הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל גוף ואחוז שומן

• פותח/ת השרשור aviel95
  • פורסם בתאריך

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
אני שוקל את עצמי כל יום ראשון בבוקר כמובן לפני האכילה עכשיו רציתי לדעת עם אני יורד במשקל לפי המשקל שאני שוקל את עצמי אחוזי שומן יורדים גם או שהם יכולים להשאר אותו הדבר אני מרגיש שאני לא יורד באחוז שומן אבל המשקל מראה שירדתי במשקל גוף

יכול להיות מצב שאתה יורד הרבה במסת שריר ופחות בשומן, ואז אחוז השומן נשאר אותו דבר למרות שהמשקל יורד. בגלל זה משקל הגוף לא אמור להיות המדד היחיד לחיטוב מוצלח. ובשביל זה גם חשוב לעשות אימוני כוח בחיטוב, לשמר כמה שאפשר מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות מצב שאתה יורד הרבה במסת שריר ופחות בשומן, ואז אחוז השומן נשאר אותו דבר למרות שהמשקל יורד. בגלל זה משקל הגוף לא אמור להיות המדד היחיד לחיטוב מוצלח. ובשביל זה גם חשוב לעשות אימוני כוח בחיטוב, לשמר כמה שאפשר מסת שריר.
זה מה שאני עושה אימוני כוח ואירובי ותפריט תזונה מסודר לחיטוב אבל עדין המשקל יורד אבל רואה שהאחוז שומן נראה אותו דבר לפי העין והמסה טיפה ירדה לצערי ..

זה מה שאני עושה אימוני כוח ואירובי ותפריט תזונה מסודר לחיטוב אבל עדין המשקל יורד אבל רואה שהאחוז שומן נראה אותו דבר לפי העין והמסה טיפה ירדה לצערי ..
אתה מוזמן לכתוב את הגיל גובה ומשקל גוף שלך, את התפריט עם הערכים היומיים ואת תכנית האימונים, ננסה לעזור.

הערכים של התפריט נראים בסדר. יכול שבגלל שאתה מתאמן סטריט אז הגוף לא שומר על מסת השריר הקיימת, כי אין מספיק עצימות. או שאולי אתה כן יורד באחוז שומן ורק נדמה לך שלא.
כמה משל ירדת בכמה זמן?

• פותח/ת השרשור
הערכים של התפריט נראים בסדר. יכול שבגלל שאתה מתאמן סטריט אז הגוף לא שומר על מסת השריר הקיימת, כי אין מספיק עצימות. או שאולי אתה כן יורד באחוז שומן ורק נדמה לך שלא.
כמה משל ירדת בכמה זמן?

ירדתי שתי קילו בשלושה שבועות אבל שוב פעם שנשקלתי היום בבוקר ראיתי שעליתי בחצי קילו .. איך זה הגיוני אני מודד תאוכל שאני אוכל לפי הערכים שלי הכל .. משהו מוזר עושה אירובי ואימוני כוח

ירדתי שתי קילו בשלושה שבועות
זה לא ירידה מספיק גדולה כדי שתקבע בוודאות שלא ירדת באחוז שומן.
אבל שוב פעם שנשקלתי היום בבוקר ראיתי שעליתי בחצי קילו
יכול להיות שאכלת יותר פחמימות או יותר נתרן (מלח) שהעלו אותך בנוזלים

Back
למעלה תחתית