עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה חושב בכלל שאתה צריך להיכנס לדיאטה כמו PSMF? מה הנתונים שלך? היא מתאימה לאנשים ששוקלים לכל הפחות 120-130 קילו(אלא אם כן אתה שוקל בטווח הזה, אז מילא).
בPSMF רצוי סביב ה2.5-3 גרם. זה למעשה המקור שומן הראשי.
הסיבה היחידה שהדיאטה תהיה אפקטיבית עם נתונים כמו שלך זה בגלל הטסט והויני. אחרת אין מה לפזול לכיוון של הדיאטה.שוקל 98 על 16 אחוז
יותר קל לי להתחייב למשהו באופן אבסלוטי עם חוקים והתניות ברורות
בלי תחום " אפור" מחקירות שעשיתי פה ובפורומים בחול הדיאטה ( במידה ועושים אותה על פי הפרוטקול) מאוד מאוד אפקטיבית והירידה במשקל מהירה.
מה גם שאני חייב לציין שלהפתעתי הרבה המשקלי עבודה לא נפגעו ( אמנם אני על וינסטרול וטסט אבל עדיין חשבתי שמאוד אחלש)
בכל אופן מחר שקילה לאחר שבוע בדיאטה הזאת נשקלתי בדיוק לפני שבוע בקליפר ידני וטניטה ככה שאוכל מחר לעדכן כמה ירדתי אם ירדתי והאם זה שומן או מים
הסיבה היחידה שהדיאטה תהיה אפקטיבית עם נתונים כמו שלך זה בגלל הטסט והויני. אחרת אין מה לפזול לכיוון של הדיאטה.
בנתיים לא נחלשת כי אתה בסהכ שבוע בדיאטה..הנפילה במשקלים עוד תבוא.
מה לגבי תחושה כללית? אני לא יודע במה אתה עוסק, אבל איך אתה מצליח לנהל שגרה נורמלית בתזונה כזו?
אני מקווה בשבילך שספתח כזה טוב לדיאטה ישאר גם בהמשך(מה שכנראה לא יקרה אם תקפיד על עקרונות הדיאטה).אני מנהל צוות מכירות. לא משהו פיזי מידי אבל מנהל שגרה של עבודה אימונים חברים וכו'
שוב כמו שאמרת אני רק שבוע ואני מניח שהטסט והוויני עוזרים כי כבר הייתי בדל פחמימה בעבר
ואני מכיר את החולשה והרצון המטורף לפרק פחמימה ומשום מה אין לי את זה .. כאילו הכמות הזאת של החלבון או החומרים מנטרלים לי התקפי רעב אין לי איך להסביר
אומרים שמינוס קלורי גדול מידי פוגע בחילוף החומרים .. ב-PSMF יש פגישה משמעותית בחילוף החומרים ? בגלל שאתה בקושי אוכלאני מקווה בשבילך שספתח כזה טוב לדיאטה ישאר גם בהמשך(מה שכנראה לא יקרה אם תקפיד על עקרונות הדיאטה).
שיהיה לך בהצלחה.
ברור. אבל בגלל זה יש העמסות - גם לסדר את החילוף חומרים וגם על מנת למלאות מאגרי גליקוגן.אומרים שמינוס קלורי גדול מידי פוגע בחילוף החומרים .. ב-PSMF יש פגישה משמעותית בחילוף החומרים ? בגלל שאתה בקושי אוכל
העמסה לא תגרום לריבאונד של שומן ? אם אוכלים המון פחמימה שאתה רגיל לא לאכול ?ברור. אבל בגלל זה יש העמסות - גם לסדר את החילוף חומרים וגם על מנת למלאות מאגרי גליקוגן.
לא ממש, זה נחוץ. יש גם תקופות של נייטרלי על מנת לאזן את המטבוליזם וההסתגלות הכללית של הגוף.העמסה לא תגרום לריבאונד של שומן ? אם אוכלים המון פחמימה שאתה רגיל לא לאכול ?