה.

תמיד אומרים שמישהו דיקטטור ומשתיק את מי שלא מסכים איתו ותמיד אומרים שמישהו מאונן מקלדת ושזו לא חוכמה לכתוב בפורומים בבית מהמזגן כשמישהו עושה עבודה בשטח.

זהו עכשיו אפשר להוסיף גם קרוספיט והרמת משקולות לקדירה...

העליתם אותי מהמתים ומאוחר בלילה ושרוף קצת המוח אז אגיב לא ממש מסודר אבל ככה:

@MasterSplitter - אופיר צודק קודם כל וגם אח אחרי הכל אז כל מה שהוא אומר בנושא פאוורליפטינג > כל מה שאחרים פה מקשקשים.

אחכ @DarY - גם צודק. אם מתחילים לחשוב מי הביא את הרעיון החדשני הזה של להתאמן בצורה קצת יותר יעילה למיינסטרים אז זו קלילה מאוד מצומצמת עם אנשים ששכחתם כמו רשוס123, אלכס קולדפייר, אחד מסריח בשם שלד ועוד בחור בשם אובזיון, אליהם נוספו אחכ נחש, המפצל, קובה דריוסף, קרוספיטר, ורבים שבטח שכחתי (הנה קפץ לי עוד אחד לראש, דאוס אקס מאשינה שהיה כמובן הוכחה חיה שאפשר להיות בהמה, חטוב יחסית וחזק רצח)

אז לבוא ולומר "בזכות אדטו" זה ו"בזכות אדטו" בלה בלה אפשר לומר רק על אירגון התחרות עצמה, שמי שאוהב שילך ומי שלא לא - זה בטח לא תנאי להיות חבר בקהילה כלשהי, אז מגוחך בכלל להסביר את זה. אני אישית חושב שהלוג שלי שהתחיל מ-0 והגיע ל220 דדליפט מתישהו על גבי הפורום כשבכלל בחרתי מטרה אחרת פאוורליפטינג היווה השראה להמון אנשים, וקרה לי לא אחת שעצרו אותי בחדרי כושר ואמרו לי ואו אתה מוכר לי מפורום שאני קורא בו.

קיצר אושר ויוניסי (אהלן גבר, הייתי מאמן TRX והאמת שאתה נראה כאילו אתה צריך אימון אבל אני עוקץ רק כי אתה התחלת) - ואללה אושר , מהימים שעשינו על האש ביחד והטרלנו בישראלבודי אתה אמור לזכור איך הכל התחיל ולא לבוא ולזקוף הכל לזכות מארגן תחרות זה או אחר. כשאני חושב עלזה אפילו הוואסח והסלגנ שלכם נבע ממה שאנחנו התחלנו (אני חושב שסאבזירו\רשוס\אופק אובזיון ואני בעיקר הכנסנו לשם הרבה מהדיבור שאתם נוהגים להשתמש בו)
בסופו של יום, כמו שאמרתי, לאדטו חייבים תודה מי שאוהב את האווירת תחרות וכמובן הספורטאים שהוא תומך מקדם, וזה לא שולל העברת ביקורת זו או אחרת, ובטח שלא תיקון שגיאת כתיב אבל מילא.

קיצר הלאה. תצליחו
כל כמה שנים זה אותו הסיפור. הענפים של פיתוח הכוח ופיתוח הגוף מתחלקים לקהילות כשכל אחת יורדת על השנייה והן רבות מי משפיע יותר על התחום ומתנשאות האחת על השנייה.

תמיד אומרים שמישהו דיקטטור ומשתיק את מי שלא מסכים איתו ותמיד אומרים שמישהו מאונן מקלדת ושזו לא חוכמה לכתוב בפורומים בבית מהמזגן כשמישהו עושה עבודה בשטח.

זהו עכשיו אפשר להוסיף גם קרוספיט והרמת משקולות לקדירה...
הצחקת אותי, רק עכשיו? מה שקרה עכשיו זה שפשוט הג'יפה יכולה לצאת החוצה יותר בקלות, פעם פשוט היו יורדים על האחרים בתחומים שונים בזמן האימון ולא היה ככ הרבה כוח לפייסבוק כדי שיהיה נוח להטריל.

שמעתי באמצע האימון היום, ש"קרוספיטר מאלה שהטרלנו פעם, גורש מהקבוצה בפייסבוק ועכשיו יש אחלה דיון בפורום LBS", אז באתי לקרוא.
לא התאפקתי ונרשמתי רק בשביל לזרוק קצת קקי בחזרה...
אבל קודם הקדמה קטנטונת.
אני קצת חלש בכל התחום של פורומים ( כל עוד זה לא מדובר בלחפש כל מיני שטויות שקשורות לרכבים, אין לי שום עניין בכל הקונספט הזה).
נאמר פה שבלי LBS אנשים לא היו יודעים בכלל מה זה סקוואט. אני אישית, לא הייתי יודע מה זה פאוורליפטינג אם לא סירטוני יוטיוב וספר 531 של ג'ים וונדלר שחבר הביא לי (שגם הוא לא נמצא בפורום הנ"ל). היינו בסה"כ איזה 3 חבר'ה שעשו הרבה רעש בהולמס פלייס ראשון לציון. מפה לשם "קצת" גדלנו והיום אנחנו סוג של "נבחרת ראשל"צ" שמנסים לדחוף לכל תחרות הבאה עוד אנשים חדשים. אה וכן לאף אחד מהם בדרך כלל אין יותר מדי מושג מי זה או מה זה LBS. לא מזלזל חס וחלילה, פשוט קצת פרופורציות..

נעבור לבחור שגורש...
הייוששש 😃
אתה בטח לא זוכר אבל לפני איזה שנה~שנתיים, כשאתה והחברים שלך היו קצת יותר פעילים, מאוד נהננו להטריל אותכם.
אז קודם כל מזל טוב לנו! אני מבין שהיית האחרון מהחבורה ההיא שלא חיבבנו במיוחד.
אגב אם תשים לב, בקהילה יש קרוספיטרים שהם אחלה אנשים ואף אחד לא צוחק עליהם או מטריל. מעניין מאוד למה דווקא אליך ולחברים שלך היה כזה ביקוש...
לגבי זה שהייתה קבוצה "לפני ההשתלטות של הדר. " :
א. במשך כל הדיון הזה אני קולט פה ושם טיפות של זילזול בבן אדם שמשקיע היום הכי הרבה בתחום הזה. מי אתם שתזלזלו בבן אדם כזה או אחר?
חושבים שהוא עשה כבר מליונים מוולקנו ומכל התחרויות? אני בספק גדול.
ב. אם אני לא טועה הקבוצה הוקמה על ידי אותו הדר. הרשע(!!!) ולצורך העניין כל האיגוד שתחתיו האנשים באים להתחרות בתחרויות, נמצא בארץ אך ורק בזכותו. אז טכנית, אם אדטו מחליט להעיף מישהו שלא נראה לו, זכותו המלאה. הוא לא חייב לך כלום.
ג. אמרת שאתה מכיר לפחות 4 שמות של החבר'ה שהם יותר חזקים ולא מתחרים אצל אדטו. נא לפרט בבקשה.
ד. שמעתי פה טענה שפחות אנשים התחילו לבוא לתחרויות של אדטו בזמן האחרון. אז בואו נבהיר כמה דברים בנוגע לתחרות האחרונה. הרבה חבר'ה חזקים לא התחרו\ התחרו חלקית כי בעוד פחות מחודש הם טסים להתחרות בחו"ל (אגב נחשו בזכות מי זה קורה...) ולייצג את ישראל בכבוד.
אני לא יודע כמה אנשים שמים לב מה קורה בקהילה אבל כמות הילדודס גדלה בכל תחרות וזה מעולה, כי מה שקורה בעצם, זה שאדטו מגדל פה דור ילדים שיהיה לו תחביב יחסית בריא וגם יקבל קצת משמעת לחיים עצמם. וכן הקהילה רק גדלה ומרוויחה מזה.
ה. תזכירו לי בבקשה, כמה אנשים היו בתחרות האחרונה של ואלרי? איזה מספרים היו שם? היו שיאים?

אתה יודע, הרגע הבנתי את מי אתה מזכיר לי! אתה היית הבצלם של הקהילה! היית בתוך הקבוצה שאין לך שום קשר אליה וזרקת קקי על ההנהלה ושאר חברי הקבוצה. עכשיו שגורשת מה"מדינה" אתה מחפש את הBDS משלך בשביל לבכות ולקבל תמיכה. בהצלחה!

גם אתה מנבחרת ראשון לציון, גם הטרלת אותי בעבר וגם למדת פווארליפטינג לבד, קיצר אני מפחד להגיב לך.
יום טוב.

(אהלן גבר, הייתי מאמן TRX והאמת שאתה נראה כאילו אתה צריך אימון אבל אני עוקץ רק כי אתה התחלת)

לפני שנה היה צורך שהייתי 125 ק"ג. היום שאני 106 כבר אין כל כך צורך לאימון כזה, אבל תודה בכל זאת. אם השלב הבא בקריירה שלך הוא מאמן זומבה אולי יהיה על מה לדבר.

סוף סוף נוצר איחוד מושלם בין נדב "מור" לבין שלד הלילה. הזוג האלמותי והאוהב של הפורומים בישראלי.

עכשיו באמת אפשר לחתום את הדיון הזה בברכת הנשיא.

יום טוב.

ואללה אושר , מהימים שעשינו על האש ביחד והטרלנו בישראלבודי אתה אמור לזכור איך הכל התחיל ולא לבוא ולזקוף הכל לזכות מארגן תחרות זה או אחר.

מה שצרם לי מאוד וזה באמת מביך בשיחה הזאת זה הטענות על חוסר תרומה של משה.

אני מצטט את שניכם בכוונה,
כנראה יש לכם קושי כזה או אחר בהבנת הנקרא.
לא דובר האם יש למשה / לפורום תרומה לתחום האימונים,
דובר כאן על קידום ענף ה-POWERLIFTING
שמה לעשות קורן, אין לך שום חלק בו. בחיים לא דרכת באולם התחרות, ביום התחרות. וזה בסדר, אתה לא חייב לאהוב את התחום, אבל להגיד שבזכותך התחום הוא מה שהוא היום? קצת פרופורציות וצניעות לא תזיק.

העליתם אותי מהמתים ומאוחר בלילה ושרוף קצת המוח אז אגיב לא ממש מסודר אבל ככה:

@MasterSplitter - אופיר צודק קודם כל וגם אח אחרי הכל אז כל מה שהוא אומר בנושא פאוורליפטינג > כל מה שאחרים פה מקשקשים.

אחכ @DarY - גם צודק. אם מתחילים לחשוב מי הביא את הרעיון החדשני הזה של להתאמן בצורה קצת יותר יעילה למיינסטרים אז זו קלילה מאוד מצומצמת עם אנשים ששכחתם כמו רשוס123, אלכס קולדפייר, אחד מסריח בשם שלד ועוד בחור בשם אובזיון, אליהם נוספו אחכ נחש, המפצל, קובה דריוסף, קרוספיטר, ורבים שבטח שכחתי (הנה קפץ לי עוד אחד לראש, דאוס אקס מאשינה שהיה כמובן הוכחה חיה שאפשר להיות בהמה, חטוב יחסית וחזק רצח)

אז לבוא ולומר "בזכות אדטו" זה ו"בזכות אדטו" בלה בלה אפשר לומר רק על אירגון התחרות עצמה, שמי שאוהב שילך ומי שלא לא - זה בטח לא תנאי להיות חבר בקהילה כלשהי, אז מגוחך בכלל להסביר את זה. אני אישית חושב שהלוג שלי שהתחיל מ-0 והגיע ל220 דדליפט מתישהו על גבי הפורום כשבכלל בחרתי מטרה אחרת פאוורליפטינג היווה השראה להמון אנשים, וקרה לי לא אחת שעצרו אותי בחדרי כושר ואמרו לי ואו אתה מוכר לי מפורום שאני קורא בו.

קיצר אושר ויוניסי (אהלן גבר, הייתי מאמן TRX והאמת שאתה נראה כאילו אתה צריך אימון אבל אני עוקץ רק כי אתה התחלת) - ואללה אושר , מהימים שעשינו על האש ביחד והטרלנו בישראלבודי אתה אמור לזכור איך הכל התחיל ולא לבוא ולזקוף הכל לזכות מארגן תחרות זה או אחר. כשאני חושב עלזה אפילו הוואסח והסלגנ שלכם נבע ממה שאנחנו התחלנו (אני חושב שסאבזירו\רשוס\אופק אובזיון ואני בעיקר הכנסנו לשם הרבה מהדיבור שאתם נוהגים להשתמש בו)
בסופו של יום, כמו שאמרתי, לאדטו חייבים תודה מי שאוהב את האווירת תחרות וכמובן הספורטאים שהוא תומך מקדם, וזה לא שולל העברת ביקורת זו או אחרת, ובטח שלא תיקון שגיאת כתיב אבל מילא.

קיצר הלאה. תצליחו

הצחקת אותי, רק עכשיו? מה שקרה עכשיו זה שפשוט הג'יפה יכולה לצאת החוצה יותר בקלות, פעם פשוט היו יורדים על האחרים בתחומים שונים בזמן האימון ולא היה ככ הרבה כוח לפייסבוק כדי שיהיה נוח להטריל.

פתחת לוג שבו הגעת ל220 דד...אפשר חתימה בבקשה?
עזבו חברים, אפשר להתקפל, ללא ספק אחת התרומות הכי גדולות לתחום שלנו.

אני מצטט את שניכם בכוונה,
כנראה יש לכם קושי כזה או אחר בהבנת הנקרא.
לא דובר האם יש למשה / לפורום תרומה לתחום האימונים,
דובר כאן על קידום ענף ה-POWERLIFTING
שמה לעשות קורן, אין לך שום חלק בו. בחיים לא דרכת באולם התחרות, ביום התחרות. וזה בסדר, אתה לא חייב לאהוב את התחום, אבל להגיד שבזכותך התחום הוא מה שהוא היום? קצת פרופורציות וצניעות לא תזיק.
כנראה שאתה הוא זה שלא קורא טוב. אני כתבתי מי תרם להביא לתודעה צור. אימון אחרת שבלעדיה לא היה לך או לאחרים רבים מושג איך להתאמן כי פשוט לא הכרתם את הדברים האלו. איך אמרת? קצת צניעות לא תזיק.
פתחת לוג שבו הגעת ל220 דד...אפשר חתימה בבקשה?
עזבו חברים, אפשר להתקפל, ללא ספק אחת התרומות הכי גדולות לתחום שלנו.
אני מבין שיש לך רגשי נחיתות אבל תנסה לקרוא בצורה קצת יותר יעילה ולהבין למה כתבתי מה שכתבתי.

אם לוקחים את זה לפן האישי אז חבל לנו על הזמן כי לא באתי לנפנף פה בזין שלי מול ילדים בני 17 או זקני הפורום, יש לי מספיק שימושים אחרים בשבילו.

@THEDJSKAY1 אני שמח שאתה כבר לא נראה ככה ורמת המודעות העצמית עלתה. לגבי זומבה לא ניסיתי אבל זה השלב הבא בשבילך כדי שהזמן הפנוי שלך ילך על בחורות ולא ילדים בני 17.

אחלה יום

נדב, אתה מוזמן לעבור לקבוצת הפאוורליפטינג שלי - AAH. יש שם אותה כמות אנשים בערך. תצטרך להתפשר קצת כי אני לא דוקטור לכישוף.

תהיתי איפה היית כל הדיון הזה וגם התגעגעתי קצת , מודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית