ממשיך לחתור.מה קורה עם גנדרי ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממשיך לחתור.מה קורה עם גנדרי ?
מי שלא חותר טובעמה קורה עם גנדרי ?
חושב שהוא יורש העצר של רוברט בארתיון, ומקים צבא חדש שהולך לכסח את הלאניסטרים ולהפיל אותם מהשילטון.מה קורה עם גנדרי ?
תאוריה יפה.. קו העלילה הכי מעניין העונהחושב שהוא יורש העצר של רוברט בארתיון, ומקים צבא חדש שהולך לכסח את הלאניסטרים ולהפיל אותם מהשילטון.
העתקתי מאיזה פורום:
"כפי שכולנו יודעים,
אריה הסתובבה לה בעיר בראבוס עם שקיות כסף וזהב בכיף שלה.
לאחר שהבטיחה את מקומה על ספינה חזרה לווסטרוז היא מסתכלת בפעם האחרונה מגשר על הפסל של בראבוס.
לפתע באה זקנה חביבה ונחמדה, אריה מחייכת אליה ולפתע הזקנה מתגלית כלוחמת נינג'ה ותופסת את אריה, הזקנה מתגלה כחסרת הפנים The Waif ונועצת סכינים בבטנה של אריה. אריה נופלת מהגשר ולאחר מכן מגיעה למדרגות ומוציאה את עצמה מן המים.
היא מהלכת לה ברחוב וכעת יודעת שעליה להיזהר מכל אדם כי כל אחד מהם יכול להיות חסר פנים, ואף אחד לא מוכן לעזור לה.
אריה דמות מטומטמת, היא צריכה לדעת שהולכים להרוג אותה והיא לא נזהרת!!!
או שמא לא?
בפרק 5, אריה מחליטה לא להרעיל את ליידי קריין ולפי ג'אקן הגאר היא לא תקבל הזדמנות שלישית.
the waif מקבלת הוראה מג'אקן הגאר להרוג את אריה ולא לתת לה לסבול! the waif מחייכת חיוך זדוני והולכת.
היא מחייכת חיוך זדוני? חסרי הפנים לא אמורים לשמוח מלהרוג אנשים, הם הורגים את מי שהם מצווים להרוג.
אריה מוציאה את החרב שלה "מחט" מן הסלע ומתחבאת בחדר חשוך ומחכה להרוג את מי שיבוא להרוג אותה.
בפרק 7, אריה מהלכת ברחובות בראבוס בכיף שלה וללא החרב שלה "מחט", למה?, היא שכחה שרוצים להרוג אותה?
העלילה הכי דפוקה בסדרה זה עם אריה, דמות מטומטמת ששוכחת שרוצים להרוג אותה...
נכנסת זקנה וכל הצופים יודעים שזאת the waif ואריה מחייכת אליה ונדקרת, the waif דוקרת את אריה כמה פעמים בבטן ומסובבת את הסכין,
רגע מה? היא גורמת לה לסבול ונהנת מכך, זה לחלוטין נגד ההוראה של ג'אקן הגאר!
רגע רגע רגע! הפנים של הזקנה זה לא הפנים שאריה הביטה עליהם והצביעה עליהם בפרק 3 כשהיא דיברה עם ג'אקן הגאר? דווקא נדמה לי שכן!
מה קורה פה?
אריה שכחה שהיא לא מאוימת על ידי מסדר האל חסר הפנים ומתהלכת ברחובות בראבוס ללא החרב שלה ולא מזהה פנים של זקנה שהיא ראתה כבר על הקיר בהיכל הפנים?
משהו פה חשוד.
והמסקנה שלי היא שג'אקן הגאר רצה לבדוק את the waif אם היא באמת חסרת פנים, the waif נכשלה כבר פעמיים כי יש בה רגשות עזים נגד אריה והיא רוצה להרוג אותה.
לכן, ג'אקן הגאר לובש את הפנים של אריה ובודק איך thw waif תהרוג את אריה, הוא ראה שהיא גרמה לה לסבל אף שההוראה הייתה רק להרוג אותה בי לגרום לסבל.
ג'אקן הגאר אמר כבר שלאריה יש כישורים רבים וחבל.
אריה התהלכה ברחובות בבראבוס עם ידיים משולבות מאחור? אריה? עם ידיים משולבות מאחור? נדמה לי ראיתי את ג'אקן הגאר הולך ככה.
עכשיו בטח תשאלו את עצמכם איך ג'אקן הגאר לבש פנים של מישהי שעדיין חיה,
כשחסר הפנים הרעיל את עצמו לפני שאריה התעוורה, על חסר הפנים היו פניה של אריה, מה שאומר שג'אקן הגאר הוא מאסטר חסר פנים שיכול להחליף לפנים של אנשים חיים.
בפרומו לפרק 8 רואים את אריה קופצת מגג ועושה פארקור, איך מישהו שנעצו בה סכין בבטן וחתכו לה את הבטן יכולה לקפוץ מגגות?
מה שאומר שזאת לא הייתה אריה ואריה האמיתית שמתחבאת בחדר עם החרב שלה לא נפגעה והולכת לקפוץ מגגות.
מה אתם אומרים? שתפו!
חשוב לי לציין שהתאוריה לא שלי, וכבר יש כאלה שחשבו עליה לפניי, ראיתי באתרים באנגלית אבל כל האשכול במילים שלי."
גם האחים לבית קלגיין אולי ילחמו (והאח הקטן סנדור יהרוג את סרסי במשפט דרך קרב ויממש את התיאוריה של מגי המכשפה?)תאוריה יפה.. קו העלילה הכי מעניין העונה
יש עוד תאוריה שראיתי שצילמו תמונות מהקטעים של אריה בפרק בכמה מקומות שונים בbravos ובכולם רואים איזה בנאדם עם לבוש בצבע כחול שכנראה עוקב אחריהתאוריה יפה.. קו העלילה הכי מעניין העונה
קראתי שהחיו את סיריו פורל לפי צללית מתמונה שHBO שיחררו לפני הפרק. היה מצחיק לראות את הקטע בפרק ולהבין שהדמיון של האנשים הולך רחוק.יש עוד תאוריה שראיתי שצילמו תמונות מהקטעים של אריה בפרק בכמה מקומות שונים בbravos ובכולם רואים איזה בנאדם עם לבוש בצבע כחול שכנראה עוקב אחריה
ספציפית במקרה שלו,אני חושב שהוא יכנע לרגש (אפילו שהוא לדעתי הדמות הכי מחושבת בכל הסדרה) ויתמוך בסאנסה. אני גם חושב שיש לו איזשהוא אינטרס להפיל את בולטון (אבל מן הסתם שאנחנו לא יודעים אותו עדיין,בטח ישפכו על זה אור בפרקים הבאים)כנראה שנראה איזו אצבע קטנה מתערבת.... השאלה לאיזה צד.
אני חושב שזו רשמית העונה הכי גרועה עד כה.
פאק, הם פשוט לא נותנים כלום. אפשר לסכם התקדמות של כל סיפור בסדרה בשני משפטים מתחילת העונה.
הם פשוט פתחו יותר מידי סיפורים ולא הרגו מספיק אנשים כדי לסיים אותם. אין מספיק בשר בפרקים וזה פשוט לא עקבי.
הקרב הוא לא פחות ממדהים!
ממליץ לצפות בפרק, בסיומו לצפות בסרטון הזה () ואז לחזור לצפות בקרב שוב.