הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מותר להיתאמן שחולים?

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
יש לי כאבי ראש גם באזור האוזן כואב וגם באזור האוזן.
בכללי יש לי שיעולים אבל עכשיו כאבי ראש גם.
מותר להיתאמן או שזה יעשה לי נזק במשהו?
אם אסור אימון ממש חזק אפשר לפחות רק מתח ואולי עוד משהו אם לא יציק? חשוב לי המתח כי אני יפגע אחר כך בתוכנית אימונים.
מותר לישתות קריאטין שחולים או שאסור?
יש מצב אני חולה בגלל הקריאטין או שזה ממש לא קשור?

רצוי לא להתאמן שחולים, זה מקשה על המערכת החיסונית להתמודד עם המחלה, מעבר לזה שגם האימון עצמו יהיה חלש.

לגבי הקריאטין, אני לא חושב שיש קשר בינו לבין זה שאתה חולה, יכול להיות סתם וירוס.

אימון קל זה בסדר גמור, כל עוד אתה לא מתאמץ יותר מדי
והקריאיטן אין לו שום קשר למחלה

מסכים עם מה שאמרו קודמיי, אל תשכח לשתות הרבה מים שלא תתייבש בנוסף להכל,
ותנוח לא יקרה כלום..

אם יש לך חיידק/נגיף/וירוס אז בזמן שאתה מתאמן מחזור הדם רץ מהר יותר ובעצם "משתף" אץ אותו חיידק/נגיף/וירוס לאורך הגוף סתם לדוגמא כאשר התאמנתי שהייתי אפילו רק מצונן הצינון הזה החזיק לי למעלה משבוע ולא עבר
אתה יכול לנסות להתאמן בצורה מתונה 15 חזרות משקל סביר העיקר לשמור על הכושר יהיה נהדר
כמובן מאזן קלורי חיובי אני מקווה שאתה

אם יש לך חיידק/נגיף/וירוס אז בזמן שאתה מתאמן מחזור הדם רץ מהר יותר ובעצם "משתף" אץ אותו חיידק/נגיף/וירוס לאורך הגוף

לפי הגיון בריא, הדם רץ בכל הגוף שלך גם אם אתה לא מתאמן,
זה לא משנה כמה מהר זה קורה.

הוא בכל מקרה זורם בגוף, מה זה משנה כמה מהר?
תביא סימוכין.
סימוכין לזה שהדם זורם מהר יותר במאמץ?
כשהדם זורם יותר מהר זה מאפשר יותר מפגש בין נוגדנים ותאי דם לבנים לבין החיידק/וירוס, ויותר מעבר שלהם בלימפה, ככה שיש יותר עיבוד של האנטיגן

הוא בכל מקרה זורם בגוף, מה זה משנה כמה מהר?
תביא סימוכין.
אתה צריך הוכחה לזה שיש קצב לדם ? שאתה בפעילות הדופק עולה = הדף רץ מהר יותר הגוף זה משנה כי ברגע שהוא רץ מהר יותר הוא באמת כמו שמעליי כתב מאפשר מפגש בין התאי דם לבנים לחייד או הוירוס

אל תתאמן שאתה חולה מילא אתה.. אבל אתה עשוי להדביק מתאמנים אחרים.
תחלים, ואז תחזור לאימונים.

בגלל צינון לא הפסדתי אימונים. רק אם היה לי חום גבוה או מגבלה אחרת כלשהי.

סקוואט וטישו בצד זה אחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית