הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שילוב SS עם טקסס לחיצות

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
קודם כל שלום, אני מתאמן בSS חודשיים ומשהו ואלה הם המשקלים שלי בינתיים:
סקוואט - 120 קילו 3X5
דדליפט - 105 קילו 1X5
בנץ' - 85 קילו 3X5
פרס - 50 קילו 3X5
מתח - משקל גוף + 20 קילו 3X5
הוספתי מקבילים בשבועות האחרונים בשביל לשפר את הבנץ', התחלתי ממקבילים רק משקל גוף וכרגע עושה עם משקולת של 16 קילו עליי וממשיך להתקדם בזה.
טוב אז בסקוואט ובדדליפט אני ממשיך להתקדם אבל בשאר אני דיי תקוע וחשבתי על לשלב בין SS לטקסס. (אוכל ונח מספיק)
השאלה היא אם זה יתאים לי ? ואיך אמורה להראות התכנית ?
UP

אפשר, אבל אני לא אוהב את זה. שתי תוכניות שונות עם עקרונות שונים.
בלחיצות תמיד נתקעים קודם. תעשה ריסטים ותמשיך לעבוד כרגיל.

זה אפשרי לביצוע אבל עם הימור די גדול לפחות בשינוים שאני עשיתי אצלי, אני החלטתי ללכת על פעמיים דדליפט כבד בשבוע בגלל שהדדליפט היה לי קל באיזור ה140, הדדליפט התקדם ל172.5 ועכשיו אני מפסיק עם פעמיים בשבוע כי כבר בערך 3 פעמים קרה לי מצב שהדדליפט הראשון בשבוע קל והדדליפט השני מרגיש הרבה יותר קשה (לא בהכרח בגלל שזה עוד 2.5 כי דדליפט שבא אחריו שוב קל, כנראה בגלל שאני לא מתאושש ב100% לקראת הדדליפט השני).

בסקוואט לעומת זאת היו לי הרבה צרות והוא בקושי התקדם, הוא הפך מ105 לסט של שלשה בלינארית של ביל סטאר ל110 ל3x5 (אינלי מושג לכמה זה מקביל כסט אחד של שלשה) והוא נתקע לי בגלל שהאחיזה הייתה גורמת לי לכאבים בגיד המרפק, זה גרם לי לעשות ריסט כשהצרתי אחיזה ועכשיו אני עם סקוואט תקוע כי אחרי חודש הכאבים חזרו בפתאומיות.
בבנץ' עצימות לא הייתה התקדמות גדולה כל כך, גג 5 קילו מאז הריסט הארוך אבל בבנץ' נפח הייתה התקדמות לא רעה יחסית לזה שלפני כן לא עבדתי במתכונת של בנץ' נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית