הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן, בן 21

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
גובה: 169
משקל: 69

הייתי עד לפני כמה שנים בעודף משקל קיצוני ושקלתי 107. ירדתי ל-65 והצלחתי לשמור. לפני חצי שנה בערך התחלתי להתאמן אבל לא בצורה מסודרת וללא תוכנית. פשוט משתדל לרוץ פעמיים בשבוע ולהרים משקולות מדי פעם או להתאמן על מכשירי הכושר בגינות הציבוריות. מדי פעם ירדתי כמה קילו (בשיא הגעתי ל-64) ומדי פעם עליתי כמה קילו (כעת אני 69). הייתי פה גם בייעוץ אישי באתר פעמיים.

כל התמונות במצב רפוי! שימו לב שיש לי הרבה הרבה עודפי עור כי כמו שאמרתי, אני אחרי ירידה של 40 קילו!

להשוואה, הנה אשכולות שלי מלפני כמה חודשים עם תמונות מאותה תקופה:

תמונה - לחטב או למסות?
תמונה - אחוז שומן?
תמונה - כמה אחוז שומן?

כמה אחוזי שומן אני בערך?

והאם ירדתי באחוזי שומן/גדלתי במסת השריר מאז התמונות של האשכולות מפעם?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 30 · צפיות: 376
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 39.4 · צפיות: 365
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 30.6 · צפיות: 371
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 375
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 33.3 · צפיות: 367
  • 6.jpg
    6.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 380
  • 7.jpg
    7.jpg
    KB 29.8 · צפיות: 386
  • 8.jpg
    8.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 427
  • 9.jpg
    9.jpg
    KB 67.1 · צפיות: 371
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 75.9 · צפיות: 342
18.

כל הכבוד על השינוי העצום,
מציע לך לפתוח לוג, להתחיל תוכנית מסודרת,
ולעלות על המסלול לשיפור עצמי.

החיים קצרים מדי כדי לחכות לניסים ונפלאות ;)

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה, אחינו. תגיד, כמה לדעתך א"ש הייתי בתמונות מהאשכולות מלפני כמה חודשים??? הבאתי למעלה לינקים. אגב, גם משה אמר שלדעתו אני 17%-18%.

וכן, אני החלטתי שהגיע הזמן להפסיק את המשחקים. לא יודע אם שמתם לב אבל נהייתי פעיל בפורום. גם הייתי באימון אישי עם @MikeRozner התותח כי הייתי בור ועם הארץ בסקוואט ודדליפט. כעיקרון אני עכשיו ממשיך עם החיטוב הזה עד שאני אגיע בחזרה למשקל 65. גם כדי לתת לעצמי הרגעה פסיכולוגית, וגם כדי שאני אוכל לעשות מסה ארוכת טווח. 😃

נערך לאחרונה:
לא חושב ש30 אחוז אבל לא פחות מ20
החוסר מסת שריר שלך בולט מאוד

ולגובה ולמשקל שלך מתאמנים על 15% אמורים להראות בנויים ואתה רחוק מזה

אתה צריך להוריד עוד קצת ולעבור למסה נקייה ככל שאפשר כדי לא להחזיר הרבה שומן

• פותח/ת השרשור
לא חושב ש30 אחוז אבל לא פחות מ20
החוסר מסת שריר שלך בולט מאוד

ולגובה ולמשקל שלך מתאמנים על 15% אמורים להראות בנויים ואתה רחוק מזה

אתה צריך להוריד עוד קצת ולעבור למסה נקייה ככל שאפשר כדי לא להחזיר הרבה שומן

הבעיה היא שאני לא מצליח... אני כל הזמן נשאר באותו משקל.

הבעיה היא שאני לא מצליח... אני כל הזמן נשאר באותו משקל.
אז אולי חבל על הזמן שלך, החילוף חומרים שלך לא משהו אני מניח אחרי ירידה של 40 קילו (מרשים מאוד) אולי הגיע הזמן לתת מסה נקייה על מנת לעלות במסת שריר ולתסדר את חילוף החומרים, החיטוב הבא כבר יראה אחרת.

חוץ מזה שראיתי שאתה על 170 פחמימה בפורום תזונה זאת אומרת שיש עוד הרבה לאן להתקדם אבל אןלי זה באמת מיותר

• פותח/ת השרשור
אז אולי חבל על הזמן שלך, החילוף חומרים שלך לא משהו אני מניח אחרי ירידה של 40 קילו (מרשים מאוד) אולי הגיע הזמן לתת מסה נקייה על מנת לעלות במסת שריר ולתסדר את חילוף החומרים, החיטוב הבא כבר יראה אחרת.

חוץ מזה שראיתי שאתה על 170 פחמימה בפורום תזונה זאת אומרת שיש עוד הרבה לאן להתקדם אבל אןלי זה באמת מיותר

תודה... אבל הבעיה היא שאני משמין מהר. אולי כדאי לי להתחיל נייטרלי לכמה שבועות כולל אימון?

ולגבי הפחמימה זה לא הכי מדויק. כל יום זה יוצא קצת אחרת. לפעמים יותר ולפעמים פחות. איפה כתבתי 170 ליום? זה יותר מדי לדעתך?

בהחלט יכול להיות שחילוף החומרים שלך הואט אבל מסת שריר תשפר לך מאוד גם את המראה וגם את חילוף החומרים. תתחיל על נייטרלי אבל עם דגש על תכנית אימונים. תקפיד על לפחות שלוש פעמים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית