הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן ויעוץ איך להתחטב יותר

אריה132

משתמש מתחיל
16
3
נק' מוניטין:
62
16
3
20160505_161925.jpg

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן שנתיים כולל הפסקה של 4 חודשים .. לגבי אכילה אני מקפיד מאוד על אכילה של כמה שיותר חלבונים , כמות של כ200 גרם חלבון ביום . לגביי פחמימות ממעיט ככל שניתן, ושומנים בריאים בלבד , כגון טחינה אבוקדו שקדים.

הייתי אומר 12%. נראה פגז, לדעתי תישאר ככה אבל זה הגוף שלך. 😃

• פותח/ת השרשור
חחח מעולם לא ..
אני דווקא חושב שאני פחות מ14 , או בגלל שהמסת שריר שלי גבוהה רואים קוביות ?

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא מספיק .. רוצה לתת עוד פוש של חודשים להגיע ל7-8% , אני כרגע באמונה של הכל טבעי , בלי חומרים רק תזונה נכונה, האם זה אפשרי ?

שום דבר לא מספיק .. רוצה לתת עוד פוש של חודשים להגיע ל7-8% , אני כרגע באמונה של הכל טבעי , בלי חומרים רק תזונה נכונה, האם זה אפשרי ?
להגיע בלי ממריצים למיניהם לאחוזי שומן כאלה נמוכים ללא איבוד מסת שריר נוספת לדעתי זה על גבול הבלתי אפשרי אבל אתה יכול לנסות....
וכשתגיע ל 7-8 ? אתה מתכוון לעלות על במה בתחרות פיתוח גוף או שלחזור למסה\ניטראלי?

בכל אופן בהצלחה במטרה, לדעתי זה מיותר אבל בחירה שלך 😃

• פותח/ת השרשור
אני אנסה , אולי אאבד קצת מסת שריר, אבל אראה הרבה יותר אסתטי אז מבחינתי זה שווה את זה .
בקשר לתחרויות התחום לא מעניין אותי, אני עושה את זה אך ורק למטרת הצלחה אישית שלי וכשאסיים חיטוב אני מתכוון לחזור למאזן ניטרלי משהו כמו חודש ואז לאט לאט לעלות במאזן החיובי ולהתחיל מסה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית