הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
אני יודע שפירסמו את זה כאן אך לא מצאתי מענה .. אתמול הייתה הזריקה הראשונה שלי בישבן ומאז הכאב רק הולך ומתגבר , אני לא יכול לשבת על ישבן ימין ... טסט פרופ של בלקן , ראוי לציין שהוא היה בקירור והבנתי שזו טעות כי זה הופך אותו לסמיך יותר אז הוצאתי אותו מהמקרר . בנוגע לכאב , מה עושים?🙁

• פותח/ת השרשור
מחכים שיעבור זה קורה
חשוב שהטכניקה טובה ושלא פגעת בעצב (סיכוי קלוש כי זה היה בישבן)
זריקה הבאה לישבן השני ?
אה ועוד שאלה , עדיף כבר לשאול כאן מאשר לפתוח אשכול חדש , יחסי מין בסייקל ? עדיף או להמנע?

נערך לאחרונה:
זריקה הבאה לישבן השני ?
אה ועוד שאלה , עדיף כבר לשאול כאן מאשר לפתוח אשכול חדש , יחסי מין בסייקל ? עדיף או להמנע?
כן, המשך להזריק כרגיל. ישבן/רגל/כתף - לאן שנוח לך
לגבי יחסי מין - כרגיל ובהנאה (מקווה)

• פותח/ת השרשור
כן, המשך להזריק כרגיל. ישבן/רגל/כתף - לאן שנוח לך
לגבי יחסי מין - כרגיל ובהנאה (מקווה)
חחח אל דאגה , פשוט שמעתי שככל שריכוז הטסט באשכים גבוהה יותר כך גם בדם , אז לאחר ביצוע יחסים הטסט באשכים נמוך יותר וכך גם בדם (כך הסקתי)

חחח אל דאגה , פשוט שמעתי שככל שריכוז הטסט באשכים גבוהה יותר כך גם בדם , אז לאחר ביצוע יחסים הטסט באשכים נמוך יותר וכך גם בדם (כך הסקתי)
מיתוס טהור.
מה שקורה בעת גמירה ופליטת זרע, זה ירידה קלה ורגעית ברמות הטסט בדם, לצד עליה חדה ברמות הפרולקטין. העליה ברמות הפרולקטין היא זו שגורמת לכך שלא ניתן להמשיך לשמור על זקפה חזקה, אם בכלל, וכמו כן ההנאה המשך קיום יחסי המין מתבטל. כל אלו חוזרים לנורמה לאחר מספר דקות (משתנה מאדם לאדם).

אם נאמר באופן מדעי וגם פרקטי, אז ממש ההיפך - התנזרות מפעילות מינית מאוד לא טובה, גם אם מדובר בזמן סייקל וקבלת טסט ממקור חיצוני. שמירה על חיי מין טובים ותדירים היא מפתח לבריאות כללית טובה, ובטח ובטח שבעת שימוש בסטרואידים. כל המיתוסים האלו שמין לפני אימון/משחק/תחרות עושה את האדם חלש רק מנציחים שטויות ורחוקים מהמדע הנכון שמתקיים בפועל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית