הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב.

• פותח/ת השרשור vcp
  • פורסם בתאריך

vcp

משתמש מתחיל
16
4
נק' מוניטין:
4
16
4
התייעצות,
בת 27, שוקלת בסביבות ה-54 ק״ג, גובה 1.64.
מבחינת תזונה אוכלת תזונת פליאו תקופה ארוכה. (דל פחמימות שמגיעות בעיקר מירקות, הרבה ביצים ובשר מכל הסוגים, משתדלת לגוון בין חלבון רזה ובשר שומני לסירוגין.)
מבחינת מבנה הגוף, אני צרה במותניים והחזה ויחסית יותר רחבה ביריכיים והישבן. (לא משהו היסטרי אבל יחסית למותניים הצרות היריכיים נראות רחבות.)
המטרות שלי בגדול זה קודם כל להתחזק ולשפר סיבולת לב ריאה.
מבחינה פיזית אני מתעייפת ממש במהירות בכל פעילות אירובית, עולה קומה במדרגות ומתנשפת כאילו סיימתי מרתון.
בנוסף אשמח לחטב קצת את הגוף בעיקר פלג גוף תחתון כמו שציינתי למעלה, וליצור מראה יותר אסוף ומוצק.
כרגע מתאמנת בחדר כושר אליו נרשמתי לפני חודש,
עושה שלוש פעמים בשבוע אימוני כוח במכשירים שמובדדים כל שריר בנפרד, עושה מכשיר כתפיים, רגליים, חזה וגב.
שלושה סטים כפול 12 חזרות בסט עד שמגיעה כמעט לכשל בסט האחרון, זה לוקח לי בערך חצי שעה, ואז אחרי זה ממשיכה חצי שעה אירובי כל פעם מכשיר אחר, אופניים, אליפטיקל, הליכון וכיוצ׳.
השבועיים האחרונים התחלתי להוסיף סקווטים ולאנג׳ים כנגד משקל הגוף כדי ללמוד את הטכניקה ולהוסיף משקלים בהמשך.
מה דעתכם? האם אני בדרך הנכונה?

תודה.

לי זה נשמע שאת בדרך הנכונה, אבל יש פה כמה דברים שהייתי שם לב אליהם:

1. את שוקלת 54 ק"ג על גובה 164. עוד כמה קילוגרמים למטה ואת כבר תגיעי למצב של תת משקל! לכן לא הייתי ממליץ בכלל לחטב, אלא רק להעלות מסה.

2. את מתארת שאת מתעייפת מעלייה במדרגות וכד' - מתי בפעם האחרונה ביצעת בדיקות דם? אני רוצה לוודא שזה לא חס וחלילה אנמיה. מצד שני את מצליחה להרים משקולות במכון אז כנראה שהכל בסדר. אבל עדיין.

3. עדיף שתעלי תמונות של הגוף שלך, ותצלמי אותן אחרי השירותים של הבוקר לפני האוכל והשתייה.

@vcp ללא קשר לשאר הדברים שצויינו מעלי, 54 ק"ג על גובה של 164 ס"מ ממש לא קרוב לתת משקל.
במובן הזה אין בעייה ולא פוטנציאל לבעייה.

נשמע שאת בדרך הנכונה.
בשלב שאת נמצאת זה נכון לעבוד כוח בתרגילים שבהם פוטנציאל הפציעה נמוך ויחד עם זאת את מתרגלת טכניקה. כשתתחזקי תוכלי לעבור לתרגילים מורכבים וחופשיים.
ניתן לתכנן טוב יותר את מספר הסטים והחזרות אבל תני לתכנית הנוכחית 2-3 חודשים לחלחל ואז תחליפי לתכנית טובה יותר למטרה שלך.
לגבי האירובי טוב שאת מגוונת בין המכשירים תקפידי להעלות בצורה הדרגתית את רמת הקושי (השיפוע, המהירות).
כדאי לבצע בדיקות דם כדי לודא שאין שום בעיה פיסיולוגית.
תמשיכי עם התזונה הנייטרלית כדי למקסם את האימונים. את יכולה להגיע לגוף מעוצב וחזק יותר בלי גרעון קלורי.

Back
למעלה תחתית