הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הדבר שהכי עיצבן אותי בפרק:
"גילי אל תגידי לאבא שלי שאת פראית"
כעבור דקה:
"ירדנו לטירת שחור...."
"את פראית?"

וואו כ"כ מפתיע שאבא של סאם גילה על זה 😣
הכי מעצבן היה עוד נאום של דאינריז לדעתי.

הכי אהבתי חוץ מהmad king שmace tyrell נואם לפני שהצבא של הייגארדן מגיע לספט ואף אחד לא מקשיב לו

הדבר שהכי עיצבן אותי בפרק:
"גילי אל תגידי לאבא שלי שאת פראית"
כעבור דקה:
"ירדנו לטירת שחור...."
"את פראית?"

וואו כ"כ מפתיע שאבא של סאם גילה על זה 😣

הקו עלילה הכי משעמם שהיה בסדרה אי פעם. אם ימחקו עכשיו ברגע זה כל זכר לסם, גילי וכל העיר הזו שלהם מהסדרה, באמת שלא יזיז לי ואני בחיים לא אתהה מה קרה איתם.

הכי מעצבן היה עוד נאום של דאינריז לדעתי.

הכי אהבתי חוץ מהmad king שmace tyrell נואם לפני שהצבא של הייגארדן מגיע לספט ואף אחד לא מקשיב לו
לא הייתה שום פואנטה לנאום שלה. היא כבר קנתה את כולם כשהיא שרפה את כל החאלים למוות,הקטע עם דרוגון נועד נטו לווסאח

מייס טיירל פשוט בובה על חוטים של אולנה טיירל,כמו שג'ופרי היה עבור סרסיי

• פותח/ת השרשור
לא הייתה שום פואנטה לנאום שלה. היא כבר קנתה את כולם כשהיא שרפה את כל החאלים למוות,הקטע עם דרוגון נועד נטו לווסאח

מייס טיירל פשוט בובה על חוטים של אולנה טיירל,כמו שג'ופרי היה עבור סרסיי
רק שלא ישיר עוד פעם כמו בעונה 5

הקו עלילה הכי משעמם שהיה בסדרה אי פעם. אם ימחקו עכשיו ברגע זה כל זכר לסם, גילי וכל העיר הזו שלהם מהסדרה, באמת שלא יזיז לי ואני בחיים לא אתהה מה קרה איתם.
בספרים זה אחד המותחים אגב... סאם מגיע לשם ועוד מישהו מסתורי

טוב.. עבר מספיק זמן..

Screenshot_2016-06-01-11-33-35-1.png

הייתי אומר שהם הולכים לאותו כיוון עם ג'אקן הגר.
אני זוכר שבספרים הוא הרג איזה מלומד או מישהו כמו סאם שהולך להיות מלומד.. אני לא רואה את ג׳אקן עושה את זה.. איזה סיבה יש לו פתאום להגיע לאולדטאון?
מישהו קרא לי?
רוצח!.
Shame
Shame:up:
Shame
Shame

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שבספרים הוא הרג איזה מלומד או מישהו כמו סאם שהולך להיות מלומד.. אני לא רואה את ג׳אקן עושה את זה.. איזה סיבה יש לו פתאום להגיע לאולדטאון?

רוצח!.
Shame
Shame
Shame
הקו עלילה עם ג'אקן יהיה שהWaif תרדוף אחרי אריה עד סוף העונה סביר להניח

רוצח!.
Shame
Shame
Shame

אני לא רוצה להרוס למי שלא קרא את הספרים אז תיזהרו ספויילרים
.
.
.
.

היה אחד פיט באולדטאון שהוא היה עוזר למלומד בכיר, מישהו מסתורי בשם "האלכימאי" בא ואמר לפייט שיביא לו מטבע זהב אם הוא יתן לו מפתח מאסטר למצודה של אותו מלומד בכיר (כמובן שהייתה בחורה מעורבת בעניין). פיט הסכים לעסקה והביא לו את המפתח אבל האלכימאי הרג אותו עם רעל מהיר.

בסוף הספר כשסאם מגיע לאולדטאון הוא פוגש את המלומד העליון של הקסמים שבדיוק הולך למזרח, ונער שמזדהה בשם פיט אבל עם המאפייני פנים שלו מזכיר את ז'אקן הגר (זו לפחות התיאוריה).
איזה סיבה בתכלס? יש הרבה תיאוריות שהמתנקשים האלה מעורבים בהרבה מהפוליטיקה בעולם בסתר. יש גם לא מעט רמזים קטנים כאלה בעונה הזאת.

נערך לאחרונה:
הקו עלילה עם ג'אקן יהיה שהWaif תרדוף אחרי אריה עד סוף העונה סביר להניח
דווקא רציתי שאריה תחזור עם "כוחות"
אני לא רוצה להרוס למי שלא קרא את הספרים אז תיזהרו ספויילרים
.
.
.
.

היה אחד פיט באולדטאון שהוא היה עוזר למלומד בכיר, מישהו מסתורי בשם "האלכימאי" בא ואמר לפייט שיביא לו מטבע זהב אם הוא יתן לו מפתח מאסטר למצודה של אותו מלומד בכיר (כמובן שהייתה בחורה מעורבת בעניין). פיט הסכים לעסקה והביא לו את המפתח אבל האלכימאי הרג אותו עם רעל מהיר.

בסוף הספר כשסאם מגיע לאולדטאון הוא פוגש את המלומד העליון של הקסמים שבדיוק הולך למזרח, ונער שמזדהה בשם פיט אבל עם המאפייני פנים שלו מזכיר את ז'אקן הגר (זו לפחות התיאוריה).
איזה סיבה בתכלס? יש הרבה תיאוריות שהמתנקשים האלה מעורבים בהרבה מהפוליטיקה בעולם בסתר. יש גם לא מעט רמזים קטנים כאלה בעונה הזאת.
כן.. זה החלק המעניין.. בנתיים בסדרה אין קשר לזה. עד שיצא הספר כבר נמות

פרק חלש ביותר.. קיבלנו את בנג׳ן בלי שום סיבה מיותרת.. כמה שנים שהוא מצפון לחומה וזהו? "העורב קרא לי אז באתי..."
שלחו את ג׳יימי באיחור אופנתי לריברן ועדיין משחקים איתנו בחזיונות... עדיין לא הראו את toj עד הסוף או כל דבר שעלול לרמוז לזה שהמהלך המשוגע השתגע בגלל העורב..
בנג'ן הופיע על מנת לאשש את התיאוריה שהייתה עד הפרק האחרון שCOLDHANDS הוא אכן הוא. כל העניין בסדרה יצא קצת צולע מכיוון שמי שלא קרא את הספרים לא מכיר את COLDHANDS שהיה אמור להופיע עוד בקטע שסם עם גילי ובדרך צפונה של בראן ומירה.

לגבי TOJ, לא לחינם הראו את TOJ רק כמחצית. השמועה אומרת שההמשך יהיה סצינת הסיום של העונה.

סתם הראו את וולדר פריי כדי להזכיר שהוא קיים.
הראו אותו בשביל להראות את אדמיור טאלי (האחיין של ברנדין טאלי א.ק.א בלאקפיש). למה הראו? לא רוצה להרוס למי שלא קרא את הספרים. זה יתברר בפרק הבא.

דווקא רציתי שאריה תחזור עם "כוחות"
מי שעוקב אחרי כל שבב מידע שרץ ברשת עונה 6 יודע שאחד הספויילרים הגדולים בסדרה שנתגלו קשור אליה.

• פותח/ת השרשור
לגבי TOJ, לא לחינם הראו את TOJ רק כמחצית. השמועה אומרת שההמשך יהיה סצינת הסיום של העונה.
הלכת לפי הספויילרים האלה מReddit? לא טרחתי לקרוא אותם אבל אומרים שם שגם מה שנאמר בספויילרים על הפרקים שכבר שודרו היה נכון בכל הפעמים.

מניח שחלקם פורסמו גם ברדיט.
אני דוגם כמה וכמה אתרי מעריצים ופחות או יותר רואה כל סרטון רשמי על הסדרה שיוצא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית