הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מהחיטוב - 12%

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
התחלה הייתה 95.5 קילו
18-19 אחוז שומן
עכשיו:
87-88 קילו
13-12 אחוז שומן

מושך עוד 3 חודשים לדעתי.
ההשערה שלי היא שהירידה קצת נתקעה ב3 שבועות האחרונים (בקושי 2 קילו) בגלל שהרגליים המשיכו להחזיר גודל מהפציעה.
קצת עדכון
תמונה אחת מתחילת החיטוב מצורפת (25.3)

קבצים מצורפים

• front6may.jpg
    front6may.jpg
    KB 39.9 · צפיות: 837
  • abs1may.jpg
    abs1may.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 807
  • legs5may.jpg
    legs5may.jpg
    KB 10.7 · צפיות: 798
  • front25march.jpg
    front25march.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 710
א. לא גדלים בחיטוב
ב. 13 חחחח
ג. :*

מה הסיבה שאתה ממשיך את החיטוב ולא חוזר למסה ?
ד"א כמה עוד נראה לך יש לך לעלות במסת שריר כל עוד אתה טבעי ?

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה שאתה ממשיך את החיטוב ולא חוזר למסה ?
ד"א כמה עוד נראה לך יש לך לעלות במסת שריר כל עוד אתה טבעי ?
בפורום הזה ישקנה מידה שונה לחלוטין לחיטוב ממה שאמור להיות בפועל.
אני בקושי באמצע החיטוב כרגע. מאסה רק תוביל אותי תוך חודש למעל 15 אחוז, מה שיתי בזה?

אחי, אתה מעלה תמונות כל יומיים. מה הקטע? בקטע טוב אני שואל. תעלה תמונות כל 14 יום, רק אז רואים שינוי.

אני בקושי באמצע החיטוב כרגע. מאסה רק תוביל אותי תוך חודש למעל 15 אחוז, מה שיתי בזה?
מכבד את הדרך שלך. לדעתי אנשים מפסיקים לחטב על אחוז גבוה כי מתחילים לרדת המשקלים על המוט ובזה הם תולים את ההצלחה שלהם באימונים בניגוד אליך למשל שמודד לפי המראה. איך התפריט שלך עכשיו ברמת המאקרו?

מכבד את הדרך שלך. לדעתי אנשים מפסיקים לחטב על אחוז גבוה כי מתחילים לרדת המשקלים על המוט ובזה הם תולים את ההצלחה שלהם באימונים בניגוד אליך למשל שמודד לפי המראה. איך התפריט שלך עכשיו ברמת המאקרו?

אני מעדיף לראות תמונות שלו מלפני שהוא התחיל את החיטוב, כדי שנוכל לתת חוות דעת יותר מדויקת... יכול להיות שהוא צודק.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לראות תמונות שלו מלפני שהוא התחיל את החיטוב, כדי שנוכל לתת חוות דעת יותר מדויקת... יכול להיות שהוא צודק.
צירפתי בתחילת האשכול, יכולת להסתכל.
כן, לא יהרוג אותי לא להתקדם במשקלים במשך עוד חודשיים או שלושה בשנה, אבל מה גם שהיחס שלי ישתפר, והקפיצה אחר כך במסה תחזיר את המשקלים די מהר.
אני מדבר על בערך כי אני לא מודד
230 חלבון
180-150 פחמימה
50 שומן
אחי, אתה מעלה תמונות כל יומיים. מה הקטע? בקטע טוב אני שואל. תעלה תמונות כל 14 יום, רק אז רואים שינוי.
מעלה כל 10 ימים בערך, ורואים 😃

זה לא סביר שתעלה בחודש מ 12 ל 15 ואם כן אז משהו לא בסדר בתזונה באותו חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית