הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
אחרי שמליסנדרה ראתה שאפשר להחזיר אנשים לחיים בעזרת אל האור כמו שבריק חזר לחיים בפעם השישית אחרי שThe Hound הרג אותו בעונה 3 אז זה היה ברור שהיא תחזיר את ג'ון לחיים כי היא חזרה לCastle Black בסוף עונה 5
יש מצב, אני כבר לא זוכר מה היה בעונה 3 😄

• פותח/ת השרשור
למה זה ברור רק בגלל שהיא שם?
היא כל כך הייתה מופתעת בעונה 3 מהעובדה שיש Red Priest עם כל כך הרבה כוח שאשכרה החזיר לחיים את אוץו בנאדם 6 פעמים.
תוסיף לזה את הדברים שהיו איתה בעונה 2- שCressen נתן לה יין מורעל היא שתתה אותו ולא קרה לה כלום, הוא שתה ואז הוא מת.
את הקשר שלה למוות של רנלי, זה מרמז שאם היא בCastle Black היא לא באה לשם סתם

אממ שאלה לי:
עד היום כל פעם שסטארק מת גם הזאב שלו מת איתו, והפעם הזאב של בראן מת ובראן ברח. האם זה מרמז על מוות של בראן בפרק הבא?

אממ שאלה לי:
עד היום כל פעם שסטארק מת גם הזאב שלו מת איתו, והפעם הזאב של בראן מת ובראן ברח. האם זה מרמז על מוות של בראן בפרק הבא?

ספק גדול מאוד, הם בונים הרבה זמן משהו עם בראן... כבר כמה עונות.
להרוג אותו עכשיו יהיה בזבוז של דמות.
ניתן לשים לב שכמעט כל דמות שמתה היא דמות שדיי עשתה את שלה בעלילה. לדוגמה גו'ן סנואו היה ברור שיחזור לחיים כי הדמות ממש אבל ממש לא מיצתה את עצמה. הכוונה ל R+L=J

ספוילרים לפרק שש

פרק די חלש,היו קטעים בודדים מעניינים. טומן הוכיח מחדש איזה מלך חלש הוא,מעניין מה הלאניסטרים הולכים לעשות איתו. מתקשה להאמין שהוא ימות (לפחות לא על ידיהם של הלאניסטרים) אבל אין סיכוי שיתנו לו בשקט לכרות ברית עם האמונה.
הסיפור של בנז'ן ממש מעניין,מקווה שיפרטו עוד. בראן בלי הודור זה לא אותו דבר :(

ספוילרים לפרק שש

פרק די חלש,היו קטעים בודדים מעניינים. טומן הוכיח מחדש איזה מלך חלש הוא,מעניין מה הלאניסטרים הולכים לעשות איתו. מתקשה להאמין שהוא ימות (לפחות לא על ידיהם של הלאניסטרים) אבל אין סיכוי שיתנו לו בשקט לכרות ברית עם האמונה.
הסיפור של בנז'ן ממש מעניין,מקווה שיפרטו עוד. בראן בלי הודור זה לא אותו דבר 😭
פרק חמוד לא יותר , אבל אי אפשר לצפות שכל פרק יעלה על הקודם...
מניח ששאר הפרקים ישתפרו (בעונה 5 גם היו כמה פרקים משעממים וה2 פרקים אחרונים היו טובים)

פרק 6 ב3 מילים: Burn Them All!
לא חשבתי שיראו את הזכרונות מהמלך המשוגע..מאוד מאוד מקווה שהולכים להקדיש לזה המון זמן,זה מעניין בטירוף
פרק חמוד לא יותר , אבל אי אפשר לצפות שכל פרק יעלה על הקודם...
מניח ששאר הפרקים ישתפרו (בעונה 5 גם היו כמה פרקים משעממים וה2 פרקים אחרונים היו טובים)
האמת שהפתיחה של עונה 6 הייתה ממש חזקה,מה שאמרת-אי אפשר לצפות שכל פרק יעלה על הקודם,זה בדיוק מה שקרה בתחילת העונה,כל פרק הייתי אשכרה בטוח שזה הפרק הכי טוב שיצא אי פעם לסדרה. די הרגילו אותנו לדבר הזה,אז קצת מאכזב שהם שמים פרק יחסית חלש

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שיראו את הזכרונות מהמלך המשוגע..מאוד מאוד מקווה שהולכים להקדיש לזה המון זמן,זה מעניין בטירוף
קראתי איפשהו שרוצים לעשות סרט שקשור לסדרה, אני כבר בערך מעונה 4 מתפלל שייצא איזה סרט על King's Landing בתקופת הMad King והמרד של רוברט

האמת שהפתיחה של עונה 6 הייתה ממש חזקה,מה שאמרת-אי אפשר לצפות שכל פרק יעלה על הקודם,זה בדיוק מה שקרה בתחילת העונה,כל פרק הייתי אשכרה בטוח שזה הפרק הכי טוב שיצא אי פעם לסדרה. די הרגילו אותנו לדבר הזה,אז קצת מאכזב שהם שמים פרק יחסית חלש

יש סרטונים של ההיסטוריה בסדרה שמדובבים אותם השחקנים עצמם.. מאוד מעניין.

פרק חלש ביותר.. קיבלנו את בנג׳ן בלי שום סיבה מיותרת.. כמה שנים שהוא מצפון לחומה וזהו? "העורב קרא לי אז באתי..."
שלחו את ג׳יימי באיחור אופנתי לריברן ועדיין משחקים איתנו בחזיונות... עדיין לא הראו את toj עד הסוף או כל דבר שעלול לרמוז לזה שהמהלך המשוגע השתגע בגלל העורב..

• פותח/ת השרשור
ואוו זה הפרק הכי גרוע שהיה בסדרה עד היום.
האמת שהיו מלא דברים לא במקום שם:
ערבוב בין בנג'ן וcoldhands
הקשיש ניצח את הלאניסטרים.
סתם הראו את וולדר פריי כדי להזכיר שהוא קיים.
עוד ניאום של דאינריז...
פרק בלי טיריון.

אכן פרק מעט מעצבן, ה10 שניות של הmad king שוות יותר מכל השאר

קראתי איפשהו שרוצים לעשות סרט שקשור לסדרה, אני כבר בערך מעונה 4 מתפלל שייצא איזה סרט על King's Landing בתקופת הMad King והמרד של רוברט
קצת קשה לי להאמין שיעשו סרט,כנראה שנקבל חלק מהסיפור של המרד דרך בראן
יש סרטונים של ההיסטוריה בסדרה שמדובבים אותם השחקנים עצמם.. מאוד מעניין.
תודה רבה,אני אראה

הדבר שהכי עיצבן אותי בפרק:
"גילי אל תגידי לאבא שלי שאת פראית"
כעבור דקה:
"ירדנו לטירת שחור...."
"את פראית?"

וואו כ"כ מפתיע שאבא של סאם גילה על זה 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית