הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
מה קורה עם גנדרי ?
חושב שהוא יורש העצר של רוברט בארתיון, ומקים צבא חדש שהולך לכסח את הלאניסטרים ולהפיל אותם מהשילטון.
העתקתי מאיזה פורום:

"כפי שכולנו יודעים,
אריה הסתובבה לה בעיר בראבוס עם שקיות כסף וזהב בכיף שלה.
לאחר שהבטיחה את מקומה על ספינה חזרה לווסטרוז היא מסתכלת בפעם האחרונה מגשר על הפסל של בראבוס.
לפתע באה זקנה חביבה ונחמדה, אריה מחייכת אליה ולפתע הזקנה מתגלית כלוחמת נינג'ה ותופסת את אריה, הזקנה מתגלה כחסרת הפנים The Waif ונועצת סכינים בבטנה של אריה. אריה נופלת מהגשר ולאחר מכן מגיעה למדרגות ומוציאה את עצמה מן המים.
היא מהלכת לה ברחוב וכעת יודעת שעליה להיזהר מכל אדם כי כל אחד מהם יכול להיות חסר פנים, ואף אחד לא מוכן לעזור לה.
אריה דמות מטומטמת, היא צריכה לדעת שהולכים להרוג אותה והיא לא נזהרת!!!
או שמא לא?
בפרק 5, אריה מחליטה לא להרעיל את ליידי קריין ולפי ג'אקן הגאר היא לא תקבל הזדמנות שלישית.
the waif מקבלת הוראה מג'אקן הגאר להרוג את אריה ולא לתת לה לסבול! the waif מחייכת חיוך זדוני והולכת.
היא מחייכת חיוך זדוני? חסרי הפנים לא אמורים לשמוח מלהרוג אנשים, הם הורגים את מי שהם מצווים להרוג.
אריה מוציאה את החרב שלה "מחט" מן הסלע ומתחבאת בחדר חשוך ומחכה להרוג את מי שיבוא להרוג אותה.
בפרק 7, אריה מהלכת ברחובות בראבוס בכיף שלה וללא החרב שלה "מחט", למה?, היא שכחה שרוצים להרוג אותה?
העלילה הכי דפוקה בסדרה זה עם אריה, דמות מטומטמת ששוכחת שרוצים להרוג אותה...
נכנסת זקנה וכל הצופים יודעים שזאת the waif ואריה מחייכת אליה ונדקרת, the waif דוקרת את אריה כמה פעמים בבטן ומסובבת את הסכין,
רגע מה? היא גורמת לה לסבול ונהנת מכך, זה לחלוטין נגד ההוראה של ג'אקן הגאר!
רגע רגע רגע! הפנים של הזקנה זה לא הפנים שאריה הביטה עליהם והצביעה עליהם בפרק 3 כשהיא דיברה עם ג'אקן הגאר? דווקא נדמה לי שכן!
מה קורה פה?
אריה שכחה שהיא לא מאוימת על ידי מסדר האל חסר הפנים ומתהלכת ברחובות בראבוס ללא החרב שלה ולא מזהה פנים של זקנה שהיא ראתה כבר על הקיר בהיכל הפנים?
משהו פה חשוד.
והמסקנה שלי היא שג'אקן הגאר רצה לבדוק את the waif אם היא באמת חסרת פנים, the waif נכשלה כבר פעמיים כי יש בה רגשות עזים נגד אריה והיא רוצה להרוג אותה.
לכן, ג'אקן הגאר לובש את הפנים של אריה ובודק איך thw waif תהרוג את אריה, הוא ראה שהיא גרמה לה לסבל אף שההוראה הייתה רק להרוג אותה בי לגרום לסבל.
ג'אקן הגאר אמר כבר שלאריה יש כישורים רבים וחבל.
אריה התהלכה ברחובות בבראבוס עם ידיים משולבות מאחור? אריה? עם ידיים משולבות מאחור? נדמה לי ראיתי את ג'אקן הגאר הולך ככה.
עכשיו בטח תשאלו את עצמכם איך ג'אקן הגאר לבש פנים של מישהי שעדיין חיה,
כשחסר הפנים הרעיל את עצמו לפני שאריה התעוורה, על חסר הפנים היו פניה של אריה, מה שאומר שג'אקן הגאר הוא מאסטר חסר פנים שיכול להחליף לפנים של אנשים חיים.
בפרומו לפרק 8 רואים את אריה קופצת מגג ועושה פארקור, איך מישהו שנעצו בה סכין בבטן וחתכו לה את הבטן יכולה לקפוץ מגגות?
מה שאומר שזאת לא הייתה אריה ואריה האמיתית שמתחבאת בחדר עם החרב שלה לא נפגעה והולכת לקפוץ מגגות.
מה אתם אומרים? שתפו!
חשוב לי לציין שהתאוריה לא שלי, וכבר יש כאלה שחשבו עליה לפניי, ראיתי באתרים באנגלית אבל כל האשכול במילים שלי."

חושב שהוא יורש העצר של רוברט בארתיון, ומקים צבא חדש שהולך לכסח את הלאניסטרים ולהפיל אותם מהשילטון.
העתקתי מאיזה פורום:

"כפי שכולנו יודעים,
אריה הסתובבה לה בעיר בראבוס עם שקיות כסף וזהב בכיף שלה.
לאחר שהבטיחה את מקומה על ספינה חזרה לווסטרוז היא מסתכלת בפעם האחרונה מגשר על הפסל של בראבוס.
לפתע באה זקנה חביבה ונחמדה, אריה מחייכת אליה ולפתע הזקנה מתגלית כלוחמת נינג'ה ותופסת את אריה, הזקנה מתגלה כחסרת הפנים The Waif ונועצת סכינים בבטנה של אריה. אריה נופלת מהגשר ולאחר מכן מגיעה למדרגות ומוציאה את עצמה מן המים.
היא מהלכת לה ברחוב וכעת יודעת שעליה להיזהר מכל אדם כי כל אחד מהם יכול להיות חסר פנים, ואף אחד לא מוכן לעזור לה.
אריה דמות מטומטמת, היא צריכה לדעת שהולכים להרוג אותה והיא לא נזהרת!!!
או שמא לא?
בפרק 5, אריה מחליטה לא להרעיל את ליידי קריין ולפי ג'אקן הגאר היא לא תקבל הזדמנות שלישית.
the waif מקבלת הוראה מג'אקן הגאר להרוג את אריה ולא לתת לה לסבול! the waif מחייכת חיוך זדוני והולכת.
היא מחייכת חיוך זדוני? חסרי הפנים לא אמורים לשמוח מלהרוג אנשים, הם הורגים את מי שהם מצווים להרוג.
אריה מוציאה את החרב שלה "מחט" מן הסלע ומתחבאת בחדר חשוך ומחכה להרוג את מי שיבוא להרוג אותה.
בפרק 7, אריה מהלכת ברחובות בראבוס בכיף שלה וללא החרב שלה "מחט", למה?, היא שכחה שרוצים להרוג אותה?
העלילה הכי דפוקה בסדרה זה עם אריה, דמות מטומטמת ששוכחת שרוצים להרוג אותה...
נכנסת זקנה וכל הצופים יודעים שזאת the waif ואריה מחייכת אליה ונדקרת, the waif דוקרת את אריה כמה פעמים בבטן ומסובבת את הסכין,
רגע מה? היא גורמת לה לסבול ונהנת מכך, זה לחלוטין נגד ההוראה של ג'אקן הגאר!
רגע רגע רגע! הפנים של הזקנה זה לא הפנים שאריה הביטה עליהם והצביעה עליהם בפרק 3 כשהיא דיברה עם ג'אקן הגאר? דווקא נדמה לי שכן!
מה קורה פה?
אריה שכחה שהיא לא מאוימת על ידי מסדר האל חסר הפנים ומתהלכת ברחובות בראבוס ללא החרב שלה ולא מזהה פנים של זקנה שהיא ראתה כבר על הקיר בהיכל הפנים?
משהו פה חשוד.
והמסקנה שלי היא שג'אקן הגאר רצה לבדוק את the waif אם היא באמת חסרת פנים, the waif נכשלה כבר פעמיים כי יש בה רגשות עזים נגד אריה והיא רוצה להרוג אותה.
לכן, ג'אקן הגאר לובש את הפנים של אריה ובודק איך thw waif תהרוג את אריה, הוא ראה שהיא גרמה לה לסבל אף שההוראה הייתה רק להרוג אותה בי לגרום לסבל.
ג'אקן הגאר אמר כבר שלאריה יש כישורים רבים וחבל.
אריה התהלכה ברחובות בבראבוס עם ידיים משולבות מאחור? אריה? עם ידיים משולבות מאחור? נדמה לי ראיתי את ג'אקן הגאר הולך ככה.
עכשיו בטח תשאלו את עצמכם איך ג'אקן הגאר לבש פנים של מישהי שעדיין חיה,
כשחסר הפנים הרעיל את עצמו לפני שאריה התעוורה, על חסר הפנים היו פניה של אריה, מה שאומר שג'אקן הגאר הוא מאסטר חסר פנים שיכול להחליף לפנים של אנשים חיים.
בפרומו לפרק 8 רואים את אריה קופצת מגג ועושה פארקור, איך מישהו שנעצו בה סכין בבטן וחתכו לה את הבטן יכולה לקפוץ מגגות?
מה שאומר שזאת לא הייתה אריה ואריה האמיתית שמתחבאת בחדר עם החרב שלה לא נפגעה והולכת לקפוץ מגגות.
מה אתם אומרים? שתפו!
חשוב לי לציין שהתאוריה לא שלי, וכבר יש כאלה שחשבו עליה לפניי, ראיתי באתרים באנגלית אבל כל האשכול במילים שלי."
תאוריה יפה.. קו העלילה הכי מעניין העונה

תאוריה יפה.. קו העלילה הכי מעניין העונה
יש עוד תאוריה שראיתי שצילמו תמונות מהקטעים של אריה בפרק בכמה מקומות שונים בbravos ובכולם רואים איזה בנאדם עם לבוש בצבע כחול שכנראה עוקב אחריה

הפרק האחרון בא והראה שכל התיאוריות יפות כמו שהן, אך ורק בתור תיאוריות.

יש עוד תאוריה שראיתי שצילמו תמונות מהקטעים של אריה בפרק בכמה מקומות שונים בbravos ובכולם רואים איזה בנאדם עם לבוש בצבע כחול שכנראה עוקב אחריה
קראתי שהחיו את סיריו פורל לפי צללית מתמונה שHBO שיחררו לפני הפרק. היה מצחיק לראות את הקטע בפרק ולהבין שהדמיון של האנשים הולך רחוק.

סיום די ehhhh לפרק אבל כל הפרק בהחלט יוצר מתח לגבי ההמשך.

נ.ב:
הפרומו לפרק הבא אש.

אין הפתעות מיוחדות.. נקבל בפרק הבא מלחמה טובה שדיי צפוייה (כולל המנצחים).
בתקווה שפרק 10 יתן לנו WTF Moment

הסטארקים באים בעמדת נחיתות מטורפת. אם הבנתי נכון,הצבא של טאלי לא יצטרף אליהם. זה נשאר הפראים,וכמובן 62 החיילים וליידי אחת בת 9 שיש לה ביצים של שור

כנראה שנראה איזו אצבע קטנה מתערבת.... השאלה לאיזה צד.
ספציפית במקרה שלו,אני חושב שהוא יכנע לרגש (אפילו שהוא לדעתי הדמות הכי מחושבת בכל הסדרה) ויתמוך בסאנסה. אני גם חושב שיש לו איזשהוא אינטרס להפיל את בולטון (אבל מן הסתם שאנחנו לא יודעים אותו עדיין,בטח ישפכו על זה אור בפרקים הבאים)

פרק טוב לדעתי , המאונטן מוסיף פלפל אין מה לאמר אכזרי ביותר.

הפרק הציג בצורה טובה ביותר את מה שאני חושב על תאוריות.

כל הפייסבוק התמלא בתמונות שרואים את הWaif ואת הצל של סיריו פורל מאחוריה, איזה כיף היה לראות את הפרק ולהבין שכל התמונות האלה היו בלבולי מוח.

אני חושב שזו רשמית העונה הכי גרועה עד כה.
פאק, הם פשוט לא נותנים כלום. אפשר לסכם התקדמות של כל סיפור בסדרה בשני משפטים מתחילת העונה.
הם פשוט פתחו יותר מידי סיפורים ולא הרגו מספיק אנשים כדי לסיים אותם. אין מספיק בשר בפרקים וזה פשוט לא עקבי.

אני חושב שזו רשמית העונה הכי גרועה עד כה.
פאק, הם פשוט לא נותנים כלום. אפשר לסכם התקדמות של כל סיפור בסדרה בשני משפטים מתחילת העונה.
הם פשוט פתחו יותר מידי סיפורים ולא הרגו מספיק אנשים כדי לסיים אותם. אין מספיק בשר בפרקים וזה פשוט לא עקבי.

לא מסכים.

הקרב הוא לא פחות ממדהים!

ממליץ לצפות בפרק, בסיומו לצפות בסרטון הזה () ואז לחזור לצפות בקרב שוב.

הקרב הוא לא פחות ממדהים!

ממליץ לצפות בפרק, בסיומו לצפות בסרטון הזה () ואז לחזור לצפות בקרב שוב.

יצירת מופת הפרק הזה, רמזי קיבל את מה שמגיע לו (למרות שנורא אהבתי את הדמות ואת האכזריות שלה)
ובסוף הסצנה עם הכלבים ושסנסה נשארה לראות אותו זה היה מדהים

פרק ממש טוב, כראוי לפרק 9 😄
שבוע אחרי שראיתי וורקראפט בתלת מימד קשה להתרשם מהקרב אבל הוא בהחלט היה מדהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית